Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Niby w normach ale nie do natural ego poczcia ...slowa mojego polskiego ginekologa.
teraz maz zmienil diete nie Pali juz z 6 mc..nie moze brac witamin bo ma wrzody..uczulony jest na pyl pszczeli..po ostatniej kuracji witaminowej alt podskoczylo do 104 norma 10-55[/url] -
Zetaa o widzisz mój mąż nie pali wogóle za to codziennie pije piwo, juz nie moge tego wytrzymac, nie wiem jak mu tłumaczyc zeby wkońcu sie opamietal i pil tylko okazjonalnie, ale on twierdzi ze lubi sobie wypic piwko - dobra ok ale nie codziennie.... poza tym on tez bez przerwy je pizze, mc donaldy, chlesterol ma podwyższony i cinienie też i on twierdzi że jest zdrowy i sie badac nie bedzie... mi sie udaje zajsc w ciąze tylko gorzej z jej utrzymaniem... więc pewnie skoro plemniki są tak silne aby dotrzeć do jaja to chyba u niego jest faktycznie wszystko ok co??? póki co u mnie problem z prolaktyna i zobaczymy czy to leczenie przyniesie skutek.
Dziewczyny widzę że razem na piątek się szykujemy z testowaniem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 20:40
Kotowa lubi tę wiadomość
-
Aneczka85m, to w piątek szalejemy we 3 chociaż nie wydaje mi się, żeby coś tam u mnie było
Idę wziąć kąpiel, odezwę się pozniejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 20:09
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Aneczka 85 mi tez dwa razy test pokazal 2 kreski niestety na pare dni...i lekarz mowi ze Te zle plemniki moga np miec uszkodzone glowki a witki ok i one tez Sa w stanie zaplidnic no ale bie utrzymuje sie ciaza...
a ja mam przeciwciala ANA dodatnie 200[/url] -
ja przeciwciała ana bede robiła w środe, bo antykoagulant tocznia mam pozytywny - ale lekarz mi tłumaczył że przy moim dodatnim hcv wyniki moga byc fałszywie pozytywne. To przy Twoim dodatnim ana powinnaś brać acard i heparyne tak? dobrze kojarze? nie wiem jeśli teraz się nie uda to męża bede musiała wziąść za bety ale wątpie żeby mi się udało, on jest święcie przekonany że jest zdrowy jak ryba.
Kotowa oby piątek przyniósł pozytywne wieści:) -
nick nieaktualnyUhh skończyłam się przygotowywać na jutrzejsze prowadzenie zajęć. . Najgorsze jest to, że musze jechać na rowerze chyba z 10 km bo zepsuty mamy samochód co mnie nie zabije, to mnie wzmocni, byleby mrozu nie było.. jutro na 11:50
Uciekam do wanny ! -
Dziewczyny dziekuje wam wszystkie Co za emocje dzis! Ide spac, bo ledwo zyje:) Jutro obiecuje was nadrobic. A tutaj moje szczescie:
http://zapodaj.net/images/83cf7e10d7dd8.jpg
Na zdjeciu niezbyt widac, ale na monitorze normalnie dalo sie rozroznic glowke, nogi i raczki. Niewiarygodne!
Milej nocy!Kotowa, Morwa, Nusia lubią tę wiadomość
-
Robie sok marchewkowy z jablkiem tylko ten pije heh.ostatnio zrobil smazona rybe i schabowego ale wracam do takuego z puekarnika i brz paniery kasze jaglana owsianke..zobavzymy co ma byc to i tak bedzie mam nadzieje ze inseminacja pomoze.
aneczka85-- wlasnie biore aspiryne a jak ciaza heparyne.
.nasze organizmy odrzucaja zarodki czasami tez bierze sie steryd zeby oszukac organiz i wycieczyc go zeby przecowciala zajely sie tym a nie naszymi zarodkami.[/url] -
Agata cudownie.
Cigaretta powodzenia ma zajeciach. Na rowerze takie odleglosci robilam latem z dzieciakami, ale co innego jak sie jezdzi ot tak bez celu a co innemu jako srodek jedynego transportu Dasz rade!
Ja koktajle owocowe robie dzieciom co wieczor, w ramach witamin, robie wiecej no to i w meza wmuszam - zeby sie nie zmarnowaloagata83 lubi tę wiadomość