Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlene ale mi smaka na sushi zrobiłaś!!! rany!!! też chcę!!! uwielbiam!!
No ja piję rum z colą, bo nic innego nie miałam w domu
po tej kapieli to cała jestem zmarszczona haha, ale skóra taka mięciusia się zrobiła
mój m dzisiaj mnie wkurza, cały dzien ogląda jakieś mecze, prosiłam Go o coś w południe to do tej pory tego nie zrobił...twierdzi ze na nic nie ma siły, nawet w domku nie zapalił...wczoraj oglądalismy jakąś komedie wieczorkiem i zapalił sobie troszkę czegoś mocniejszego i dzisiaj umiera...bo od 3 tygodni rzuca palenie, nie palił a wczoraj ta trawa go poskładała! ale oczywiście jak mu mówiłam, to nie słuchał!!Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia24 wrote:Cigaretta RÓB TEST !!!!! ja mam taki kremowy ale on daje uczucie takiej mokrości w majtkach
-
Cigaretta wrote:Jutro coś nie chce mi się w to wierzyć, że się udało. Jestem spokojna jsk nigdy boje się, że @ nadejdzie w nocy, bo zazwyczaj kolo 3 budził mnie ból brzucha. . Tfu tfu odpukać :p
Hahahaha Cigaretta ja też byłam przekonana że to NIEMOŻLIWE nawet założyłam się z kolegą z pracy o flaszkę że nie jestem w ciąży a on mówił że jestem, do wczoraj do zrobienia testuNusia, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneczko no niestety trzeba przebrnąć przez wszystkie etapy ciązy
jak się okazało że moja siostra jest w ciąży to miałam takie stres że masakra, tym bardziej że Ona ciągle miała jakieś plamienia, bóle brzucha itd...każdy telefon od NIej czy od Mamy to był strasznym stresem, pare razy zdażyło się tak, że jechała szybko do szpitala bo krwawiła, okazało się że ma łożysko przodujące i przez to te krwawienia, ale stresu było co nie miara, także Kochana rozumię Cię doskonale..
pamiętaj: nie podnoś ciężkich rzeczy, nie przemęczaj się, zero stresu, a dużo odpoczynku będzie dobrze Kochana -
nick nieaktualnyAnia24 wrote:Nusia ja i tak to już się boje oddychać ;p już bym chciała być na tym pewniejszym etapie ciąży w takim w którym już raczej nic złego się nie zdarzy
Aneczko teraz, w obecnych czasach to tak naprawdę nie masz żadnego pewnego etapu ciąży, musisz o siebie dbać i uwazać...musisz wierzyc że wszystko będzie dobrze! -
nick nieaktualny
-
Madlene84,
Ja też uważam, że wakacje są po to by się byczyć na plaży Spędziłam tak dwa tygodnie w Tunezji w czerwcu 2014. To były moje pierwsze wakacje od kilku lat. A tak to ciągle praca...
A u mnie ogólnie dzień szybko zleciał. Byłam u teściów, właśnie wróciłam. I wkurzam się tylko, bo mam 8 dzień cyklu, a leci ze mnie jakiś mega kremowy śluz i mam cały czas uczucie mokrych gaci -
To mojego męża musze pochwalić dziś. Odkurzyl. Obiad zrobił. Młodą zawiózł na zajęcia. I od kilku godzin układa klocki lego z dziećmi. Do tego zaproponował miły wieczorek z sushi... jedyne co ja musze zrobić je... on nie umie a u nas nie ma gdzie zamówić. Także ja dziś chylę głowę.
Nusia ja też miałam łożysko przodujace i zachodzące w pewnym momencie ciąży na ujście macicy. Czym mnie zmartwili oczywiście. .. na szczęście w miarę rosniecia brzuszka łożysko się podniosło i mogłam urodzić naturalnie.
Cigaretta co Ci ten Twój mąż tak na odcisk nadepnal?Ona_89', Nusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny