Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aneczka85m wrote:Niepokorna a nie szkoda Twojemu mężowi zostawiać tak dobrze płatnej pracy??? wiele bym dała aby tyle zarabiać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mi się marzy coś takiego http://www.booking.com/hotel/eg/hilton-sharm-waterfalls-resort.pl.html?aid=7344286;label=sppctrip-hotel-47418_xqdz-328ba157894731aee0188282e8027989_pool-plcom_slice-99999;sid=f335de6fc256c44aaf8681478d0c2394;dcid=1;checkin_monthday=13;checkin_year_month=2015-07;checkout_monthday=19;checkout_year_month=2015-07;dist=0;do_availability_check=1;type=total&utm_campaign=PL&utm_content=DMeta&utm_medium=SPPC&utm_source=tripad&utm_term=hotel-47418&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 15:43
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta, mam nadzieje ze nie przyjdzie
My chcemy teraz na Korsyke, ale to się przesunie na przyszły rok tyle ze my bardziej aktywnie, lubimy jeździć. Ostatnio na 3 tyg pojechaliśmy samochodem do Alzacji, potem Prowansji, Lazurowe Wybrzeże, Monako i Włochy. Tyle że tak co roku to niestety bo taka wycieczka wyszła ponad 15 tysi. Ale warto było Może by dało rade ale w ciąży boje się.
A ja znow bez męża, wyszedł do rodzinki, ja zostałam z małym bo się przeziebil. W sumie dziś mi to na rękę bo nie chciało mi się iśćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 17:22
-
nick nieaktualny
-
Nie ma czego mieliśmy zaplanowana trasę, porezerwowane noclegi. Z trzech tygodni zmieniliśmy tylko 2 noclegi bo mi się tak spodobało w Nicei, że zostaliśmy dłużej. Naprawdę super sprawa, polecam. Z tym ze ja nie lubię na tylku siedzieć i jeszcze nigdy nie byliśmy na takich wakacjach zeby w jednym miejscu hotelu all inclusive, chociaż ostatnio dobie myślałam że może i bym chciała tak na tydzień się pobyczyć zawsze można wynająć samochód i pojeździć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ja już powróciłam
zrobiłam sobie aromatyczną kąpiel, z olejkami, świczuszkami i drineczkiem leżałam prawie godzine
teraz maluje paznokcie i piję kolejnego drinka
a reszta gdzie???
She wiem że się włoczy po jakichś barachShe Wolf, Ona_89', Kotowa lubią tę wiadomość
-
Tak jest She szaleje
Ja juz jestem. Biorę się zaraz za robienie sushi. A później planuje jak Nusia. Kąpiel z książką olejkami... oj zniknę na godzinę albo dłużej. Na szczęście dzieci dopadły dziś tatusia wiec sobie mogę pozwolic. Drineczka chyba na wszelki wypadek odpuszcze. Ale z pol kieliszka ajerkoniaku chyba wylize :pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 19:48
Nusia, She Wolf, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Dla mnie wakacje to właśnie byczenie się na lezaku z książką w ręku. Harce w basenie i giga budowle z piasku na plaży. Zwiedzanie nie dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 19:49
Ona_89' lubi tę wiadomość