Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie @. Lecę do pracy. Miłego dnia dziewczynyMałgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Kotowa
nic więcej nie dodam
Aneczko, testujesz w pn?
Cigaretta, cud musi być. Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie
Morwa, a co gin powiedział? Ze pecherzyk już duży i zaraz pęknie? A czułas coś? Jeszcze dziś możecie spróbować. Super kochana
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 10:52
Kotowa lubi tę wiadomość
-
Kotowa
Ania Ty teraz uważaj na siebie
Cigaretta tez trzymam kciuki za cud!
Morwa to cudownie ! Dałaś rade uregulować cykl! To bardzo duży krok ... teraz juz będzie z górki
A ja tam czuje ze się nie udało. W poprzednich ciazach od razu wiedziałam że się udało. Wstaje z łóżeczka i idę na kawkę
Miłego dnia kochane!Kotowa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry :*
Ale mnie wszystko boliCzuje sie jak stara babcia
Od jutra nie mierze tempki. Co ma byc to bedzie
A dzis wieczorem wypad do pubu w milym towarzystwie
Morwa, jak moglas to przed nami ukrywacSuper, ciesze sie bardzo
Kotowa przytulam :*
Madlene, kazda ciaza jest inna, poczekaj jak sie sytuacja rozwinie. Trzymam kciuki :*Kotowa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyNo i ja się witam z kawką, wstyd przyznać, że dopiero kilka minut temu wstałam
Kotowa:*
Morwa to super wiadomościdobrze, że psozłaś do lekarza, przynajmniej wiesz już że udało się skrocić cyk, no i super, że udało się akurat w dzień owulki
Cigaretta ja trzymam kciuki za Twój CUD:*
a mnie Dziewczynki owulka robi w konia...myślałam, że jestem już po, ale temki w ogóle na to nie wskazują, wczoraj już jajników prawie nie czułam, śluzu tez nie było a dzisiaj od rana boli mnie cały brzuch, krzyże i coś się ze mnie wylewa, ja osiwieje! no chyba że to cykl bezowulacyjny...
Miłego dnia Laseczki:*Kotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf bo TY już jestes po owulce, więc mierzenie tempki za wiele CI już nie pomoże, a tylko może zestresować
bawcie się dobrze wieczorkiem:*
ja musze dziś posprzątać, ale nie wiem czy się zmobilizuję, nie chce mi się, śnieg pada...mąż wstał o 7 i pojechał na basen a teraz znowu się do łóżka wpakowałmam ochotę do Niego dołączyć
-
Zetka wrote:Kotowa
nic więcej nie dodam
Aneczko, testujesz w pn?
Cigaretta, cud musi być. Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie
Morwa, a co gin powiedział? Ze pecherzyk już duży i zaraz pęknie? A czułas coś? Jeszcze dziś możecie spróbować. Super kochana
Miłego dnia
Hej
my żeśmy wstali o 10:) a Ty Aniu widzę że z emocji spać nie mogłaś
z tym moim testowaniem to pewnie w poniedziałek zatestuje bo teraz to raczej nie ma po co skoro 2 dni temu beta wyszła negatywna, więc spokojnie zaczekam ale pewnie nic z tego nie bedzie.
Kurcze dziewczyny bolą mnie zatoki:( Zapisałam się do alergologa ale dopiero na 2 marca:( wykończę się wcześniej przez tem kaszel i zatoki:( mam ciągle wrażenie że mówię przez nos. Ciągle latam po tych lekarzach i juz mam dosyć tego. Cały czas się mnie coś czepia. Posypałam się po ciąży z synkiem.
Kotowa brak słów:( miałam nadzieję że będzie testowanie i II kreseczki:(
She babciu ja też myślałam żeby nie mierzyc ale tylko dzieki tempce wiem czy miałam owulacje bo śluzu u mnie jest mało i nie mam jak inaczej obserwowac cyklu. Ale też najchętniej bym to wszystko rzuciła w pioruny.
Cigaretta kciukam za pozytywne wieści:) oby się udało:)
Morwa super że była owulacja, było wyjśc w kinie to toalety i męża zmolestować hehehehe:)Kotowa lubi tę wiadomość
-
Nusia, no wiem
dlatego moge teraz 'spokojnie' czekac
To laduj sie do meza i poprzytulaj, moze to dzis owulka skoro masz potop
Przez te Twoje cwiczenia sie nie moge schylic ani obrocic! Chodze i stekam lol!
Aneczka, chodzilo mi o to ze nie mierze w tym cyklu
Kochana trzymam za Ciebie kciuki :*25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Nusia, no wiem
dlatego moge teraz 'spokojnie' czekac
To laduj sie do meza i poprzytulaj, moze to dzis owulka skoro masz potop
Przez te Twoje cwiczenia sie nie moge schylic ani obrocic! Chodze i stekam lol!
czekaj spokojnie i nie myśl o tymtak jak MOrwa pisała, co ma być to będzie
hehe czyli to znaczy że ćwiczenia działająo to chodziło
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Tez mam kota
a marzą mi się jeszcze trzy pieski ale to jak będziemy mieszka już na swoim
chcę maltanczyka do domu aby mój kot miał towarzystwo i dwa duże psy na zewnątrz, owczarek niemiecki i owczarek szwajcarski.
-
Cześć
U mnie chyba dopiero dzisiaj owulka się rozkręca, a jak powiedziałam mężowi, że chyba dzisiaj jest ten dzień to aż się biedny przeraził bo mu wczoraj obiecałam, że dzisiaj ma wolne
No nic cytując Morwe co ma być to będzie
Miłego dnia Kochane
-
nick nieaktualny
-
klaudia1534 wrote:Niepokorna ja nie wiem czy dobrze interpretuje ale jeśli mam temperaturę na stałym poziomie a na drugi zacznie piąć się do góry to wiem, że już jestem o owulacji i zaczęła się moja faza lutealna
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Kochana ja mimo że mierzę tempekę to i tak nie wiem kiedy mam owulkę i czy w ogóle ją mam
tym bardziej w tym cyklu!
a czemu taka decyzja o przeprowadzce???