Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWzielam sobie dluuuuuuga kąpiel i dziwna sprawa się stała ! Wszystkie żyły mi wyszły na wierzch, ciemne, prawie czarne i na prawej piersi strasznie dużo, nawet na brodawce miałam fiolet na szczęście już zbladły, bałam się, że jakieś zakażenie mnie chwycilo :p
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Wzielam sobie dluuuuuuga kąpiel i dziwna sprawa się stała ! Wszystkie żyły mi wyszły na wierzch, ciemne, prawie czarne i na prawej piersi strasznie dużo, nawet na brodawce miałam fiolet na szczęście już zbladły, bałam się, że jakieś zakażenie mnie chwycilo :p
-
Powiedziałam niestety jest za granicą w pracy i wraca dopiero 29 ale bardzo się ucieszył i kazał na siebie uważać oczywiście:)
Słuchajcie to wszystko było ustawione na dalsze starania poleciał 19 i ma wrócić 29 na moje dni płodne i potem 5 lutego znowu ma lecieć a tu taka niespodzianka -
Ania24 wrote:Powiedziałam niestety jest za granicą w pracy i wraca dopiero 29 ale bardzo się ucieszył i kazał na siebie uważać oczywiście:)
Słuchajcie to wszystko było ustawione na dalsze starania poleciał 19 i ma wrócić 29 na moje dni płodne i potem 5 lutego znowu ma lecieć a tu taka niespodzianka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc Kochane :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny