Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlene, przytulam:* :*
Ja O 6 wstałam tylko żeby zmierzyć temp I umówić się.do lekarza Z tymi plecami, bo pół nocy nie przespałam dzisiaj przez to;(
Właśnie jadę na wizytę.
Morwa, jak nie będziesz mogla wytrzymać to pisz - może na przyspiesze testowanie o 1 dzień
Dagn, mnie jeszcze nikt tutaj nie zapewniał o 2kreseczkach, Ale dużo łatwiej mi przechodzić cały cykl tutaj z Wami, zamiast skupić się na sobie szczerze przeżywam Wasze wizyty u lekarza, testowanie, itp -
Nie łudze się Aniu. Temp w dol. Brzuch zaczyna bolec na @. No i przeczucie mnie nie mylilo. W poprzednich ciazach po prostu wiedziałam że się udało.
Ale z takim wsparciem trzymam się wyśmienicie. No jasne ze jest mi smutno ze się nie udało ale bywało gorzej. Jak to Morwa mówi tak widocznie miało być. Mój fasolka woli się urodzić na wiosnę niż na zimę. To niech jej będzie
Morwa odstępuje miejsce w kolejce po grosza i staje sobie po cichutko na końcu, bo ja czekam na takiego wiosennego teraz a na 2 kreski dopiero w jakimś lipcu
A za 5 dni będę śmigać ze stoku na desce a wieczorem popijać grzanca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:30
-
nick nieaktualnyNiepokorna, też tak miałam Z angielskim - rozumiałam, ale.nie mówiłam. Pojechałam do Londynu na prawie rok, to już po kilku dniach się przelamalam:) ja wyjezdżałam to mój szef mówił, że straszna ze mnie gaduła:D
Pisze z telefonu, sorki za literówki;PWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:37
-
nick nieaktualnyMadlene84 wrote:Monika Ty już po wizycie?
Tak, bardzo krótko trwała. Nic za.bardzo się nie dowiedzialam: popukal, popytal i dał mi skierowanie na badanie moczu. Może to być naciagniety mięsień, gdzieś głęboko albo coś na nerkach.
Mam.wziąć coś przeciwbólowego i czekać na wynik.
Co można brać "W nie wykrytej ciąży"? Apap będzie ok? -
nick nieaktualnyMadlene Kochana:* przykro mi, że teraz się nie udało, ale może rzeczywiście Twój fasolinek czeka na wiosne
Twoje dzieciaczki będą za to szczęśliwe, że poszlajesz z nimi na stoku, trzeba szukac pozytywnych stron, macie już rezerwację? gdzie dokładnie jedziecie? -
Morwa nieźle się składa. Bo jja bym Ci zrobiłam prezent urodzinowy w lipcu to jednocześnie zrobiłabym sobie i mężowi. Bo my oboje urodzeni w kwietniu
Nusia szaleć będziemy na Rusin - slim. Natomiast piękny drewniany domek mamy Gliczarowie Górnym
Morwa to słowo na P się pokazało. .. tylko przed nim niestety notMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madlene ja tam mysle ze jeszcze nie wszystko stracone :*
Madlene84 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty