Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powiedzcie mi jakie leki przeciwbólowe można stosować przy ewentualnej ciąży? Paracetamol, apap? Nie wiem czy dobrze pamiętam. A głowa mi chyba zaraz pęknie i do tego jest mi strasznie zimno, mam nadzieję, że to nie przeziębienie do mnie puka..
-
nick nieaktualny
-
Nusia spoko, naprawde jakos w tym miesiacu sie nie przejelam.
Jak teraz sie znowu nie uda to przynajmniej pojedziemy na fajny urlop25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Nusia spoko, naprawde jakos w tym miesiacu sie nie przejelam.
Jak teraz sie znowu nie uda to przynajmniej pojedziemy na fajny urlop
No to dobrze, że się nie smutkasz
ja się właśnie wybieram na impreze, parapetowke do znajomych, maluje pazurki i zaraz biegne pod prysznic
Także miłego wieczorku Dziewczynki! -
nick nieaktualnyShe, dziękuję:* w lekarza dowiedzialam się ze to nie nerki, tylko bolą mnie prawdopodobnie "korzonki", A złe wyniki moczu to od jakiejś infekcji pęcherza. Dostałam jeszcze skierowanie na usg jamy brzusznej-profilaktycznie.
Czuje jakiś taki niedosyt po tej wizycie- dostałam antybiotyk na pecherz, Ale plecy bolą dalej, trochę mnie ale jednak bolą... A Pani lekarz oprócz stwierdzenia, że to nie nerki już dalej nie ciągnęła tego tematu... jakoś nie wzbudziła mojego zaufania
Ja już oczekuje na gości, mała imprezke mam w domu;)
Miłego wieczoru dziewczyny:* :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
She, przykro mi, że się nie udało Pomęczyłam się, nawet nie było tak źle.
Cigaretta, jak 100 pytań to większe prawdopodobieństwo, że coś trafisz:D 3mam kciuki
Klaudia, życzę, żeby dolegliwości szybko minęły
Monika, mam nadzieję, że zdiagnozują co to, korzonki to mocno dokuczliwy ból.
Jaka tu cisza dzisiaj, wszystkie imprezują?
-
Cześć dziewczyny.
Sorki ale mnie rano dopadła taka migrena ze myślałam że umieram. Dobrze ze ja nie zaciazona bo leków wzięłam taka mieszankę ze aż dziwne ze nie wykorkowalam od tego. Na szczęście w końcu zadziałały i teraz mnie tylko cmi juz.
Mnie rano tempka spadła. Popołudniu przyszła @. Zawsze u mnie tak to działa. Także oficjalnie zaczynam nowy cykl w którym oficjalnie się nie staramy. A jak nam wypadną walentynki to się okaże. Czy tempke będę mierzyć czy nie... waham się jeszcze.
She przykro mi ale cieszę się że się trzymasz :*
Cigaretta na pewno zdany!!!
Moja córka dziś skrecila nogę (( raczej nie poważnie ale boli i jest spuchnieta. .. nie wiem co będzie z jej jazda na nartach ;(((( -
Dziewczyny!
" Niedojrzałe ananasy mogą powodować poronienia i obfite krwawienia podczas menstruacji."
Przeczytałam gdzieś w komentarzach, że ponoć niedojrzały ananas jest trujący, nie wiem czy to prawda, w artykule znalazłam tylko to co wyżej więc uważajcie jak jecie po owulce, bo w ciąży to nie można, ale wychodzi na to, ze i wcześniej może zaszkodzić. -
Martika u nas na emergency musisz mieć skierowanie, albo musi Cię wysłać pielęgniarka do której się wcześniej dzwoni. Po wywiadzie przez tel. Stwierdziła że nie ma konieczności. Ale jutro z rana dzwonie tam jeszcze raz i powiem że muszą jej to prześwietlenie zrobić. Mała jest załamana
-
klaudia1534 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jakie leki przeciwbólowe można stosować przy ewentualnej ciąży? Paracetamol, apap? Nie wiem czy dobrze pamiętam. A głowa mi chyba zaraz pęknie i do tego jest mi strasznie zimno, mam nadzieję, że to nie przeziębienie do mnie puka..
Hej kochane
Klaudia nic nie chce mówić ale ja taż miałam taki silny ból głowy właśnie w owocnym cyklu- może fasolka się zagnieżdża:)
Cigaretta 3 mam kciuki za jak najlepsze wyniki:)
Madlene kochana nawet jeśli skręcona to trzeba prześwietlić, ja miałam skręconą reękę jak byłam nastolatką, i nic mi nie nastawili, miałam taki gips pół na pól z bandarzem i do dziś nie mam siły w tym ręku, kość mi strzyka i co raz boli mnie strasznie nadgarstek, kochana dopilnuj aby lekarze zrobili z nóżką porządek, żeby mała nie miała żadnych dolegliwości potem.
Poza tym Martika ma rację wiesz jaka to ulga nie mierzyć tempki??
She szkoda że @ przylazła:( mam nadzieję że ten cykl będzie udany:) 3 mam kciuki:)
Martika a jak Ty się czujesz? masz jakieś dolegliwości ciążowe? ja mam bardzo wrażliwe piersi i wostrzył mi się zapach i jestem strasznie wzdęta a tak poza tym jest okklaudia1534 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlene Kochana strasznie mi przykro z powodu córeczki, bo wiem jak się cieszyliście na te narty, ale mam nadzieję, że jednak to nie będzie nic poważnego. Na taką opuchlizne to najlepsz kwaśna woda. Ja w młodości pamietam że stosowałam taką z kiszonej kapusty, szybko pomogła.
A odnośnie Twojego nowego cyklu, to też bym nie mierzyła tepmki skoro oficjalnie się nie staracie może to pomoże i się w końcu uda.
a ja właśnie wróciłam z imprezki, piję herbatkę i idę spać bo padam...ta moja głupia głowa dalej mnie boli...a więc to jutra, tzn do dzisiaj -
Hej
Madlene mam nadzieję, że z tą nogą córy to nic poważnego i zna urlopie będzie śmigać na nartach
Martika czyli może i dobrze, że w tym cyklu odrzuciłam ananasa i wcinam suszone morele
aneczka oj bardzo bym chciała, żeby tak było.. Okres według moich wyliczeń powinien być 7 lutego, choć tak sobie marzę, żeby ta 7 okazała się szczęśliwą i wcale nie przyszedł
Miłej niedzieli Kochane -
nick nieaktualny