X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta masakra, jaa bym nie wytrzymała już ani z moimi rodzicami ani z teściami...współczuję

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa odpuściliśmy ten cykl.
    Spójrz na mój wykres praktycznie zero <3, więc wiem że i tym razem się nie udało.

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta ja Cię rozumiem doskonale mam taką samą sytuację :)
    Ja dopiero wróciłam do domu i jestem padnięta.
    martwię się troszkę bo wcale nie mam ani mdłości ani czestomoczu nie wiem co jest :( juz bym chciała być po wizycie :(

stacey lubi tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja uciekam do męża pod kocyk :) jutro się odezwe, dobrej nocki i miłego wieczorku:*

Morwa, Madlene84, stacey lubią tę wiadomość

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa dziękuję za wsparcie :*
    Ale wydaje mi się, że plemniki nie "przeżyły" do owulki..

stacey lubi tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka żebyś wiedziała, wybudujemy domek tylko nie mozemy się na papiery z urzędów doczekać :/ ale jak juz się wprowadzimy to zamykam drzwi i okna zaslaniam i nikogo nie wpuszczam !!! Odetchne psychicznie ;) mąż pewnie tez.

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wkurzyłabym się tak samo jak ty. Może spróbujcie sobie "wychodzić" te dokumenty....

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane! Staramy się z mężem o dziecko. Wczoraj współżyliśmy. a Dziś wieczorem wyskoczył ze mnie czop śluzowy.. Gęstości takiego kisielu. Moje pytanie brzmi czy powinniśmy powtórzyć współżycie? Dodam jeszcze że po wypadnięciu tego czopu lekko jajniki mnie pobolewają i dziwne uczucie w macicy miałam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, a Ty co, zamiast oglądasz maraton to siedzisz u nas? :D daj znać (jak odespisz) jak było;)

Ja jestem Trochę zbita z tropu, bo chyba ten cykl znów na straty muszę spisać. Wyniki z moczu okazaly się.nie za ciekawe z tego co potrafię odczytac, dziś idę na lekarza z nimi -zobaczymy co powie. Pewnie jakiś antybiotyk...
    Trochę się stresuje:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie techniczne: jak zrobić,żebym widziała wasze wykresy Z poziomu mojego konta, a nie musiała Was szukać na forum i klikać w podgląd każdej z osobna? Da się tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgodnie stwierdziliśmy z mężem, że to forum mi szkodzi. Zaczynam mieć przez rozmowy tutaj wahania nastrojów bliskie nawrotowi choroby, więc wolałabym nie kusić losu.
    Wiem, co w środę (środę? chyba tak) przeważyło szalę goryczy, była to zabawna błahostka dla osoby, która to napisała, natomiast ja od roku nie byłam tak rozżalona i wkurwiona. Taka jestem, przykro mi.

Tak więc zwijam żagle, żeby nie toczyć tu piany z pyska.
    Życzę Wam powodzenia w staraniach :) a tym, którym się udało: spokoju, nie rozdrabniajcie każdego objawy na czynniki pierwsze, bo to i tak nic nie da.

Jakby ktoś się chciał odezwać np. w temacie mojej pisaniny: dagneridae(at)gmail.com

Trzymajcie się!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kto zniknął ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam na zajęcia, dzis mam egzamin o 14:45 na ktory nic nie umiem. . Dzis nie wierzę w cuda, więc będzie poprawka :) Miłego dnia ! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to to, Morwa;) pomoglas, dzięki:*

Dagn odeszla? Szkoda;( ciekawe który wpis ja tak wyprowadził z równowagi...

Malagosia, stacey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aagula wrote:
    Witam kochane! Staramy się z mężem o dziecko. Wczoraj współżyliśmy. a Dziś wieczorem wyskoczył ze mnie czop śluzowy.. Gęstości takiego kisielu. Moje pytanie brzmi czy powinniśmy powtórzyć współżycie? Dodam jeszcze że po wypadnięciu tego czopu lekko jajniki mnie pobolewają i dziwne uczucie w macicy miałam..

Aagula ciężko nam cokolwiek stwierdzić, bo nie wiemy w którym dniu cyklu jesteś, czy przed czy po owulce. Mierzysz temperature, robisz testy owulacyjne??
    Współżyc to nigdy nie zaszkodzi :)

stacey lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY :)
    u nas dzisiaj w końcu prawdziwa ZIMA :) jest biało i pięknie, aż dziwnie hehe

Monika dokładnie tak jak Morwa pisze, jak bedziesz mieć nasz w przyjaciółkach, to wtedy wchodzisz tylko tam (czyli SPOLECZNOŚĆ - PRZYJACIÓŁKI) i już masz wszystkie wykresy.

Cigaretta trzymam mocno kciuki za egzamin! Usiądz obok kogoś kto umie i ściągaj hehe. Poradzisz sobie:*

She Wolf jak tam u Ciebie?????? robiłaś kolejny test???? JaK się czujesz??

Dagn ale o co chodzi????? przeczytałam posty ze środy i nie zauważyłam nic takiego za co można byłoby się złościć czy obrażać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 11:36

stacey lubi tę wiadomość

• martika Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, też aż do nich wróciłam, nie rozumiem też o co chodzi z tym rozdrabnianiem objawów na czynniki pierwsze..? Ale jeśli chodzi o ten post, to mi się wydaje, że Dagn miała na myśli to zapewnianie, że w tym cyklu się uda, bo pisała, czy dziewczynom to pomaga, bo ją rozwala na kilka dni, ale nie wiem może się mylę.

Dagn, szkoda, że podjęłaś taką decyzję i nie zostajesz z nami, ale oczywiście rozumiem, jeśli uważasz, że będzie to dla Ciebie lepsze. 3maj sie i odwiedź nas czasem!

Dziewczyny nie nadrobiłam Was jeszcze z wczoraj, postaram się wieczorem, bo siedzenie przed monitorem strasznie potęguje mi mdłości. Zaraz spadam na uczelnię.

Miłego dnia dla wszystkich!

stacey lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... przeczytałam wszystkie wpisy ze środy i nie mam pojęcia, co tak bardzo poruszyło Dagn. Szkoda, że odeszła. Mam nadzieję, że za jakiś czas wróci. Pozdrawiam Dagn :*

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsjonek mam nadzieje, ze jednak plemniczki dotarly do jajka na czas :)

Monika powodzenia u lekarza :*

Cigaretta trzymam kciuki za egzamin :*

Dagn szkoda, ze tak Cie irytuja niektore wpisy, wiesz przeciez ze zadna z nas nie chce krzywdy dla innych, wspieramy sie nawzajem jak mozemy. Mam nadzieje ze do nas wrocisz :*

Morwa, Ty juz na nogach?

Nusia testowalam a jak! I dupa. Odstawilam dzis dupka. W dupku to wszystko mam haha!

Martika Ty znowu sie jedziesz meczyc na uczelni? Przytulam :*

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Kochana bardzo mi przykro, że się nie udało, przytulam:*

a mnie juz chyba dopadł PMS, takiego mam nerwa dzisiaj na wszystko, jeszcze na dodatek mąż mnie denerwuje bo cały czas tylko łazi i mnie zaczepia! głowa mnie nadal boli, brzuch okresowo, starość nie radość haha

‹‹ 256 257 258 259 260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ