Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam kochane! Staramy się z mężem o dziecko. Wczoraj współżyliśmy. a Dziś wieczorem wyskoczył ze mnie czop śluzowy.. Gęstości takiego kisielu. Moje pytanie brzmi czy powinniśmy powtórzyć współżycie? Dodam jeszcze że po wypadnięciu tego czopu lekko jajniki mnie pobolewają i dziwne uczucie w macicy miałam..
-
nick nieaktualnyMorwa, a Ty co, zamiast oglądasz maraton to siedzisz u nas? daj znać (jak odespisz) jak było;)
Ja jestem Trochę zbita z tropu, bo chyba ten cykl znów na straty muszę spisać. Wyniki z moczu okazaly się.nie za ciekawe z tego co potrafię odczytac, dziś idę na lekarza z nimi -zobaczymy co powie. Pewnie jakiś antybiotyk...
Trochę się stresuje:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgodnie stwierdziliśmy z mężem, że to forum mi szkodzi. Zaczynam mieć przez rozmowy tutaj wahania nastrojów bliskie nawrotowi choroby, więc wolałabym nie kusić losu.
Wiem, co w środę (środę? chyba tak) przeważyło szalę goryczy, była to zabawna błahostka dla osoby, która to napisała, natomiast ja od roku nie byłam tak rozżalona i wkurwiona. Taka jestem, przykro mi.
Tak więc zwijam żagle, żeby nie toczyć tu piany z pyska.
Życzę Wam powodzenia w staraniach a tym, którym się udało: spokoju, nie rozdrabniajcie każdego objawy na czynniki pierwsze, bo to i tak nic nie da.
Jakby ktoś się chciał odezwać np. w temacie mojej pisaniny: dagneridae(at)gmail.com
Trzymajcie się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAagula wrote:Witam kochane! Staramy się z mężem o dziecko. Wczoraj współżyliśmy. a Dziś wieczorem wyskoczył ze mnie czop śluzowy.. Gęstości takiego kisielu. Moje pytanie brzmi czy powinniśmy powtórzyć współżycie? Dodam jeszcze że po wypadnięciu tego czopu lekko jajniki mnie pobolewają i dziwne uczucie w macicy miałam..
Aagula ciężko nam cokolwiek stwierdzić, bo nie wiemy w którym dniu cyklu jesteś, czy przed czy po owulce. Mierzysz temperature, robisz testy owulacyjne??
Współżyc to nigdy nie zaszkodzistacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak w ogóle to DZIEŃ DOBRY
u nas dzisiaj w końcu prawdziwa ZIMA jest biało i pięknie, aż dziwnie hehe
Monika dokładnie tak jak Morwa pisze, jak bedziesz mieć nasz w przyjaciółkach, to wtedy wchodzisz tylko tam (czyli SPOLECZNOŚĆ - PRZYJACIÓŁKI) i już masz wszystkie wykresy.
Cigaretta trzymam mocno kciuki za egzamin! Usiądz obok kogoś kto umie i ściągaj hehe. Poradzisz sobie:*
She Wolf jak tam u Ciebie?????? robiłaś kolejny test???? JaK się czujesz??
Dagn ale o co chodzi????? przeczytałam posty ze środy i nie zauważyłam nic takiego za co można byłoby się złościć czy obrażać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 11:36
stacey lubi tę wiadomość
-
Nusia, też aż do nich wróciłam, nie rozumiem też o co chodzi z tym rozdrabnianiem objawów na czynniki pierwsze..? Ale jeśli chodzi o ten post, to mi się wydaje, że Dagn miała na myśli to zapewnianie, że w tym cyklu się uda, bo pisała, czy dziewczynom to pomaga, bo ją rozwala na kilka dni, ale nie wiem może się mylę.
Dagn, szkoda, że podjęłaś taką decyzję i nie zostajesz z nami, ale oczywiście rozumiem, jeśli uważasz, że będzie to dla Ciebie lepsze. 3maj sie i odwiedź nas czasem!
Dziewczyny nie nadrobiłam Was jeszcze z wczoraj, postaram się wieczorem, bo siedzenie przed monitorem strasznie potęguje mi mdłości. Zaraz spadam na uczelnię.
Miłego dnia dla wszystkich!stacey lubi tę wiadomość
-
Zajsjonek mam nadzieje, ze jednak plemniczki dotarly do jajka na czas
Monika powodzenia u lekarza :*
Cigaretta trzymam kciuki za egzamin :*
Dagn szkoda, ze tak Cie irytuja niektore wpisy, wiesz przeciez ze zadna z nas nie chce krzywdy dla innych, wspieramy sie nawzajem jak mozemy. Mam nadzieje ze do nas wrocisz :*
Morwa, Ty juz na nogach?
Nusia testowalam a jak! I dupa. Odstawilam dzis dupka. W dupku to wszystko mam haha!
Martika Ty znowu sie jedziesz meczyc na uczelni? Przytulam :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Kochana bardzo mi przykro, że się nie udało, przytulam:*
a mnie juz chyba dopadł PMS, takiego mam nerwa dzisiaj na wszystko, jeszcze na dodatek mąż mnie denerwuje bo cały czas tylko łazi i mnie zaczepia! głowa mnie nadal boli, brzuch okresowo, starość nie radość haha