X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta masakra, jaa bym nie wytrzymała już ani z moimi rodzicami ani z teściami...współczuję

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa odpuściliśmy ten cykl.
    Spójrz na mój wykres praktycznie zero <3, więc wiem że i tym razem się nie udało.

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta ja Cię rozumiem doskonale mam taką samą sytuację :)
    Ja dopiero wróciłam do domu i jestem padnięta.
    martwię się troszkę bo wcale nie mam ani mdłości ani czestomoczu nie wiem co jest :( juz bym chciała być po wizycie :(

stacey lubi tę wiadomość

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja uciekam do męża pod kocyk :) jutro się odezwe, dobrej nocki i miłego wieczorku:*

Morwa, Madlene84, stacey lubią tę wiadomość

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa dziękuję za wsparcie :*
    Ale wydaje mi się, że plemniki nie "przeżyły" do owulki..

stacey lubi tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka żebyś wiedziała, wybudujemy domek tylko nie mozemy się na papiery z urzędów doczekać :/ ale jak juz się wprowadzimy to zamykam drzwi i okna zaslaniam i nikogo nie wpuszczam !!! Odetchne psychicznie ;) mąż pewnie tez.

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wkurzyłabym się tak samo jak ty. Może spróbujcie sobie "wychodzić" te dokumenty....

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane! Staramy się z mężem o dziecko. Wczoraj współżyliśmy. a Dziś wieczorem wyskoczył ze mnie czop śluzowy.. Gęstości takiego kisielu. Moje pytanie brzmi czy powinniśmy powtórzyć współżycie? Dodam jeszcze że po wypadnięciu tego czopu lekko jajniki mnie pobolewają i dziwne uczucie w macicy miałam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, a Ty co, zamiast oglądasz maraton to siedzisz u nas? :D daj znać (jak odespisz) jak było;)

Ja jestem Trochę zbita z tropu, bo chyba ten cykl znów na straty muszę spisać. Wyniki z moczu okazaly się.nie za ciekawe z tego co potrafię odczytac, dziś idę na lekarza z nimi -zobaczymy co powie. Pewnie jakiś antybiotyk...
    Trochę się stresuje:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie techniczne: jak zrobić,żebym widziała wasze wykresy Z poziomu mojego konta, a nie musiała Was szukać na forum i klikać w podgląd każdej z osobna? Da się tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgodnie stwierdziliśmy z mężem, że to forum mi szkodzi. Zaczynam mieć przez rozmowy tutaj wahania nastrojów bliskie nawrotowi choroby, więc wolałabym nie kusić losu.
    Wiem, co w środę (środę? chyba tak) przeważyło szalę goryczy, była to zabawna błahostka dla osoby, która to napisała, natomiast ja od roku nie byłam tak rozżalona i wkurwiona. Taka jestem, przykro mi.

Tak więc zwijam żagle, żeby nie toczyć tu piany z pyska.
    Życzę Wam powodzenia w staraniach :) a tym, którym się udało: spokoju, nie rozdrabniajcie każdego objawy na czynniki pierwsze, bo to i tak nic nie da.

Jakby ktoś się chciał odezwać np. w temacie mojej pisaniny: dagneridae(at)gmail.com

Trzymajcie się!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kto zniknął ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam na zajęcia, dzis mam egzamin o 14:45 na ktory nic nie umiem. . Dzis nie wierzę w cuda, więc będzie poprawka :) Miłego dnia ! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to to, Morwa;) pomoglas, dzięki:*

Dagn odeszla? Szkoda;( ciekawe który wpis ja tak wyprowadził z równowagi...

Malagosia, stacey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aagula wrote:
    Witam kochane! Staramy się z mężem o dziecko. Wczoraj współżyliśmy. a Dziś wieczorem wyskoczył ze mnie czop śluzowy.. Gęstości takiego kisielu. Moje pytanie brzmi czy powinniśmy powtórzyć współżycie? Dodam jeszcze że po wypadnięciu tego czopu lekko jajniki mnie pobolewają i dziwne uczucie w macicy miałam..

Aagula ciężko nam cokolwiek stwierdzić, bo nie wiemy w którym dniu cyklu jesteś, czy przed czy po owulce. Mierzysz temperature, robisz testy owulacyjne??
    Współżyc to nigdy nie zaszkodzi :)

stacey lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY :)
    u nas dzisiaj w końcu prawdziwa ZIMA :) jest biało i pięknie, aż dziwnie hehe

Monika dokładnie tak jak Morwa pisze, jak bedziesz mieć nasz w przyjaciółkach, to wtedy wchodzisz tylko tam (czyli SPOLECZNOŚĆ - PRZYJACIÓŁKI) i już masz wszystkie wykresy.

Cigaretta trzymam mocno kciuki za egzamin! Usiądz obok kogoś kto umie i ściągaj hehe. Poradzisz sobie:*

She Wolf jak tam u Ciebie?????? robiłaś kolejny test???? JaK się czujesz??

Dagn ale o co chodzi????? przeczytałam posty ze środy i nie zauważyłam nic takiego za co można byłoby się złościć czy obrażać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 11:36

stacey lubi tę wiadomość

• martika Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, też aż do nich wróciłam, nie rozumiem też o co chodzi z tym rozdrabnianiem objawów na czynniki pierwsze..? Ale jeśli chodzi o ten post, to mi się wydaje, że Dagn miała na myśli to zapewnianie, że w tym cyklu się uda, bo pisała, czy dziewczynom to pomaga, bo ją rozwala na kilka dni, ale nie wiem może się mylę.

Dagn, szkoda, że podjęłaś taką decyzję i nie zostajesz z nami, ale oczywiście rozumiem, jeśli uważasz, że będzie to dla Ciebie lepsze. 3maj sie i odwiedź nas czasem!

Dziewczyny nie nadrobiłam Was jeszcze z wczoraj, postaram się wieczorem, bo siedzenie przed monitorem strasznie potęguje mi mdłości. Zaraz spadam na uczelnię.

Miłego dnia dla wszystkich!

stacey lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... przeczytałam wszystkie wpisy ze środy i nie mam pojęcia, co tak bardzo poruszyło Dagn. Szkoda, że odeszła. Mam nadzieję, że za jakiś czas wróci. Pozdrawiam Dagn :*

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsjonek mam nadzieje, ze jednak plemniczki dotarly do jajka na czas :)

Monika powodzenia u lekarza :*

Cigaretta trzymam kciuki za egzamin :*

Dagn szkoda, ze tak Cie irytuja niektore wpisy, wiesz przeciez ze zadna z nas nie chce krzywdy dla innych, wspieramy sie nawzajem jak mozemy. Mam nadzieje ze do nas wrocisz :*

Morwa, Ty juz na nogach?

Nusia testowalam a jak! I dupa. Odstawilam dzis dupka. W dupku to wszystko mam haha!

Martika Ty znowu sie jedziesz meczyc na uczelni? Przytulam :*

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Kochana bardzo mi przykro, że się nie udało, przytulam:*

a mnie juz chyba dopadł PMS, takiego mam nerwa dzisiaj na wszystko, jeszcze na dodatek mąż mnie denerwuje bo cały czas tylko łazi i mnie zaczepia! głowa mnie nadal boli, brzuch okresowo, starość nie radość haha

‹‹ 256 257 258 259 260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ