Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
She, trzymam kciuki żeby szybko dało się wszystko podleczyć. A dla męża na pewno to będzie dobry powód. Polecam tabex tabletki na rzucenie fajek, moja teściowa i kilka osób które znam rzuciło po dziestu latach palenia.
Triss, a jak długo trwają przygotowania? Pewnie szereg badań + hormony. Trzymam kciuki kochana
Kotowa, Cieretta, Niepokorna, trzymam kciuki za Waszą drugą fazę Oby tempki były wysoko, był spadek implantacyjny a na końcu zielona kropeczka
Agatka, a jak się czujesz? Kciukam za wizytę. Ja mam teraz 26 lutego. Fotkę mam, poźniej spróbuję wstawić
Martika, co u Ciebie, jak się czujesz? Kiedy teraz wizytę masz?
Aniu, Aneczko, Agaja, a jak u Was?
Zajsonek, gratulacje
Ciaretta, gratulacje egzaminu
Klaudia, trzymam kciuki za nowy cykl, musi być szczęśliwy
Zeta, kciuki za betę
Aneczko, już doczytałam Trzymam kciuki za wizytę
Triss, przepraszam że pytam, to odnośnie nasienia. Macie dwóch synków, w jakim wieku? Pytam bo to aż dziwne i niewiadomo dlaczego jakość, ilość i wszystko co z plemnikami związane aż tak się pogorszyło przez niezbyt ogromny czas. Ja się nie znam, ale tak mnie to zastanawia.
Miłego dnia dziewczynkiklaudia1534, triss, Zajsonek, Kotowa, aneczka85m, stacey lubią tę wiadomość
-
Zetka mój P. nie jest ojcem biologicznym chłopaków .... taka sytuacja. Chłopcy mają 5,5 i 7 lat. Jestesmy przed kwalifikacjami. Ponieważ u nas te kwalifikacje dość nietypowe, bo do zakwalifikowania się z czynnika męskiego nie spelniamy kryterium małej ilości plemników (akurat jest ich dosyć sporo, ale nie ruszają się) to potrzebujemy dodatkowych badań. W zasadzie czekamy tylko na badanie DNA plemników i zapisujemy się na wizytę kwalifikacyjną. Wszystkie pozostale badania mamy już zrobione.
Czekam na fotkę
-
Zetka nie masz za co przepraszać dziekuje kochana, jestem przerażona wszystkim, nie tak to sobie wyobrażałam. A badań do wykonania rzeczywiście jest całe mnóstwo. część z nich strasznie droga, szczegolnie te specjalistyczne badania nasienia. Na same badanie nasienia wydaliśmy już ponad 1000zł, do tego konsltacje andrologiczne u profesora 250/wizyte, moje badania i konsultacje juz nawet nie licze ile.
Aniu ja również trzymam mocno kciuki za wizytę. Na pewno wszystko bedzie ok
-
Morwa wiem a ja absolutnie nie chcę She tej nadziei odbierać. Dziele się po prostu tym, co sama już zdązyłam usłyszeć i dowiedzieć się. Masz rację, jesli znana jest przyczyna np. rozregulowana gospodarka hormonalna albo bakterie albo jakas silna infekcja to wiadomo ze leczenie ma sens. Ale bez znalezienia i wyeliminowania przyczyny jest b.cięzko. Dlatego wazne jest zeby zrobić te badania kompleksowo, łacznie z usg, posiewem, hormonami.
Morwa, stacey lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekuje bardzo za wsparcie. Przepraszam ze nie odpisuje wszystkim z osobna, ale mam troche zakrecone kilka dni.
Zajsjonek gratuluje bardzo mocno :*Zajsonek, stacey lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty