X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Kochana, ale mamy trochę planów finansowych na ten rok i pewnie nie uda się ich zrealizować, na dodatek 2 wesela, 2 chrzciny, nie mówiąc już o jakichś wakacjach...chciałam jeszcze pare rzeczy w domku dokończyć (np. łazienke, schody) i tak nam się to odwleka wszystko w nieskończoność...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu okres tak dlugo trwa po wywolaniu go;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa mam wizyte w czwartek teraz przyspieszylam;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 3cyklu mialam lekkie krwawienie 1 2 podpaski a jak odstawilam cyprest to przyszla obfita @wieczorami srednia...

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She bidulko, dobrze, ze chociaz mozesz sobie na spokojnie polezec w lozku i leczyc sie. Niezazdroszcze i mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.

a z migrenami tak mam niestety, raz w miesiacu to takie minimum (chociaz bywa ze czesciej), ale trzyma mnie okolo tygodnia, dzien w dzien. Po przeciwbolowych lekko bol przycmi, na tyle ze w miare moge funkcjonowac, ale w koncu przychodzi taki dzien, ze juz nic nie dziala :( Raz mnie tak dorwalo w drodze do Portugalii, nie pamietam jak dotarlismy do hotelu, normalnie czarna dziura, nałykałam sie na noc lekow i rano bol odrobine zelzal, a calkiem przeszedl po Sangri, i tak cale wakacje na lekkim gazie, ale chociaz nie bolalo :P Dzis to mam stracha po prostu, ze wroci :(

Co do pracy, to bede miala super blisko, dostalam sie do agencji reklamowej. Zajmuja sie roznymi markami. Mnie przypadnie do ogarniecia strona o slubach i weselach. Moja rola bedzie reklamowanie strony i od drugiej strony zarabianie na reklamach ze strony, ogarniecie social mediow i przygotowywanie ewentów. Najlepsze ze rzut kamieniem od domu i praca glownie w biurze w godzinach 9-15, a w razie potrzeby jeszcze z domu troche. Pensja jak za pelny etat, nie jakas wypasiona, ale w miare przyzwoita, szczegolnie ze tak naprawde w biurze trzeba byc okolo 5h dziennie :) Szkoda mi tylko troche tego kursu graficznego, ktory ma sie zaczynac w kwietniu. Babka, ktora ze mna rozmawiala po prostu stwierdzila, ze ma co do mnie dobre przeczucie i ze bedziemy miec razem "fun" i ze mam ta prace. Zaczynam w srode lub czwartek, bo musza mi biuro przygotowac. Pojde... zobacze... czy to rzeczywiscie bedzie tak kolorowo ;)

A Tobie Nusia zycze, aby ten staz nowy to juz bylo to!!! I wreszcie bedziesz sie czula tam dobrze, i wytrzymasz te kilka slanszych finansowo miesiecy z szansa na dobra posade :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She bidulko, dobrze, ze chociaz mozesz sobie na spokojnie polezec w lozku i leczyc sie. Niezazdroszcze i mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.

a z migrenami tak mam niestety, raz w miesiacu to takie minimum (chociaz bywa ze czesciej), ale trzyma mnie okolo tygodnia, dzien w dzien. Po przeciwbolowych lekko bol przycmi, na tyle ze w miare moge funkcjonowac, ale w koncu przychodzi taki dzien, ze juz nic nie dziala :( Raz mnie tak dorwalo w drodze do Portugalii, nie pamietam jak dotarlismy do hotelu, normalnie czarna dziura, nałykałam sie na noc lekow i rano bol odrobine zelzal, a calkiem przeszedl po Sangri, i tak cale wakacje na lekkim gazie, ale chociaz nie bolalo :P Dzis to mam stracha po prostu, ze wroci :(

Co do pracy, to bede miala super blisko, dostalam sie do agencji reklamowej. Zajmuja sie roznymi markami. Mnie przypadnie do ogarniecia strona o slubach i weselach. Moja rola bedzie reklamowanie strony i od drugiej strony zarabianie na reklamach ze strony, ogarniecie social mediow i przygotowywanie ewentów. Najlepsze ze rzut kamieniem od domu i praca glownie w biurze w godzinach 9-15, a w razie potrzeby jeszcze z domu troche. Pensja jak za pelny etat, nie jakas wypasiona, ale w miare przyzwoita, szczegolnie ze tak naprawde w biurze trzeba byc okolo 5h dziennie :) Szkoda mi tylko troche tego kursu graficznego, ktory ma sie zaczynac w kwietniu. Babka, ktora ze mna rozmawiala po prostu stwierdzila, ze ma co do mnie dobre przeczucie i ze bedziemy miec razem "fun" i ze mam ta prace. Zaczynam w srode lub czwartek, bo musza mi biuro przygotowac. Pojde... zobacze... czy to rzeczywiscie bedzie tak kolorowo ;)

A Tobie Nusia zycze, aby ten staz nowy to juz bylo to!!! I wreszcie bedziesz sie czula tam dobrze, i wytrzymasz te kilka slanszych finansowo miesiecy z szansa na dobra posade :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o wybaczcie, nie wiem czemu sie dodalo 2 razy :/

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa pisalam ci priv tylko niewiem czemu bo nie mam ft3;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene to super praca! mam nadzieję, że to będzie TO i że będziesz bardzo zadowolona :) a TY skończyłaś marketing czy coś innego??

a ja to chyba musze wymyślić jakiś własny biznes bo już mnie denerwuje ta sytuacja z pracą u nas na podkarpaciu...

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, ja jestem po marketingu i zarzadzaniu, w marketingu tez pracowalam ostatnie lata.

Ja tez nie zrzucam planu o wlasnej firmie na dalszy plan. Bede robic jedno i drugie rownolegle. Juz za duzo czasu w to zainwestowalam, zeby teraz znow odpuscic. Co swoje to swoje.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene a orientujesz się czy np. tworząć jakąś stronkę, blog na jakiś temat można na tym zarabiać??

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Można :)

a napiszesz mi jak? :)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia poszlo na priv :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia poszlo na priv :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Dziewczynki :) no ja wiem że córka Tuska tak zarabia i nie tylko ona :) musze się nad tym zastanowić...

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene dziekuje :*
    Gratuluje, praca wyglada na bardzo ciekawa. A dlaczego nie mozesz robic tez tego kursu?

Nusia dobry pomysl, moze bedziesz slawna blogerka :) bede Twoja fanka :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:

Nusia dobry pomysl, moze bedziesz slawna blogerka :) bede Twoja fanka :)

hahaha na pewno ;)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She nie mogę bo on miał być dzienny. 8.30-16.00. Ale póki co nie rezygnuje. Zobaczę co to będzie i czy Pani się nie rozmysli bo cała rozmowa była troszkę dziwna :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia,
    Za moich czasów za staż płacili 650 zł. Także u Ciebie nie jest aż tak źle :)

Madlene84,
    Cieszę się, że dostałaś pracę i mam nadzieję, że faktycznie będzie "Fun" :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 384 385 386 387 388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ