Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiem Kochana, ale mamy trochę planów finansowych na ten rok i pewnie nie uda się ich zrealizować, na dodatek 2 wesela, 2 chrzciny, nie mówiąc już o jakichś wakacjach...chciałam jeszcze pare rzeczy w domku dokończyć (np. łazienke, schody) i tak nam się to odwleka wszystko w nieskończoność...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
She bidulko, dobrze, ze chociaz mozesz sobie na spokojnie polezec w lozku i leczyc sie. Niezazdroszcze i mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.
a z migrenami tak mam niestety, raz w miesiacu to takie minimum (chociaz bywa ze czesciej), ale trzyma mnie okolo tygodnia, dzien w dzien. Po przeciwbolowych lekko bol przycmi, na tyle ze w miare moge funkcjonowac, ale w koncu przychodzi taki dzien, ze juz nic nie dziala Raz mnie tak dorwalo w drodze do Portugalii, nie pamietam jak dotarlismy do hotelu, normalnie czarna dziura, nałykałam sie na noc lekow i rano bol odrobine zelzal, a calkiem przeszedl po Sangri, i tak cale wakacje na lekkim gazie, ale chociaz nie bolalo Dzis to mam stracha po prostu, ze wroci
Co do pracy, to bede miala super blisko, dostalam sie do agencji reklamowej. Zajmuja sie roznymi markami. Mnie przypadnie do ogarniecia strona o slubach i weselach. Moja rola bedzie reklamowanie strony i od drugiej strony zarabianie na reklamach ze strony, ogarniecie social mediow i przygotowywanie ewentów. Najlepsze ze rzut kamieniem od domu i praca glownie w biurze w godzinach 9-15, a w razie potrzeby jeszcze z domu troche. Pensja jak za pelny etat, nie jakas wypasiona, ale w miare przyzwoita, szczegolnie ze tak naprawde w biurze trzeba byc okolo 5h dziennie Szkoda mi tylko troche tego kursu graficznego, ktory ma sie zaczynac w kwietniu. Babka, ktora ze mna rozmawiala po prostu stwierdzila, ze ma co do mnie dobre przeczucie i ze bedziemy miec razem "fun" i ze mam ta prace. Zaczynam w srode lub czwartek, bo musza mi biuro przygotowac. Pojde... zobacze... czy to rzeczywiscie bedzie tak kolorowo
A Tobie Nusia zycze, aby ten staz nowy to juz bylo to!!! I wreszcie bedziesz sie czula tam dobrze, i wytrzymasz te kilka slanszych finansowo miesiecy z szansa na dobra posadeNusia lubi tę wiadomość
-
She bidulko, dobrze, ze chociaz mozesz sobie na spokojnie polezec w lozku i leczyc sie. Niezazdroszcze i mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.
a z migrenami tak mam niestety, raz w miesiacu to takie minimum (chociaz bywa ze czesciej), ale trzyma mnie okolo tygodnia, dzien w dzien. Po przeciwbolowych lekko bol przycmi, na tyle ze w miare moge funkcjonowac, ale w koncu przychodzi taki dzien, ze juz nic nie dziala Raz mnie tak dorwalo w drodze do Portugalii, nie pamietam jak dotarlismy do hotelu, normalnie czarna dziura, nałykałam sie na noc lekow i rano bol odrobine zelzal, a calkiem przeszedl po Sangri, i tak cale wakacje na lekkim gazie, ale chociaz nie bolalo Dzis to mam stracha po prostu, ze wroci
Co do pracy, to bede miala super blisko, dostalam sie do agencji reklamowej. Zajmuja sie roznymi markami. Mnie przypadnie do ogarniecia strona o slubach i weselach. Moja rola bedzie reklamowanie strony i od drugiej strony zarabianie na reklamach ze strony, ogarniecie social mediow i przygotowywanie ewentów. Najlepsze ze rzut kamieniem od domu i praca glownie w biurze w godzinach 9-15, a w razie potrzeby jeszcze z domu troche. Pensja jak za pelny etat, nie jakas wypasiona, ale w miare przyzwoita, szczegolnie ze tak naprawde w biurze trzeba byc okolo 5h dziennie Szkoda mi tylko troche tego kursu graficznego, ktory ma sie zaczynac w kwietniu. Babka, ktora ze mna rozmawiala po prostu stwierdzila, ze ma co do mnie dobre przeczucie i ze bedziemy miec razem "fun" i ze mam ta prace. Zaczynam w srode lub czwartek, bo musza mi biuro przygotowac. Pojde... zobacze... czy to rzeczywiscie bedzie tak kolorowo
A Tobie Nusia zycze, aby ten staz nowy to juz bylo to!!! I wreszcie bedziesz sie czula tam dobrze, i wytrzymasz te kilka slanszych finansowo miesiecy z szansa na dobra posade -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak, ja jestem po marketingu i zarzadzaniu, w marketingu tez pracowalam ostatnie lata.
Ja tez nie zrzucam planu o wlasnej firmie na dalszy plan. Bede robic jedno i drugie rownolegle. Juz za duzo czasu w to zainwestowalam, zeby teraz znow odpuscic. Co swoje to swoje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madlene dziekuje :*
Gratuluje, praca wyglada na bardzo ciekawa. A dlaczego nie mozesz robic tez tego kursu?
Nusia dobry pomysl, moze bedziesz slawna blogerka bede Twoja fanka
Madlene84 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny