X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Kochana, ale mamy trochę planów finansowych na ten rok i pewnie nie uda się ich zrealizować, na dodatek 2 wesela, 2 chrzciny, nie mówiąc już o jakichś wakacjach...chciałam jeszcze pare rzeczy w domku dokończyć (np. łazienke, schody) i tak nam się to odwleka wszystko w nieskończoność...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu okres tak dlugo trwa po wywolaniu go;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa mam wizyte w czwartek teraz przyspieszylam;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 3cyklu mialam lekkie krwawienie 1 2 podpaski a jak odstawilam cyprest to przyszla obfita @wieczorami srednia...

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She bidulko, dobrze, ze chociaz mozesz sobie na spokojnie polezec w lozku i leczyc sie. Niezazdroszcze i mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.

a z migrenami tak mam niestety, raz w miesiacu to takie minimum (chociaz bywa ze czesciej), ale trzyma mnie okolo tygodnia, dzien w dzien. Po przeciwbolowych lekko bol przycmi, na tyle ze w miare moge funkcjonowac, ale w koncu przychodzi taki dzien, ze juz nic nie dziala :( Raz mnie tak dorwalo w drodze do Portugalii, nie pamietam jak dotarlismy do hotelu, normalnie czarna dziura, nałykałam sie na noc lekow i rano bol odrobine zelzal, a calkiem przeszedl po Sangri, i tak cale wakacje na lekkim gazie, ale chociaz nie bolalo :P Dzis to mam stracha po prostu, ze wroci :(

Co do pracy, to bede miala super blisko, dostalam sie do agencji reklamowej. Zajmuja sie roznymi markami. Mnie przypadnie do ogarniecia strona o slubach i weselach. Moja rola bedzie reklamowanie strony i od drugiej strony zarabianie na reklamach ze strony, ogarniecie social mediow i przygotowywanie ewentów. Najlepsze ze rzut kamieniem od domu i praca glownie w biurze w godzinach 9-15, a w razie potrzeby jeszcze z domu troche. Pensja jak za pelny etat, nie jakas wypasiona, ale w miare przyzwoita, szczegolnie ze tak naprawde w biurze trzeba byc okolo 5h dziennie :) Szkoda mi tylko troche tego kursu graficznego, ktory ma sie zaczynac w kwietniu. Babka, ktora ze mna rozmawiala po prostu stwierdzila, ze ma co do mnie dobre przeczucie i ze bedziemy miec razem "fun" i ze mam ta prace. Zaczynam w srode lub czwartek, bo musza mi biuro przygotowac. Pojde... zobacze... czy to rzeczywiscie bedzie tak kolorowo ;)

A Tobie Nusia zycze, aby ten staz nowy to juz bylo to!!! I wreszcie bedziesz sie czula tam dobrze, i wytrzymasz te kilka slanszych finansowo miesiecy z szansa na dobra posade :)

Nusia lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She bidulko, dobrze, ze chociaz mozesz sobie na spokojnie polezec w lozku i leczyc sie. Niezazdroszcze i mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie.

a z migrenami tak mam niestety, raz w miesiacu to takie minimum (chociaz bywa ze czesciej), ale trzyma mnie okolo tygodnia, dzien w dzien. Po przeciwbolowych lekko bol przycmi, na tyle ze w miare moge funkcjonowac, ale w koncu przychodzi taki dzien, ze juz nic nie dziala :( Raz mnie tak dorwalo w drodze do Portugalii, nie pamietam jak dotarlismy do hotelu, normalnie czarna dziura, nałykałam sie na noc lekow i rano bol odrobine zelzal, a calkiem przeszedl po Sangri, i tak cale wakacje na lekkim gazie, ale chociaz nie bolalo :P Dzis to mam stracha po prostu, ze wroci :(

Co do pracy, to bede miala super blisko, dostalam sie do agencji reklamowej. Zajmuja sie roznymi markami. Mnie przypadnie do ogarniecia strona o slubach i weselach. Moja rola bedzie reklamowanie strony i od drugiej strony zarabianie na reklamach ze strony, ogarniecie social mediow i przygotowywanie ewentów. Najlepsze ze rzut kamieniem od domu i praca glownie w biurze w godzinach 9-15, a w razie potrzeby jeszcze z domu troche. Pensja jak za pelny etat, nie jakas wypasiona, ale w miare przyzwoita, szczegolnie ze tak naprawde w biurze trzeba byc okolo 5h dziennie :) Szkoda mi tylko troche tego kursu graficznego, ktory ma sie zaczynac w kwietniu. Babka, ktora ze mna rozmawiala po prostu stwierdzila, ze ma co do mnie dobre przeczucie i ze bedziemy miec razem "fun" i ze mam ta prace. Zaczynam w srode lub czwartek, bo musza mi biuro przygotowac. Pojde... zobacze... czy to rzeczywiscie bedzie tak kolorowo ;)

A Tobie Nusia zycze, aby ten staz nowy to juz bylo to!!! I wreszcie bedziesz sie czula tam dobrze, i wytrzymasz te kilka slanszych finansowo miesiecy z szansa na dobra posade :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o wybaczcie, nie wiem czemu sie dodalo 2 razy :/

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa pisalam ci priv tylko niewiem czemu bo nie mam ft3;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene to super praca! mam nadzieję, że to będzie TO i że będziesz bardzo zadowolona :) a TY skończyłaś marketing czy coś innego??

a ja to chyba musze wymyślić jakiś własny biznes bo już mnie denerwuje ta sytuacja z pracą u nas na podkarpaciu...

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, ja jestem po marketingu i zarzadzaniu, w marketingu tez pracowalam ostatnie lata.

Ja tez nie zrzucam planu o wlasnej firmie na dalszy plan. Bede robic jedno i drugie rownolegle. Juz za duzo czasu w to zainwestowalam, zeby teraz znow odpuscic. Co swoje to swoje.

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene a orientujesz się czy np. tworząć jakąś stronkę, blog na jakiś temat można na tym zarabiać??

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Można :)

a napiszesz mi jak? :)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia poszlo na priv :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia poszlo na priv :)

Nusia lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Dziewczynki :) no ja wiem że córka Tuska tak zarabia i nie tylko ona :) musze się nad tym zastanowić...

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene dziekuje :*
    Gratuluje, praca wyglada na bardzo ciekawa. A dlaczego nie mozesz robic tez tego kursu?

Nusia dobry pomysl, moze bedziesz slawna blogerka :) bede Twoja fanka :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:

Nusia dobry pomysl, moze bedziesz slawna blogerka :) bede Twoja fanka :)

hahaha na pewno ;)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She nie mogę bo on miał być dzienny. 8.30-16.00. Ale póki co nie rezygnuje. Zobaczę co to będzie i czy Pani się nie rozmysli bo cała rozmowa była troszkę dziwna :)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia,
    Za moich czasów za staż płacili 650 zł. Także u Ciebie nie jest aż tak źle :)

Madlene84,
    Cieszę się, że dostałaś pracę i mam nadzieję, że faktycznie będzie "Fun" :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 384 385 386 387 388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ