Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja ostatnio stwierdzilam, ze jestem nienormalna Ten cykl jest bez staran, wiec powinnam wyluzowac, nie myslec o staraniach i odpoczac psychicznie. A mimo to i tak nadal czytam forum, mysle duzo o ciazy itp. To jest jakies nienormalne, a przeciez obiecalam sobie koejny miesiac staran na calkowitym luzie. Tylko czy tak sie da?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Nataliano ja juz od kilku cykli staram sie znalezc sobie jakies zajecie zeby nie myslec, czasem udaje mi sie, ale nie na dlugo.
Z tego wszystkiego wynika, ze powinnam sie codziennie spotykac z ludzmi, bo to pomaga mi zapomniec. A to raczej nierealne....25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyNusia, przykro mi:( Przytulam :*
Madlene, super wyszło z tą pracą trzymam kciuki, żeby się udało
A kiedy zaczynasz? (chyba nie doczytałam)
Morwa mam nadzieję, że ten spadek to tylko błąd pomiarowy :*
She, ja jak staram się "nie myśleć" to myślę o tym, żeby "nie myśleć" - i tak w kółko Jak nie mierzyłam tempki w grudniu to to samo - i tak wiedziałam kiedy mniej więcej jest połowa cyklu, itd Taki nasz babski paradoks
Ja jutro zmierzę temperaturę, i jak nie spadnie to chyba zatestuję. Stwierdziłam, że każdy dzień zwłoki powoduje tylko, że coraz bardziej o tym myślę i się nakręcam. A tak to będę na spokojnie sobie czekać na @
...bo mój organizm znowu włączył tryb "przegląd praktyczny wszystkich objawów ciąży" - jestem na etapie zawrotów głowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Monika ja również czekam na dobre wieści :* jutro od rana siedzę z Tobą w toalecie wiesz ? Potrzymam Cię z rękę z testem , który będziesz robić bo temperatura Ci nie spadnie już mam plan na jutro ! Super !
Morwa, kochana jesteś:* :*
Ty mi jutro napisz, ze u Ciebie wykres poszedł w górę! -
Monika kciukam z całych sił i czekamy na 2 kreski bo już najwyższy czas aby się jakieś na forum pokazały.
Morwa później twoja kolej
She uszyłam córce sukienkę - kostium na dzień św. Patryka jeszcze dla synka musze zrobić pelerynke czy coś. .. mąż się śmieje ze w domu mamy project runway
Miałam zaczynać w środę. Ale dziś mi powiedziała ze obsuwa jakaś i na następny tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 23:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika, Morwa przykro mi a mialam taka nadzieje......
Madlene, pokaz swoje dzielo25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Dzień dobry dziewczyny.
Morwa Monika przykro mi
She wrzucę fotę później
Wczoraj u nas piękne słońce. .. tak wiosennie było. A dzisiaj leje i wieje jakby chciało dach z domu zerwać jedyne co mi się chce przy tej pogodzie to spać. -
Dzień dobry.
Przepraszam ze się nie odzywam, u mnie szpital w domu. Od pn z synkiem siedzę bo chory, od męża się zaraził. Ja chodzić nie mogę bo mi mały ba jakiś nerw chyba naciska. Do tego masakryczny ból głowy i jeszcze problemy z dziaslami i z ósemka. Ide dziś do stomatologa. Masakra.
Synek dziś wyjątkowo jeszcze śpi, a jeśli nie pohaftuje się z bólu głowy to spróbuję doczytać
-
Doczytałam
Aneczko, tule mocno. Trzymaj się dzielnie i mam nadzieje ze juz będzie lepiej.
Nusia, przykro mi strasznie
Madlene gratulacje praca zapowiada się całkiem ciekawo
Morwa, Monika, przykro mi.
Morwa, mam nadzieje ze @ nie przyjdzie do wizyty u endo.
She, jak się czujesz?
Agatko, nie dotarwalo Cię nadal?
Triss, mam jedną ósemki na którą nachodzi dziąsło i tam się psuje. Miałam zrobić rtg żeby zobaczyć czy nie wyrywać ale zaszłam w ciążę i teraz stan zapalny. Do tego mam chyba bruksizm w nocy mocno zaciskam żeby i ponieważ dolne jedynki mam lekko do tylu to mi szoruja o podniebienie i mi drażni ostatni tydzień to masakra normalnie.
Jeszcze Jaś na inhalacjach ale taki kaszel straszny ma ze boje się czy nie skończy się znowu zapaleniem krtani, tfu tfu.
A co u Was dobrego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 10:41