X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia przykro mi,przytulam;§ ;* Morwa moze jest jeszcze nadzieja;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 17:24

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ostatnio stwierdzilam, ze jestem nienormalna :D Ten cykl jest bez staran, wiec powinnam wyluzowac, nie myslec o staraniach i odpoczac psychicznie. A mimo to i tak nadal czytam forum, mysle duzo o ciazy itp. To jest jakies nienormalne, a przeciez obiecalam sobie koejny miesiac staran na calkowitym luzie. Tylko czy tak sie da?

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf nie jestes sama ja tez sie staram wyluzowac,a caly czas o tym mysle a jak nie o tym to o wynikach i tak w kolko,mysle ,ze trzeba miec silna psychike zeby nie myslec i zajac sie czyms innym,,

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano ja juz od kilku cykli staram sie znalezc sobie jakies zajecie zeby nie myslec, czasem udaje mi sie, ale nie na dlugo.
    Z tego wszystkiego wynika, ze powinnam sie codziennie spotykac z ludzmi, bo to pomaga mi zapomniec. A to raczej nierealne....

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, przykro mi:( Przytulam :*

Madlene, super wyszło z tą pracą :) trzymam kciuki, żeby się udało :)
    A kiedy zaczynasz? (chyba nie doczytałam)

Morwa mam nadzieję, że ten spadek to tylko błąd pomiarowy :*

She, ja jak staram się "nie myśleć" to myślę o tym, żeby "nie myśleć" - i tak w kółko :P Jak nie mierzyłam tempki w grudniu to to samo - i tak wiedziałam kiedy mniej więcej jest połowa cyklu, itd Taki nasz babski paradoks :D

Ja jutro zmierzę temperaturę, i jak nie spadnie to chyba zatestuję. Stwierdziłam, że każdy dzień zwłoki powoduje tylko, że coraz bardziej o tym myślę i się nakręcam. A tak to będę na spokojnie sobie czekać na @
    ...bo mój organizm znowu włączył tryb "przegląd praktyczny wszystkich objawów ciąży" - jestem na etapie zawrotów głowy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś puściutko :)

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika to rano czekam na dobre wiesci

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia wrote:
    Monika to rano czekam na dobre wiesci

Dzięki:*

Właśnie skończyłam oglądać Porody na PolsatCafe ...oczywiście znowu się poryczalam ze wzruszenia <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Monika ja również czekam na dobre wieści :* jutro od rana siedzę z Tobą w toalecie wiesz ? Potrzymam Cię z rękę z testem , który będziesz robić bo temperatura Ci nie spadnie :) już mam plan na jutro ! Super !

Morwa, kochana jesteś:* :*
    Ty mi jutro napisz, ze u Ciebie wykres poszedł w górę!

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika kciukam z całych sił i czekamy na 2 kreski bo już najwyższy czas aby się jakieś na forum pokazały.

Morwa później twoja kolej :)

She uszyłam córce sukienkę - kostium na dzień św. Patryka ;) jeszcze dla synka musze zrobić pelerynke czy coś. .. mąż się śmieje ze w domu mamy project runway ;)

Miałam zaczynać w środę. Ale dziś mi powiedziała ze obsuwa jakaś i na następny tydzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 23:21

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika czekamy na 2kreseczki;*,Morwa mam nadzieje ze sie jutro podniesie kreseczka na wykresiku;*spij slodko dobrej nocki.i reszcie tez mowie dobranoc ide kimac.do juterka;)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,dziękuję za trzymanie kciuków:*
    No niestety znowu negatywnie.
    Ehh....

• triss Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    przykro mi Morwa :( miałam przeczucie ze to ten cykl u Ciebie...
    Monika a moze u Ciebie owulka była później niż na wykresie?

lecę doczytać

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, Morwa przykro mi :( a mialam taka nadzieje......

Madlene, pokaz swoje dzielo :)

17 cs <3 2.11.2019

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny.

Morwa Monika przykro mi :(

She wrzucę fotę później :)

Wczoraj u nas piękne słońce. .. tak wiosennie było. A dzisiaj leje i wieje jakby chciało dach z domu zerwać :( jedyne co mi się chce przy tej pogodzie to spać.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Przepraszam ze się nie odzywam, u mnie szpital w domu. Od pn z synkiem siedzę bo chory, od męża się zaraził. Ja chodzić nie mogę bo mi mały ba jakiś nerw chyba naciska. Do tego masakryczny ból głowy i jeszcze problemy z dziaslami i z ósemka. Ide dziś do stomatologa. Masakra.
    Synek dziś wyjątkowo jeszcze śpi, a jeśli nie pohaftuje się z bólu głowy to spróbuję doczytać :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka :* biedna....zebyscie szybko do zdrówka wszyscy wrócili.. a co ósemkami? wyrywasz?

Nusia przytulam mocno :* :( przykro mi kochana

Monika jak tam?

• Zetka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam :)

Aneczko, tule mocno. Trzymaj się dzielnie i mam nadzieje ze juz będzie lepiej.

Nusia, przykro mi strasznie :(

Madlene gratulacje praca zapowiada się całkiem ciekawo :)

Morwa, Monika, przykro mi.
    Morwa, mam nadzieje ze @ nie przyjdzie do wizyty u endo.

She, jak się czujesz?

Agatko, nie dotarwalo Cię nadal?

Triss, mam jedną ósemki na którą nachodzi dziąsło i tam się psuje. Miałam zrobić rtg żeby zobaczyć czy nie wyrywać ale zaszłam w ciążę :) i teraz stan zapalny. Do tego mam chyba bruksizm w nocy mocno zaciskam żeby i ponieważ dolne jedynki mam lekko do tylu to mi szoruja o podniebienie i mi drażni :/ ostatni tydzień to masakra normalnie.
    Jeszcze Jaś na inhalacjach ale taki kaszel straszny ma ze boje się czy nie skończy się znowu zapaleniem krtani, tfu tfu.

A co u Was dobrego? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 10:41

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, przez pomyłkę usunęlam wszystkie wiadomości wiec nawet nie wiem czy tam coś nowego było. Także jeśli któraś z Was coś pisała to proszę powtórkę :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ufff.....
    odebrałam wyniki badań - VDRL, HCV, HBs, HIV, chlamydia - wszystkie wyniki ujemne więc jest ok :)

Madlene84, Zetka lubią tę wiadomość

‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ