X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki. Ja uciekam się pakować. Trzymajcie się :D
    Odezwę się po powrocie, czyli pewnie jakoś we wtorek :D

Morwa lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Kochana wróć do nas cala i zdrowa no i z dobrymi wieściami żeś zafasolkowana :*

No coś Ty, moja tempka spada jak widzisz, więc jest lipa. Modlę się tylko bym na wyjeździe nie dostała @ tylko dopiero po :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Gdzie spadła ? Jesteś według wykresu jaki Ci wyznaczył owu 6 dpo wiec taki spadek to na zagnieżdżenie jak się patrzy :) powodzenia :* i jeszcze raz udanego wyjazdu Niepokorna :*

A to jak następuje zagnieżdżenie to temperatura spada? Nie wiedziałam.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym Morwa ja jakoś nie wierzę, że w ogóle mam owulację. Ale nie ważne. Wcale o tym już nie myślę. Mam inne sprawy na głowie.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika***,
    Czy wiesz, że w końcu wyszło tak, że moja przyjaciółka po tym jak kupiła ten Voucher powiedziała, że ja jadę z nią? Ha ha :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Monika***,
    Czy wiesz, że w końcu wyszło tak, że moja przyjaciółka po tym jak kupiła ten Voucher powiedziała, że ja jadę z nią? Ha ha :D

taak? :D no pytała mnie nawet czy nie mam jeszcze jednego takie vouchera:D
    No to fajnie- mam nadzieję, że będzie się Wam podobać :)

Ja dziś posiedziałam dłużej w pracy, w domu byłam jakoś przez 20. Padam na twarz... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, podczytuję Was trochę w pracy na bieżąco, a potem po powrocie do domu zapominam której co miałam do napisania :D

She, a dlaczego nie jesz mięsa? Ideologicznie czy zdrowotnie? :)
    Ja bym chyba nie dała rady bez mięsa - nie podołałabym kulinarnie chyba :P

Morwa, no to rzeczywiście masz detoks suplementacyjny :D

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika*** wrote:
    taak? :D no pytała mnie nawet czy nie mam jeszcze jednego takie vouchera:D
    No to fajnie- mam nadzieję, że będzie się Wam podobać :)

Ja dziś posiedziałam dłużej w pracy, w domu byłam jakoś przez 20. Padam na twarz... :)

No pytała, bo miała zamiar kupić jeszcze dla naszej przyjaciółki. Ale w sumie chyba pojedziemy we dwie, a jak nie to nasza przyjaciółka będzie miała dostawkę.
    Winko już mamy kupione na wyjazd od znajomej, własnej roboty :D Knajpki z niedrogim jedzenie obczajone. Pozostaje tylko się spakować i jechać. Wyjazd 20 marca :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Cigaretta mam pytanie , próbowałas coś robić aby udroznic ten niedrożność jajowod? Chodzi mi o jakieś takie eksperymenty jak tu na forum dziewczyny stosowały:p
    Nie próbowałam borowin ani żadnych innych specyfików ;)

Obejrzeliśmy film, wypilismy całe wino, zaraz sexik i spać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie przyjechalam od endo gin.tarczyca idzie w dobrym kierunku zmniejsza sie.powiedzial ze mam 2 jajniki pcos.przepisal mi dupka bo mowilam ze sie staram i ze chce sie starac i bez sensu cyprest brac.i przepisal mi 2kartki recept do wykupienia;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec tak przepisal ni gluco cos tam euthyrox podniosl do 75 vigemtol krople,dupka,dexamen cis i cos jeszcze.nie jestem w stanie czytac co tam pisze ich zamazianym pismem:D jutro to wykupie.powiedzial ze jak w tym cyklu sie nie uda to w nast.powiedzial ze dobre leki mi przepisuje.zobaczymy;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja właśnie wstaje z łóżka, mąż dziś zrobił sobie wolne także leniuchujemy :D
    Miłego dnia ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa tez sie ciesze,kazal mi przyjsc za 2miesiace w polowie cyklu;) jestem na dobrej drodze dzieki Tobie;*zes mi kazala isc do endo i za to Ci dziekuje;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta milego dnia odpoczywaj sobie z mezem.ja zaraz wstaje na sniadanko i jade do miasta po recepty;*;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ja tez tak mam z 3 4 dni albo na poczatku cyklu albo pod koniec.Zobaczysz do jutra powinno byc lepiej i nie.bedziesz.musiala.latac co godz;* milego dnia w pracy

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Witam się z Londynu :-*

Nusia, Morwa, Monika***, Madlene84 lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane :*
    Ja dzisiaj w domu, musze troche odpoczac Bo przed ostatni czas w pracy padam juz na ryjek;)
    Morwa przykro mi ze przyszla jednak ale dobrze ze cykl masz w koncu normalny. Czyli nie Mozesz tych swoich suplementow brac teraz?
    Monika a co u Ciebie.? Masz taka dluga faze lutealna?
    Nataliano to dobrze ze mozecie zaczac starania juz :)
    Agatko super wiesci bardzo sie ciesze :*
    Niepokorna co tam w Londynie..? Macie cos do zalatwienia czy turystycznie?

W temacie operacji - ja jestem po dwoch cc I powiem wam ze wyjatkowo dobrze je znioslam. Wstawalam jak tylko polozna pozwolila a nastepnego dnia juz chodzilam na spacerki po szpitalnym parku. Boje sie za to znieczulenia Bo za kazdym razem cos ze mna sie dzialo dziwnego

Ja czekam na @, powinna dzis przyjsc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, ooo jak ja Ci zazdroszczę - moje ukochane miasto <3 :)

Triss, dzięki że pytasz:*
    No faza lutealna zawsze mam 14 dni, nie wiem dlaczego jeszcze @ nie przylazła;/
    Po zrobieniu negatywnego testu w środę wszystkie objawy na @ mineły - nic mnie nie boli - ani cycki ani brzuch.
    Ale temaperatura spada, więc chyba muszę po prostu czekać

• triss Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzis cisza u nas
    Monika mi patrzac na Twoj wykres wydaje sie ze owulke mialas jednak pozniej

Ale mam dzis dzien lenia

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa masz racje ze trzeba uwazac z wszystkimi fitoestrogenami, ale takiego Donga wezme tabletke przez pare dni i spoko, a o soji nic nie wiem, ale poczytam jeszcze jak znajde czas...

Monika, miesa nie jem z przekonania. 3 lata temu postanowilam, ze koniec, bo i tak od lat mialam wyrzuty sumienia ze zjadam biedne zwierzaczki. Ja mam starsznie miekkie serce jesli chodzi o krzywde zierzat i po prostu nie chce sie przyczyniac do ich zabijania.
    Ja tez mysle, ze mialas pozniejsza owulke.

Niepokorna dobrze, ze szczesliwie dolecialas :*

Nataliano, teraz sobie wszystko uregulujesz i niedlugo bedzie fasolka :D

Triss to masz juz weekend? Masz racje, odpocznij troche :*

Ja sie troszke poucze i ide do kumpeli na plotki :D

triss lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
‹‹ 391 392 393 394 395 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ