Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Gdzie spadła ? Jesteś według wykresu jaki Ci wyznaczył owu 6 dpo wiec taki spadek to na zagnieżdżenie jak się patrzy powodzenia :* i jeszcze raz udanego wyjazdu Niepokorna :*
A to jak następuje zagnieżdżenie to temperatura spada? Nie wiedziałam. -
nick nieaktualnyNIEPOKORNA wrote:Monika***,
Czy wiesz, że w końcu wyszło tak, że moja przyjaciółka po tym jak kupiła ten Voucher powiedziała, że ja jadę z nią? Ha ha
taak? no pytała mnie nawet czy nie mam jeszcze jednego takie vouchera:D
No to fajnie- mam nadzieję, że będzie się Wam podobać
Ja dziś posiedziałam dłużej w pracy, w domu byłam jakoś przez 20. Padam na twarz... -
nick nieaktualnyKurcze, podczytuję Was trochę w pracy na bieżąco, a potem po powrocie do domu zapominam której co miałam do napisania
She, a dlaczego nie jesz mięsa? Ideologicznie czy zdrowotnie?
Ja bym chyba nie dała rady bez mięsa - nie podołałabym kulinarnie chyba
Morwa, no to rzeczywiście masz detoks suplementacyjny -
Monika*** wrote:taak? no pytała mnie nawet czy nie mam jeszcze jednego takie vouchera:D
No to fajnie- mam nadzieję, że będzie się Wam podobać
Ja dziś posiedziałam dłużej w pracy, w domu byłam jakoś przez 20. Padam na twarz...
No pytała, bo miała zamiar kupić jeszcze dla naszej przyjaciółki. Ale w sumie chyba pojedziemy we dwie, a jak nie to nasza przyjaciółka będzie miała dostawkę.
Winko już mamy kupione na wyjazd od znajomej, własnej roboty Knajpki z niedrogim jedzenie obczajone. Pozostaje tylko się spakować i jechać. Wyjazd 20 marca -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Cigaretta mam pytanie , próbowałas coś robić aby udroznic ten niedrożność jajowod? Chodzi mi o jakieś takie eksperymenty jak tu na forum dziewczyny stosowały:p
Obejrzeliśmy film, wypilismy całe wino, zaraz sexik i spać -
nick nieaktualnyA ja wlasnie przyjechalam od endo gin.tarczyca idzie w dobrym kierunku zmniejsza sie.powiedzial ze mam 2 jajniki pcos.przepisal mi dupka bo mowilam ze sie staram i ze chce sie starac i bez sensu cyprest brac.i przepisal mi 2kartki recept do wykupienia;*
-
nick nieaktualnyWiec tak przepisal ni gluco cos tam euthyrox podniosl do 75 vigemtol krople,dupka,dexamen cis i cos jeszcze.nie jestem w stanie czytac co tam pisze ich zamazianym pismem:D jutro to wykupie.powiedzial ze jak w tym cyklu sie nie uda to w nast.powiedzial ze dobre leki mi przepisuje.zobaczymy;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane :*
Ja dzisiaj w domu, musze troche odpoczac Bo przed ostatni czas w pracy padam juz na ryjek;)
Morwa przykro mi ze przyszla jednak ale dobrze ze cykl masz w koncu normalny. Czyli nie Mozesz tych swoich suplementow brac teraz?
Monika a co u Ciebie.? Masz taka dluga faze lutealna?
Nataliano to dobrze ze mozecie zaczac starania juz
Agatko super wiesci bardzo sie ciesze :*
Niepokorna co tam w Londynie..? Macie cos do zalatwienia czy turystycznie?
W temacie operacji - ja jestem po dwoch cc I powiem wam ze wyjatkowo dobrze je znioslam. Wstawalam jak tylko polozna pozwolila a nastepnego dnia juz chodzilam na spacerki po szpitalnym parku. Boje sie za to znieczulenia Bo za kazdym razem cos ze mna sie dzialo dziwnego
Ja czekam na @, powinna dzis przyjsc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:06
-
nick nieaktualnyNiepokorna, ooo jak ja Ci zazdroszczę - moje ukochane miasto
Triss, dzięki że pytasz:*
No faza lutealna zawsze mam 14 dni, nie wiem dlaczego jeszcze @ nie przylazła;/
Po zrobieniu negatywnego testu w środę wszystkie objawy na @ mineły - nic mnie nie boli - ani cycki ani brzuch.
Ale temaperatura spada, więc chyba muszę po prostu czekać -
Morwa masz racje ze trzeba uwazac z wszystkimi fitoestrogenami, ale takiego Donga wezme tabletke przez pare dni i spoko, a o soji nic nie wiem, ale poczytam jeszcze jak znajde czas...
Monika, miesa nie jem z przekonania. 3 lata temu postanowilam, ze koniec, bo i tak od lat mialam wyrzuty sumienia ze zjadam biedne zwierzaczki. Ja mam starsznie miekkie serce jesli chodzi o krzywde zierzat i po prostu nie chce sie przyczyniac do ich zabijania.
Ja tez mysle, ze mialas pozniejsza owulke.
Niepokorna dobrze, ze szczesliwie dolecialas :*
Nataliano, teraz sobie wszystko uregulujesz i niedlugo bedzie fasolka
Triss to masz juz weekend? Masz racje, odpocznij troche :*
Ja sie troszke poucze i ide do kumpeli na plotkitriss lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty