X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss, turystycznie. Przelotem w Londynie. Jadę docelowo do Bournemouth, bo od czerwca tam z
    się przeprowadzam.

She, mieliśmy przygody. Po drodze na lotnisko Modlin złapaliśmy gumę na autostradzie i mąż musiał zmieniać koło. Na szczęście akurat jechała pomoc drogowa i poświecili nam autem by nie zmieniać koła pp ciemku.
    Londyn przepiękny, ale strasznie tłoczny. Nie mogłabym w nim mieszkać. Ale kiedyś wpadnę do Ciebie z flaszką, a potem w rewanżu zaproszę do siebie :)

triss lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna to super ze dojechalas;) triss tak mozemy zobaczymy czy sie uda po tabl;)w tym cyklu. She wolf. Fasoleczki to my bedziemy wszystkie;)).pomodle sie za was wszystkie na drodze krzyzowej w domu,bo nie chce mi sie isc do kosciola;)):* leki wykupilam a najlepsze jest to ze peselu mi nie wpisal i dala mi tylko po jedym op z kazdego.w niedz mam zadzw do endo gin to mi poczta wysle recepte:)))

triss lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj z rana bolala mnie lewa strona niewiem czy to jajnik ale przestalo i przeszlo na prawa strone

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wiec tak pabi-dexamethason, glucophage, vigantol i dupek;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I euthyrox 75

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heej:) ja zaopatrzyłam się w cydr - zaraz zaczynam weekend ;) Cięzki tydzień za mną :)
    Zdrówko Morwa! :)

Co do mojego cyklu, to ja w ogóle zastanawiam czy ta owulka tam była - może nie być owulacji mimo skoku temperatury?
    Bo ja u siebie, to nie mam pojęcia kiedy można by było ją zaznaczyć... jak dostanę @ to odliczę od tego 14 dni, i zobaczę.

She, a Twój Mężczyzna nie je mięsa razem z Tobą? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa a to fajnie ze cos mi przepisal zobaczymy,ale nie licze na ten cykl bo nie wiemczy owu bedzie.Morwa no popytaj to ci przepisze;)))d3 witaminka ale to gorzkie;p ja to tam nie pijam alko bo nie lubie.czasem likier lub winko ale rzadko;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ee to nic nie slyszalam o tym ksiezycu i kochaniu hehhe

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe, no z jednej strony to fajnie,że się tak wkręcił :) przynajmniej ogarnia wszystko sam i nie musisz mu tłumaczyć wszystkiego od podstaw:P

Ja mojemu dziś schowałam korek do wanny, żeby nie brał gorących kąpieli :P bo jak mu po dobroci mówiłam, że to szkodzi to powiedział, że okej - i tak się moczył codziennie pod moją nieobecność:P
    Także nie narzekaj Morwa, bo ja Ci zazdroszczę:D Wolałabym mojego stopować niż go uświadamiać:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tym księżycem to ciekawa historia - gdzie on takie dane znajduje? Niech się podzieli z nami takimi ciekawostkami:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    26/07/1988 ;)
    Na razie nic z tego nie rozumiem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28.01.1989 kuknij

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 dni po pelni to byl wczoraj;)jak dobrze wyliczylam

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php?yy=1988
    Popatrz w takim radzie na lipiec , urodziła się trzy dni przed pełnią , więc teraz musisz szukać takowej daty w tym roku , czyli patrzysz na każdy miesiąc i na dzień który jest 3 dni przed pełnią i jak to Ci się pokryje z owulacja to oznacza ze twój cykl pokrył się z cyklem kalendarzowym :)

Druga połowa roku jest moja zatem :D ...mniej więcej ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhahahahaha to moze cos bedzie a jak nie to jedziemy dalej;D a z reszta to sa dni suchosci wiec jak narazie nici

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 20:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa a u Cb co wyszlo z tym kalendarzem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Morwuś:( To może jakieś rozkurczowe, np Nospe spróbuj z Apapem i witaminą C - moja ciocia pielęgniarka mi radziła zawsze na bóle @ brać i działało

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fakt, po piwie to lepiej nie:P
    To połóż, mąż niech wygrzewa, i nie panikuj kochana:P żadnych torbieli, ani innych baboli nie masz - jutro jak wstaniesz to na pewno będzie już dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa lepiej czasem nie pic alko bo rozrzedza krew.mam nadzieje ze bole ustapia w nocy;*dobranoc;);*

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Robaczki :)

Troszkę mnie mniej tutaj ale wzięłam się w końcu za pisanie tej mojej magisterki bo przecież w końcu zima mnie zastanie a ja jej nie oddam ;)
    Dobrze, że na dworze pochmurno i pada to chociaż nie ciągnie na żaden spacer.

Udanego weekendu :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
‹‹ 392 393 394 395 396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ