Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Triss, turystycznie. Przelotem w Londynie. Jadę docelowo do Bournemouth, bo od czerwca tam z
się przeprowadzam.
She, mieliśmy przygody. Po drodze na lotnisko Modlin złapaliśmy gumę na autostradzie i mąż musiał zmieniać koło. Na szczęście akurat jechała pomoc drogowa i poświecili nam autem by nie zmieniać koła pp ciemku.
Londyn przepiękny, ale strasznie tłoczny. Nie mogłabym w nim mieszkać. Ale kiedyś wpadnę do Ciebie z flaszką, a potem w rewanżu zaproszę do siebietriss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiepokorna to super ze dojechalas;) triss tak mozemy zobaczymy czy sie uda po tabl;)w tym cyklu. She wolf. Fasoleczki to my bedziemy wszystkie;)).pomodle sie za was wszystkie na drodze krzyzowej w domu,bo nie chce mi sie isc do kosciola;)):* leki wykupilam a najlepsze jest to ze peselu mi nie wpisal i dala mi tylko po jedym op z kazdego.w niedz mam zadzw do endo gin to mi poczta wysle recepte:)))
triss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeej:) ja zaopatrzyłam się w cydr - zaraz zaczynam weekend Cięzki tydzień za mną
Zdrówko Morwa!
Co do mojego cyklu, to ja w ogóle zastanawiam czy ta owulka tam była - może nie być owulacji mimo skoku temperatury?
Bo ja u siebie, to nie mam pojęcia kiedy można by było ją zaznaczyć... jak dostanę @ to odliczę od tego 14 dni, i zobaczę.
She, a Twój Mężczyzna nie je mięsa razem z Tobą? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehehe, no z jednej strony to fajnie,że się tak wkręcił przynajmniej ogarnia wszystko sam i nie musisz mu tłumaczyć wszystkiego od podstaw:P
Ja mojemu dziś schowałam korek do wanny, żeby nie brał gorących kąpieli bo jak mu po dobroci mówiłam, że to szkodzi to powiedział, że okej - i tak się moczył codziennie pod moją nieobecność
Także nie narzekaj Morwa, bo ja Ci zazdroszczę Wolałabym mojego stopować niż go uświadamiać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php?yy=1988
Popatrz w takim radzie na lipiec , urodziła się trzy dni przed pełnią , więc teraz musisz szukać takowej daty w tym roku , czyli patrzysz na każdy miesiąc i na dzień który jest 3 dni przed pełnią i jak to Ci się pokryje z owulacja to oznacza ze twój cykl pokrył się z cyklem kalendarzowym
Druga połowa roku jest moja zatem ...mniej więcej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Robaczki
Troszkę mnie mniej tutaj ale wzięłam się w końcu za pisanie tej mojej magisterki bo przecież w końcu zima mnie zastanie a ja jej nie oddam
Dobrze, że na dworze pochmurno i pada to chociaż nie ciągnie na żaden spacer.
Udanego weekendu