X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss, turystycznie. Przelotem w Londynie. Jadę docelowo do Bournemouth, bo od czerwca tam z
    się przeprowadzam.

She, mieliśmy przygody. Po drodze na lotnisko Modlin złapaliśmy gumę na autostradzie i mąż musiał zmieniać koło. Na szczęście akurat jechała pomoc drogowa i poświecili nam autem by nie zmieniać koła pp ciemku.
    Londyn przepiękny, ale strasznie tłoczny. Nie mogłabym w nim mieszkać. Ale kiedyś wpadnę do Ciebie z flaszką, a potem w rewanżu zaproszę do siebie :)

triss lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna to super ze dojechalas;) triss tak mozemy zobaczymy czy sie uda po tabl;)w tym cyklu. She wolf. Fasoleczki to my bedziemy wszystkie;)).pomodle sie za was wszystkie na drodze krzyzowej w domu,bo nie chce mi sie isc do kosciola;)):* leki wykupilam a najlepsze jest to ze peselu mi nie wpisal i dala mi tylko po jedym op z kazdego.w niedz mam zadzw do endo gin to mi poczta wysle recepte:)))

triss lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj z rana bolala mnie lewa strona niewiem czy to jajnik ale przestalo i przeszlo na prawa strone

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wiec tak pabi-dexamethason, glucophage, vigantol i dupek;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I euthyrox 75

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heej:) ja zaopatrzyłam się w cydr - zaraz zaczynam weekend ;) Cięzki tydzień za mną :)
    Zdrówko Morwa! :)

Co do mojego cyklu, to ja w ogóle zastanawiam czy ta owulka tam była - może nie być owulacji mimo skoku temperatury?
    Bo ja u siebie, to nie mam pojęcia kiedy można by było ją zaznaczyć... jak dostanę @ to odliczę od tego 14 dni, i zobaczę.

She, a Twój Mężczyzna nie je mięsa razem z Tobą? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa a to fajnie ze cos mi przepisal zobaczymy,ale nie licze na ten cykl bo nie wiemczy owu bedzie.Morwa no popytaj to ci przepisze;)))d3 witaminka ale to gorzkie;p ja to tam nie pijam alko bo nie lubie.czasem likier lub winko ale rzadko;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ee to nic nie slyszalam o tym ksiezycu i kochaniu hehhe

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe, no z jednej strony to fajnie,że się tak wkręcił :) przynajmniej ogarnia wszystko sam i nie musisz mu tłumaczyć wszystkiego od podstaw:P

Ja mojemu dziś schowałam korek do wanny, żeby nie brał gorących kąpieli :P bo jak mu po dobroci mówiłam, że to szkodzi to powiedział, że okej - i tak się moczył codziennie pod moją nieobecność:P
    Także nie narzekaj Morwa, bo ja Ci zazdroszczę:D Wolałabym mojego stopować niż go uświadamiać:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tym księżycem to ciekawa historia - gdzie on takie dane znajduje? Niech się podzieli z nami takimi ciekawostkami:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    26/07/1988 ;)
    Na razie nic z tego nie rozumiem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28.01.1989 kuknij

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 dni po pelni to byl wczoraj;)jak dobrze wyliczylam

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    http://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php?yy=1988
    Popatrz w takim radzie na lipiec , urodziła się trzy dni przed pełnią , więc teraz musisz szukać takowej daty w tym roku , czyli patrzysz na każdy miesiąc i na dzień który jest 3 dni przed pełnią i jak to Ci się pokryje z owulacja to oznacza ze twój cykl pokrył się z cyklem kalendarzowym :)

Druga połowa roku jest moja zatem :D ...mniej więcej ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhahahahaha to moze cos bedzie a jak nie to jedziemy dalej;D a z reszta to sa dni suchosci wiec jak narazie nici

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 20:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa a u Cb co wyszlo z tym kalendarzem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Morwuś:( To może jakieś rozkurczowe, np Nospe spróbuj z Apapem i witaminą C - moja ciocia pielęgniarka mi radziła zawsze na bóle @ brać i działało

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fakt, po piwie to lepiej nie:P
    To połóż, mąż niech wygrzewa, i nie panikuj kochana:P żadnych torbieli, ani innych baboli nie masz - jutro jak wstaniesz to na pewno będzie już dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa lepiej czasem nie pic alko bo rozrzedza krew.mam nadzieje ze bole ustapia w nocy;*dobranoc;);*

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Robaczki :)

Troszkę mnie mniej tutaj ale wzięłam się w końcu za pisanie tej mojej magisterki bo przecież w końcu zima mnie zastanie a ja jej nie oddam ;)
    Dobrze, że na dworze pochmurno i pada to chociaż nie ciągnie na żaden spacer.

Udanego weekendu :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
‹‹ 392 393 394 395 396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ