Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta mozesz dwa razy dziennie robic testy. U mnie gdyby nie to że miałam przeczucie i zrobiłam dodatkowo wieczorem to bym przegapiła pik. W południe kreska testowa była sporo bledsza od kontrolnej, a wieczorem już mocno wybarwiona. Na drugi dzien znów bledsza. Wiec gdyby nie ten wieczorny test to bym stwierdziła ze u mnie testy owu nie wychodzą.
Morwa, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytriss mam zamiar zrobić jeszcze jeden test wieczorem, w tym miesiącu nie idę na monitoring, więc muszę polegać tylko na testach, a wiem że łatwo przegapić ten moment a zrobić ok godz 17,18 czy 21,22? jak ty robiłaś ?
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
hehehe ... Morwa
ja kupiłam w rossmanie owulacyjne, 5szt, ale b.drogo wychodzą. Dobrze ze to juz ostatnie testy owulacyjne ktore kupuję
Cigaretta ja robiłam o 20. starałam sie odczekac dwie godziny od ostatniego picia, ale ze chciało mi się sikać strasznie to już dłużej nie wytrzymałam i chyba z godzine tylko odczekałam25staraczka25, Madlene84, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieki triss w ogóle dzięki wszystkim !!:*
uciekam dziewczynki z kompa, tak pięknie słońce świeci, że chce się żyć pewnie długo bez owu nie wytrzymam i pojawię się tu za jakiś czas
tymczasem miłego popołudnia :*25staraczka25, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Staraczka ty bierzesz Donga co nie? Powiedz mi bo ja już tak na zaś chce wiedzieć , dlaczego Donga popija się mlekiem nie można wodą? Gorzej się przyswaja, wchłania? Ja nie przepadam za mlekiem wole wodę :p i tak się obawiam czy będę musiała się zmusić do tego mleka jak będę chciała jeść tego Donga a mam już go w domu leży i "patrzy" na mnie hehe :p powtarzam mu , ze na romans musi jeszcze trochę poczekać:p
Stwierdziłam że niczym się nie wspomagam sporo dziewczyn go łyka z innego wątku więc to co piszą mogę Ci doradzić mi też leży i patrzy na mnie ale ja z owulką problemów nie mam tylko z drugą fazą i z utrzymaniem ciąży ... nie wiem nawet sama szczerze gdzie leży problem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:A to mi się coś pomyliło wybacz:*:* robili Ci badania na te przeciwciała ana?
nie pomyliło bo wspominałam wam że chce zajadac i może dlatego
czekam na ten termin do tej kliniki może oni coś wymodzą ... kolposkopia okej wszystko okej , doktorek który robił kolposkopie zalecal zrobić hsg czy coś tam więc zobaczymy co będzie dalej ...
nie mam pojęcia może nie ten czas nie myslę już tak działam i czekam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
triss wrote:Staraczka :*
Zetka hehe...bardzo bym chciała. Oby było tak jak mówisz kochana.
Za Ciebie mocno trzymam kciuki, wykres masz piękny. A czujesz jakies objawy?
Oj nie miałam kiedy nawet napisać dzisiaj
Ja raczej żadnych objawów nie mam, wręcz nawet mniej mnie bolą piersi niż zwykle (nie porównując nawet tego co było w ciąży, wtedy ściągnięcie bluzki to masakra byla). Jedyne co to od wczoraj czasami tak jakby mnie sutki leciutko czasami zakują, czy zapieką, ciężko powiedziec ale tylko czasami, nie wiem czy to można za objaw uznać boje się testu jutro strasznie robić i boję się tempki jutrzejszej. Jestem mega zestresowana przez pracę i w ogóle.
Cigaretta, mi ostatnio gin widział dominujący pecherzyk w lewym jajniku a mnie boli zawsze prawy i jak mu powiedziałam o tym to powiedział ze nie ma znaczenia z której strony boli i nie jest to adekwatne do strony z której jest pecherzyk także musi być dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 17:43
-
nick nieaktualny