Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa nie zazdroszczę infekcji, ja łapie bardzo często, gin kazał mi używać szarego mydła do higieny intymnej i o dziwo jest o niebo lepiej mam nadzieję, że u Ciebie to nic groźnego, może dostaniesz jakaś maść i gynalgin np i będzie po sprawie
No rzeczywiście, wszystkie ciężarówki nas opuściły, rzadko zaglądają..
Ciekawe co u Zuzi, mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku.
Ja właśnie po kąpieli, za chwilę uciekam spać -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Kochana u nas 500 strona oznacza infekcję intymną i ją dostałam w prezencie ciąża jest za 600 stronę więc do dziełaMałgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Dziewczyny kochane u mnie ciagle cos. Najpierw czekalam na kurs, pozniej na prace (kurs odwolali calkiem, co do pracy niby od 1.04 - ale poki tam nie pojde i nie usiade to nie uwierze ze jest). W miedzyczasie ciagle jakies rozmowy na inne stanowiska. Do tego przez ostatnie 2 tyg ostre poszukiwania nowego samochodu (ufff wreszcie w weekend kupiony). Duzo mam na glowie. Staram sie Was czytac na biezaco, ale juz zazwyczaj nie mam czasu, sily albo po prostu weny, zeby pisac.
Babka ziemniaczana fajna. Moja mama robila bez kielbasy i boczku i jedlismy z twarogiem na slodko. Chyba zrobie, ale u mnie to pewnie tylko ja i corka bedziemy jesc.
Do nas wiosna wczoraj zawitala, byla tez i dzisiaj, wiec zaczelismy sezon grillowy, przy winku... mrrrr
Morwa z ta infekcja, to moze rzeczywiscie nic powaznego, dostaniesz jakas masc czy krem, i za dzien lub dwa minie.
Cigaretta oby jednak to nie spozniona @ :*
U mnie owulka albo sie spoznia, albo cykl bezowulacyjny. Ale w tym cyklu nie robi mi to roznicy
eh ide sie kapac i spac, bo jutro od nowa cos do zalatwiania
Trzymam kciuki za wszystkie po kolei -
nick nieaktualny
-
witam się z Wami
ja tutaj zaglądam prawie codziennie, ale się raczej nie udzielam czekam na jakieś testowanie, bo już tyle wirusków tu zostawiłam, że któraś musiała się zarazić
powodzenia Wam życzę!triss, Morwa, Madlene84, Kotowa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Believe witaj kochana. Tak dawno Cię nie było, a czas leci jak szalony - u Ciebie to już 24 tydzień... opiwiadaj co u Ciebie, jak się czujesz, znasz płeć?
Morwa wspólczuję infekcji mnie też do tej pory omijało paskudztwo, ale jak widac zawsze musi być ten pierwszy raz mam nadzieję ze to nic poważnego i ten cykl będziesz mogła wykorzystać do zajścia w ciąze
She jak ucho? przeszły Ci te zawroty?
Jak macie sie przeprowadzac to chyba bez sensu teraz szukać pracy. Ja też w sobote miałam kaca ale zrobiliśmy sobie 10 kilomterowy spacer po lesie i przeszedł na szczescie
Nusia a który u Ciebie dzień cyklu? trzymam kciuki kochana najmocniej jak potrafię
Cigaretta testowałas??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo może opowiem cos o sobie. Teraz będzie 10 cykl jak się staramy,maz ma zrobione badanie nasienia niby jest ok,ja teraz Iwybieram się do nowego lekarza aby skonsultować te wyniki i żeby lekarz zajął się diagnozowaniem mnie:) w środę powinna przyjść małpa i zaczynam latanie bo lekarzach aby znaleźć jakiegoś najbardziej kumatego;)
-
lady kiara witaj życzę Ci powodzenia w diagnozowaniu i tego byś jak najszybciej została mamusią
A mnie tak piersi przeokropnie bolą od rana, nawet jak ręką ruszam to je czuje, jakieś takie strasznie ciężkie są.. Myślałam, ze już jestem po owulce ale w takim przypadku to chyba jeszcze przed albo i w trakcielady kiara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny