Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTriss chodzilam na monitoring 3 razy, dwa razy super pęcherzyki które pękały ( chociaż ten gin zakręcony i do końca mu nie ufam dlatego chce zmienić lekarza) a ten 3 monitoring i dup bezowulacyjny, hormonów nie miałam badanych, także mąż tylko badanie nasienia a ja 3 razy monitoring i tyle.
-
Cigaretta ale to już po terminie chyba u Ciebie? ja i tak cały czas kciukasy trzymam :* mnie też czeka mycie okien, teraz jak słońce swieci to dopiero widac jakie są brudne
Lady kiara a badanie nasienia jest ok, tak? powinnas wg mnie porobić badania hormonów żeby upewnic się wszystko ok. Ale to pewnie lekarz Ci zleci na początku cyklu. Tempki nie mierzysz?
-
nick nieaktualnyWg lekarza badanie nasienia jest ok, w miarę dobra ruchliwość dużą liczba plemników , morfologia jest tylko na granicy normy czyli jak jest 4% to mój ma 5% ale jak to mój gin stwierdził "większość mezszczyzn ma takie wyniki i nie maja żadnych problemów z poczeciem dziecka" wiec albo ze mną cos jest nie tak albo po prostu trzeba swoje odczekać.
Tempke mam zamiar mierzyć od tego cyklu;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa no kto jak nie Ty Dasz rade i bedziesz wiedziala co i jak. Zarowno z infekcja (a wierze ze to nic powaznego) jak i z babelkami
U nas dzis slonca brak, ale jest juz odrobine cieplej. Biore sie za szukanie ubezpieczenia na moja nowa cytrynke
Okna tez musze umyc i w ogole za porzadki sie wziasc, ale chyba skupie sie na tym w nastepnym tygodniu. Musze tez kwiatki na balkonie zasadzic, bo widze, ze Wy juz wszystkie sie za to wzielyscie
Ale narazie korca mnie jakies zakupy, bo w Lidlu piekne ozdoby wielkanocne -
Hej dziewczynki :*
Ale naskrobalyscie az milo, ze watek troche odzyl
My wczoraj bylismy na zwiadach nad morzem. Psy mialy dosc naszego spacerowania Miasto tak jak je zapamietalam, klify, piekna sciezka spacerowa, gdzie schodzi sie z wysoka nad samo morze, kutry rybackie wyladowujace swieze rybki, cudne powietrze. Pare minusow tez jest. Kamienista plaza, sporo dziwakow nas zaczepilo, wiec mam podejrzenie, ze musi tam byc w poblizu szpital psychiatryczny wielu bezdomnych siedzacych wszedzie gdzie sie da. I to przed sezonem, wiec wyobrazam sobie co sie musi dziac w sezonie. W kazdym razie pojedziemy jeszcze raz w okolicy swiat w inne miejsce i zobaczymy jak tam jest
Nusia jak pierwszy dzien pracy?
Trzymam kciuki za Fasolineczke Kochana, bo juz u Ciebie czas najwyzszy :*
Triss, wczoraj mialam okropne zawroty, dzis jak na razie jest spoko, ale do wieczora daleko.
A na kaca najlepsza praca i swieze powietrze Ladnie poszalalas
Morwa, jesli to infekcja grzybiczna, to lekarz powinien Ci przepisac leki bezpieczne dla starajacych. Ja mam czesto po owulacji infekcje i nie bylo problemy ze staraniami.
Poza tym mi lekarz zabronil uzywania kosmetykow perfumowanych do higieny intymnej. Najlepiej myc sie delikatym aptecznym balsamem do ciala. Pomaga, do tego nawilza, a my czesto zapominamy o pielegnacji tych delikatnych okolic.
Niepokorna jak bylo? Ale Ci zazdroszcze
Madlene, no wreszcie wrocilas :* mam nadzieje, ze z ta praca Ci wypali. Gratulacje nowego autka. Co kupiliscie?
Lady kiara, witam i mam nadzieje, ze mimo 'braku owulacji' bedzie Fasolka
Co do kwiatkow, to moje posiane tydzien temu juz maja jakies 1-2 cm. Ale inne ktore wsadzilam do innej ziemi, cos nie rosna. Poczekam jeszcze kilka dni i jak nic nie ruszy to kupie inaziemie. Ta co teraz mam wlasnie w Lidlu kupilam, i same grudy i patyki, nic wiecej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 12:37
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Boże jak ja Ci zazdroszczę chciałabym się kiedyś z miasta wyrwac, ale u nas to mało realne. Chyba że kiedys nam sie uda ogarnąć jakiś własny biznes to wyprowadze się stąd na wieś i będe miała kury kaczki kozy owce konika i moze jeszcze krowę
a póki co musze się meczyc w mieście... ech...Zetka lubi tę wiadomość
-
Triss, ja tez marze o malej farmie tylko wez to wszystko ogarnij. W koncu dziecmi tez trzeba sie zajac25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
dobrze triss mowisz, na wsi to dzieci same sie ogarniaja
ja niby miastowa, ale chowana na wsi, takze wiem jak jest. caly zwierzyniec byl, spanie na sianie, dojenie krow o 6 rano i jezdzenie traktorem .
ze 3 tyg w te wakacje zamierzam spedzic u dziadkow, wprawdzie bedziemy remontowac, ale dzieci na podworko wypuszcze, zapozycze tylko jakas trampoline, basen i bedzie z glowy
a teraz mieszkam w miescie, ale nie duzym, wiec nie jest zle.triss lubi tę wiadomość
-
she z praca zobaczymy, niby ma byc od 1.04. Na inne stanowisko w duzej firmie o efektach rekrutacji mam sie dowiedziec w tym tyg. Wychodze z zalozenia ze co ma byc to bedzie A kupilismy Citroena C4, bo z jednym autem nie dawalam rady. Niemal codzennie musialam meza odwozic do pracy (bo popoludniami dzieci maja zajecia, wiec musialam ich wozic), a wieczorem po 23 musialam go odbierac. Dobrze ze ma w miare blisko, ale na dluzsza mete to i tak uciazliwe.
-
nick nieaktualny
-
ja pochodze z malego miasteczka, ale pamietam jak bylo u babci, ktora miala zwierzaki, sad, dom nad jeziorem. Bylam zalamana, jak go sprzedali i wyniesli sie do miasta uwielbialam tam spedzac czas. Moze dlatego teraz we mnie jest taka tesknota za wsia.
Madlene, masz racje, co ma byc to bedzie, ale szczesciu trzeba troche pomoc. Mam nadzieje, ze w koncu dostaniesz jakas fajna prace
Ja sobie nie wyobrazam nie miec swojego auta, ale ja tu tez mieszkam na wygwizdowiu i bez samochodu ani rusz25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty