X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She wolf

My wczoraj bylismy na zwiadach nad morzem. Psy mialy dosc naszego spacerowania :P Miasto tak jak je zapamietalam, klify, piekna sciezka spacerowa, gdzie schodzi sie z wysoka nad samo morze, kutry rybackie wyladowujace swieze rybki, cudne powietrze. Pare minusow tez jest. Kamienista plaza, sporo dziwakow nas zaczepilo, wiec mam podejrzenie, ze musi tam byc w poblizu szpital psychiatryczny ;) wielu bezdomnych siedzacych wszedzie gdzie sie da. I to przed sezonem, wiec wyobrazam sobie co sie musi dziac w sezonie. W kazdym razie pojedziemy jeszcze raz w okolicy swiat w inne miejsce i zobaczymy jak tam jest :)

She wolf super ja tez bym chciala spacerowac tak jak wy;))zawsze sobie mowilam ze tez wezme psa nad morze zeby byl z nami ale pozniej to co z nim zrobic jak chce sie wejsc do restauracji czy gdzies pozwiedzac;) a duzo ludzi nie zgadza sie zeby pies byl w budynku,,

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa. A ja będę miała taki luksusy jak kury i koze mąż już mi zadeklarował, oprócz tego sporą pasieki przy której trzeba chodzić. No i szklarnie , za którymi juz się rozglądam bo trzeba będzie pewnie przebudować trochę teren pod nie , bo jest górzysty. Morwa to bedziesz mini gosposia;)kurki,kozy hehe,,,ja lubie sobie tylko na to popatrzec a tobic to juz nie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa...Hey ja po monicie jest gorzej niż przed stymulacja więc lipton na maksa. Będę miała na przyszły cykl zmieniane dni brania leków , a w jeszcze następnym dawkę. Także mam jeszcze 2 cykle opcrocz tego , czyli razem 3 cykle z clo jak nadal będzie tak samo jak teraz to rezygnujemy z tego całkiem i nawet 6 cykli nie będziemy ciągnąć . Właśnie otwieram piwo , wasze zdrowie :*. Morwa moze te clo juz na Cb nie działa,jak juz dluzszy czas bierzesz. Wiesz co sptoboj kupic sobie czarnuszke w ziarkach lub olej z tego i codzien wypic badz dodac do salatki 1lyzeczke lub mniej,a do tego kup ziola szwedzkie i smaruj sobie na watroba i jajniki najlepiej na noc 4godz zawin to w lniany recznik moze wyciagnie ci to. I bedzir lepiej. Bo te tabl cale zycie nas wykoncza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika

Dziś po pracy posadziłam bratki na balkonie, poobcinałam kwiatki które (mam nadzieję) udało mi się przezimować - zobaczymy co z tego wyjdzie. W tym roku plany mam ambitne :D
    Monika ja tez posadzilam bratki i stokrotki na balkonie az w siebie nir wierzylam ja i kwiaty hahaha,ale cos mnie tknelo a dzis chce posadzic pietruche i lubczyk w mojej kascie malej;)

Wieś - każde wakacje spędzałam na wsi, więc jestem trochę miastowa, trochę ...jak napiszę wiejska to zabrzmi dziwnie:P ale wiecie o co chodzi :) Zawsze marzyłam o domku poza miastem, ale w poprzednim związku, dawno temu miałam okazję mieszkać w domu jednorodzinnym i się z tego marzenia wyleczyłam - każda wolna chwila to było koszenie, ogarnianie ogrodu, pielenie - dla mnie to za dużo:) Teraz mam balkon i w zupełnościmi wystarczy :) :) ja to mieszkalam 5lat na wioscr gdzie byly tylko 4domy teraz to niby ala miasto tylko nie ma praw,ale wszystko jest co cza i cisza;)) a chcialabym na przyszlosc mieszkac na uboczah i miec niedaleko do miasta wiekszego;))

Morwa, doczytałam. Kurcze, ale co gorzej? :( grr :([/QUOTE]

• triss Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta ja bym chciała strasznie żebyś zatestowała jeszcze raz !!!!!!!!!!!!!!!! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa]A ja go nie oglądałam ;) w ogóle po powrocie z monitoringu wstapilismy z mężem do maca najadlam się jak dzika świnia a potem po drodze kupiliśmy piwa ;) no i po jedynie piwie które wciągnęła na tak pełny żołądek , wszystko zwróciłam do WC :p haha i teraz mam dużo miejsca na piwo a czeka mnie jeszcze 7 butelek ;) Morunia przykro mi ale wierze ze sie uda bo jestes silna mimo tylu staran ja juz bym chyba umarla z bezsilnosci;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta]Myśmy wyłączyli ten film w połowie, bo nudny, mąż już przysypiał.. minęło 5 minut i już chrapie :<
    My jak ogladamy film i moj sie polizy to juz go nie ma po 10min a potem hrrr hrrr mowie misio nie chrap cisza i za 2 min to samo hahahaha masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia]Nataliano a może to ciąża???? ;) nie mam pojecia jeszcze do 31 mam czas;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady kiara wrote:
    Normalnie jestem nie żywa, od 2dni cały czas mi się spać chce....nie ciążę wykluczam :p,ale ja zawsze tak się przed @ czuje oczy mi się same schodzą, no masakra:\ moze jednak fasolinka zagoscila;) ale powiem ci ze senna tez bylam,ale odkad biore lek na tarczyce to nie chce mi sie spac nawet jak deszcz;/;D

lady kiara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    Hej :)
    A ja miałam dzisiaj piękny i bardzo realistyczny sen, jak się obudziłam to żałowałam,że tak szybko. Mianowicie śniło mi się, że urodziłam dziecko najprawdopodobniej córeczkę. Najlepsze jednak było to, że termin porodu miałam na 13 grudnia a dziecko urodziło się pod koniec listopada a ja nie byłam na to wogóle przygotowana, nie miałam łóżeczka, ubranek, mleka no zupełnie nic. Ze szpitala wyszłam po 1 dniu a mojej mamie powiedziałam, że urodziłam jak już byłam w domu bo tak krótko to trwało i tekst mojej mamy "no nareszcie doczekałam się wnuczka, bardzo się cieszę" :D[ jejciu to wspanialy sen zycze ci zeby sie spelnil bardzo bardzo;*;) a mi dzis sie snil slub kogos,spoznilismy sie na niego i wogole lasy dziwny;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Dziewczyny spojrzałam na piątkowy test i jest cień drugiej kreski, hahaha wiem, że to się nie liczy bo minęło parę dni, ale to takie super uczucie ! Fajnie zobaczyć pozytywa :D oby oby,niech beda 2kresunie;*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa wrote:
    Niepokorna co się dzieje?

Kotowa,
    Nic się nie dzieje. Po prostu pobyt z przyjaciółką we Wrocławiu dał mi do myślenia. Doszłam do wniosku, że chyba jeszcze chcę pożyć i poszaleć. A dziecko pojawi się samo, jak przyjdzie odpowiedni czas. Stwierdziłam, że sama czuję się jak nastolatka czasami i to sprawia, że czuję się szczęśliwa. Zresztą rozmawiałam w sobotę z Moniką*** i może Wam potwierdzić, że było słychać, że jestem szczęśliwa :) Czułam się wolna jak ptak. A dziecko mi tą wolność zabierze. Więc chyba dobrze, że jeszcze nie mam dzieci.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata83 wrote:
    Witam was w ten sloneczny dzien!

Believe gratulacje coreczki!!! U mnie wyglada na to, ze tez bedzie dziewczynka, ale zobaczymy co powie lekarz jak w kwietniu pojde na kontrol

Nataliano zycze ci, aby te twoje objawy to byly na ciaze. Mialabys ladny prezent na Wielkanoc :)
    Witam,believe ja tez gratuluje coreczki;)) Agata Tobie rowniez obojetnie czy to chlopczyk czy dziewczynka;* nie wiem co to za objawy dzien przed okresem rzygalam kiedys a teraz+z tydz przed jest,dziwne uczucie.a piersi jak balony czasem jak balon dobrze ze nie wybuchaja;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA]Kotowa,
    Nic się nie dzieje. Po prostu pobyt z przyjaciółką we Wrocławiu dał mi do myślenia. Doszłam do wniosku, że chyba jeszcze chcę pożyć i poszaleć. A dziecko pojawi się samo, jak przyjdzie odpowiedni czas. Stwierdziłam, że sama czuję się jak nastolatka czasami i to sprawia, że czuję się szczęśliwa. Zresztą rozmawiałam w sobotę z Moniką*** i może Wam potwierdzić, że było słychać, że jestem szczęśliwa :) Czułam się wolna jak ptak. A dziecko mi tą wolność zabierze. Więc chyba dobrze, że jeszcze nie mam dzieci. Szkoda ze tak myslisz,a lata leca ale tez ci zycze fasolinki bo jednak jak ona jest to czlowiek zmienia sie na lepsze i inaczej mysli tak pozytywnie,tak mi sie zdaje,za duzo o tym myslimy i mozg sie blokuje...a nie da sie o tym niemyslec jak sie chce,ja tez czasem czuje sue jak dzieciak nastolatka,ale to moze wymysly. Ja juz chcialam miec dzidzi w wieku 20lat ale nie bylo z kim..pozniej w wieku 25 chcialam miec prezent,przelecialo,gdyby nie choroba to dalej bym czekala do 30 albo dluzej;/ dlatego kochajcie sie bez opamietania i co ma byc to bedzie,.

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigareta zatestuj teraz.Skoro jestes po terminie to test powinien wyjść :) Prosimy

Madlene84 lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano,
    No właśnie tak zamierzam. Kochać się, kiedy mam ochotę i jak zajdę to ok, a jak nie to trudno. Bez spinki tak jak to było dotychczas. Nie ma pośpiechu :)

Dobra, później Was doczytam, jak by co, bo teraz idę pakować rzeczy do wyprowadzki, bo jutro wyprowadzka do teściów.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:*
    Wczoraj odcięło mnie od internetu - Orange ma jakąś awarię,więc nie miałam ani stacjonarnego, ani w telefonie -strasznie się nudziłam w drodze do pracy:)
    Aż musiałam w pracy Was podczytać z ciekawości:)

Niepokorna, Zmienią Ci po prostu priorytety i potrzeby - mi też kiedyś się wydawało, że będzie mi żal rzeczy, które teraz nie mają dla mnie żadnego znaczenia. Zamiast wolności, przyjdzie poczucie spełnienia.
    Każda z nas chyba nie jest tak w 10000% gotowa - ale kto jest? zawsze czegoś będzie żal - na przykład przychodzi czasem na myśl, że będzie mi żal tych leniwych wieczorów i weekendów - na kanapie, pod kocykiem i nicnierobienie:)
    Na pewno będziesz wspaniałą matką, a ja przestaniesz czekać to na pewno szybko do Ciebie przyjdzie fasoleczka :*

Cigaretta - No już po prostu tego Twojego testowania nie mogę się doczekać!!
    Coś czuję, że nas odblokujesz - i reszta poleci za Tobą :D
    Zatestuj, pliiiiisssss :D

triss lubi tę wiadomość

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady kiara i mam nadzieję, że ten sen się spełni ;)

Cigaretta trzymam kciuki i mam nadzieję, że zobaczysz te 2 krechy i tak jak mówi Monika odblokujesz nas i reszta poleci za Tobą ;)
    A po za tym to podziwiam Twoją cierpliwość, bo ja już dawno bym zrobiła 2 test :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 13:01

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa aha;) myslalam ze dluzej to bierzesz,a jak nie to niech to podziala i to szybko;) ale wez sobie rob te oklady jak ci pisalam ,mysle ze moze to pomoze;) hahahaha no to ladnie ,nie chodzisz wstecz;) ja jak wypuje jedno dwa to mam dosyc;D. Wspolczuje ci tych bolesci w jajnikach ,,dzis zniw mnie zaczyna kuc lewy

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa nie załamuj się. Będzie dobrze. Chyba Juwelka pisała ze tez na monitoringu cykl bezowulacyjny się zapowiadał a się udało :) także wierze ze szansa jest nawet na ten cykl wciąż. Anyway słuchaj lekarki w końcu musi Cię na prostą wyprowadzić.

Cigaretta klykcie mi zbierały od trzymania kciukow! !

Morwa, juwelka lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
‹‹ 413 414 415 416 417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ