Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta wrote:Kotowa to rzeczywiście jak na lekarza rodzinnego bardzo nie fajne zachowanie mi skierowanie na badania nasienia dał mój gin. A w sumie i tak wszystko było płatne, bo pakiet badań był robiony w prywatnej klinice. Trzymam kciuki za wyniki męża Kotowa ! :*
Zjedliśmy właśnie pyszną kolacje, zapiekanki z pesto, z pastą z suszonych pomidorów, szynką, mozarella, papryką i bazylią. Niebo w gębie ! zaraz otwieram winko z mężem i jakiś film obejrzymy.
Dziwna ta @ , brzuch mnie nie boli i strasznie uboga jakaś :pCigaretta lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta, kurcze co za wredna @ Przytulam:*
Kotowa, ehh... coś o tym wiem -ja usłyszałam i od endo-gina, że panikuję i strasznie jestem nakręcona (bo mu powiedziałam, że się obserwuję i mierzę temperatue (serio? poczułam jakby to było coś dziwnego...) i od mojego gina to samo- żeby wyluzować -jak byłam ostatnio to się pochwalił,że właśnie się dowiedział, że będzie tatą, i że też się rok starali i właśnie miał robić badanie nasienia, ale akurat okazało się ciąża. Więc też mi radził się nie stresować i na spokojnie dać sobie rok. No może i racja, ale jak mija pół roku, to właśnie teraz zaczynam się stresować już...
Nic się nie przejmuj - tak jak dziewczyny piszą- to absolutnie nie Twoja wina :*
Niepokorna, tylko nas nie opuszczaj przypadkiem! Musisz tu z nami zostać mimo odpuszczenia:*
Ja dopiero usiadałam - padam na twarz... Zrobiłam na jutro sos boloński do makaronu, upiekłam ciasto, ugotowałam krem z warzyw bo mi zalegały w lodówce, podlałam i ogarnęłam wszystkie kwiatki, ogarnęłam mieszkanie ...ufff
Nusia, Kotowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane!
Cigaretta tule!przykro mi że ta wredota przyszła!:*
Kochana jak robisz te zapiekanki? na jakimś chlebku, bułkach czy spodzie do zapiekanek?? chyba, ze to tylko z samych składników się robi?? brzmi smakowicie
a może to tylko plamienie większe a nie okres???
Dziewczynki ja nie mam siły, że Was nadrobić, tyle naskrobałyście coś nie mam dzisiaj siły, właśnie piję z mężem piwko i zaraz będziemy coś oglądać. Chyba jest jakieś przesilenie wiosenne, też to czujecie??? -
nick nieaktualny
-
Nusia ja chyba czuje. Jeszcze jak słońce za oknem to mam tej energii trochę. Ale jak tylko go brak to leżała bym. Mieszkanie ogarniam a nie sprzątam. Mam długa listę rzeczy do zrobienia i coś słabo mi idzie wykreslanie z niej pozycji.
Dziś tez się okazało ze ta praca o której Wam mówiłam owszem i jest. Prawdopodobnie od poniedziałku ale w oczach drugiego wspólnika (nie tej babki co miałam z nią rozmowe) stanowisko i moje obowiązki wyglądają inaczej niż wyglądać miały. W związku z czym raczej tej pracy nie wezmę. I tak znów wszystko trafił szlag. Kurs odwołali. Praca gówniana i znów jestem w punkcie wyjścia o dopiero się martwilam ze nie będę wiedziała co wybrać. Ehhhh. -
nick nieaktualnyNusia, takie na szybko, nie wiem jaką ma nazwę ale wygląda na biszkoptowo-babkowe z jabłkami, jako tłuszcz dodaje się oleju roślinnego. Jest pyszne, na ciepło już zjadłam 3 kawałki
Madlene, eh.. szkoda, że tak wyszło:( ale może jeszcze porozmawiaj z tą szefową? może ona czegoś z nim nie ustaliła, albo on nie jest zorientowany dokładnie?
A kurs odwołany czy przesunięty na jakiś dalszy termin? wiesz dlaczego odwołali? -
Wyglada na to, ze on tam rzadzi. I wyglada tez na cwaniaczka niestety. Wiec strach u takiego pracowac - Morwa masz racje. W piatek ma mi wyslac maila, zobacze co dokladnie w nim bedzie, ale i tak mam zamiar skontaktowac sie z nia i delikatnie ochrzanic za wprowadzanie w blad...zobacze co z tego wyjdzie. Ale od samego poczatku wygladalo zbyt pieknie aby bylo prawdziwe. Ale chodzi mi po glowie aby popracowac miesiac - ale nic nie robiac (bo w jego mniemaniu moim zadaniem bedzie jezdzenie od sklepu do sklepu i namawianie ludzi, zeby sie oglaszali na ich stronie - w biurze mam sie pokazywac raz w tyg, zeby zawiezc rachunki za paliwo). Wkurzylam sie dzisiaj, nie ukrywam.
Kurs anulowali calkiem, budżet, sprawy organizocyjne bla bla bla. Taki sam tylko w innej lokalizacji ma sie zaczac ale dopiero we wrzesniu. Przy czym ja od pazdziernika (jesli do tego czasu bede na zasilku) nabede prawo do kursu z innej nieco dziedziny, na ktorym mi bardziej zalezy. Wiec jak juz to wolalabym czekac do pazdziernika. Tyle ze to jeszcze masa czasu, a ja siedze bezczynnie -
Hej dziewczyny,
U mnie dzis -2 i snieg A wczoraj bylo +10 i piekne slonce!
Niepokorna no mam nadzieje, ze z nami zostaniesz!
Kotowa brak slow na tego lekarza.
Monika ty pracusiu, to moze mi jeszcze ciasto upieczesz? Bo ja sie przybieram juz drugi tydzien hehe.
Madlene ja bym tez sie z kontaktowala z ta babka i zapytala o co chodzi. A jakbys pracowala to nie bedziesz musiala zdawac im raportow u kogo bylas, kogo udalo sie sie namowic itp?NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
Zetka daj znac jak bedziesz po wizycie. Tez chetnie wezme przepis na sajgonki, bo narobilas mi smaka A co do sprawdzania platnosci karta to tutaj niestety wszystko jest mozliwe, wiec wole nie ryzykowac. Bo co innego bedac na L4 i zaplacic za zakupy spozywcze a co innego za ubrania czy kosmetyki A wczoraj wlasnie kupilam sobie wiosenna kurtke i zolte ubranka synkowi, bo dzis maja w przedszkolu "zolty dzien". No i trzeba sie bylo ubrac na zolto, beda jesc zolte jedzenie i nie wiem co tam jeszcze
Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry
u mnie dziś też dziś słonecznie i zapowiada się ciepło
Cigaretta bardzo mi przykro wierzyłam że Ci się udało. A mamą jest Ci pisane być, zobaczysz, uda się :*
Kotowa dupek straszny z tego lekarza. Ale widać ze każdy ma swoje podejście, gdybyscie w PL poszli do kliniki to pierwsza rzaczą którą by zlecili to własnie badanie nasienia. My gdybyśmy nie zrobili badania to byśmy cały w nieświadomosi starali się w nieskończonośc zapewne
Trzymam kciuki kochana za wyniki tego badania ale przede wszystkim za ten Twój cykl :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kochane, u mnie ból brzucha od rana, @ rozkręciła się na maxa..
Agata , ale mróz u Ciebie, nie zazdroszczę, u mnie 18/19 stopni dziś
Triss :* :* :*
Ja dzisiaj mam zamiar umyć okna, powiesić nowe zasłony, zrobić obiad, i napisać cv bo chcę złożyć papiery w przedszkolu, może mi się uda od września zostać panią przedszkolankątriss, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatka pewnie bede musiala, ale bede sciemniac jak umie przez miesiac moze sie udac
U nas sloneczko swieci piekne, chociaz jest zimno. Ale sam fakt, ze swieci powoduje u mnie checi do dzialania. Mam ochote pomalowac balkon i wziasc sie za sadzenie kwiatow, ale jeszcze za zimno (rano byl przymrozek), wiec sie wstrzymam. Ide za to posprzatac, zrobic pranie, ale to wszystko po kawce oczywiscie
Milego dnia!