X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa @ ma przylezc w poniedzialek, wiec juz tylko pare dni. Na razie nie plamie :D To 10dpo, wiec zazwyczaj juz plamilam. Oby tak dalej, a bede szczesliwa :D

Nusia, to prosze mi zaraz isc pod kolderke i sie kurowac, zeby Fasolce nie zaszkodzic :P

Kotowa, Ty tez odpocznij :*

Morwa lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakiej fasolce? hehe
    a tak na serio to byłoby cudownie gdyby stał się ten cud i gdybym była w ciąży, może zdążyłabym wtedy urodzić w tym roku i razem z siostrą miałybyśmy dzieciaczki z tego samego roku :)

no ale...niestety wszystkie moje pseudo objawy prawie ustąpiły, więc zakończy się pewnie jak co miesiąc :)

She Wolf a może jeszcze TY nam tu zrobisz mega niespodzianke i okaze się, że TY jesteś w ciąży :) :) :)

She Wolf lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    She Wolf Ania24 to chyba też jest w ciąży???

Z tego co widzialam na Ani wykresie to niestety dzidzia sie nie utrzymala, dlatego jej nie przenioslam :(

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Z tego co widzialam na Ani wykresie to niestety dzidzia sie nie utrzymala, dlatego jej nie przenioslam :(

ooo to nie wiedziałam, przykro strasznie :(

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    jakiej fasolce? hehe
    a tak na serio to byłoby cudownie gdyby stał się ten cud i gdybym była w ciąży, może zdążyłabym wtedy urodzić w tym roku i razem z siostrą miałybyśmy dzieciaczki z tego samego roku :)

no ale...niestety wszystkie moje pseudo objawy prawie ustąpiły, więc zakończy się pewnie jak co miesiąc :)

She Wolf a może jeszcze TY nam tu zrobisz mega niespodzianke i okaze się, że TY jesteś w ciąży :) :) :)

Ej Kochanie troche wiary :D Cuda sie zdarzaja. Rozumiem, ze ciezko Ci jest w to uwierzyc, ale pamietaj - wszystko sie moze zdarzyc :*

Ja w ciazy? Ja to juz zapomnialam co to sex :P Bylam grzeczna i mimo ze mnie bardzo korcilo okolo owulki, to sie wstrzymalam :D

17 cs <3 2.11.2019

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz jak to jest, z jednej strony chcę wierzyć, że może i mnie kiedyś te cud spotka, bo jest wiele przypadków kiedy lekarze mówili że naturalnie nie ma szans, a dziewczyny mimo wszystko zachodziły po jakimś czasie w ciążę, a z drugiej strony pojawiają się chwile, myśli, że to chyba nie jest realne, przypominają mi się słowa lekarzy i ta moja wiara pryska...

Oj Kochana to TY sobie teraz odrobisz w noWym cyklu i jak nic będzie DZIDZIA :)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, to normalne, ze czasem nas dopadaja takie czarne mysli, ale gdybysmy nie mialy nadziei, bo pewnie bysmy nie probowaly temu szczesciu pomoc....
    Hahah, ja juz chyba pajeczynami zaroslam :P

Morwa miejmy nadzieje, ze to byla przyczyna, bo ja juz od lat szukam tej przyczyny i nie moge znalezc. Wiesz po ostatnim takim samym zabiegu plamienia wrocily, wiec na razie sie tak do konca nie ciesze, ale mam nadzieje, ze to jednak bylo to :D

17 cs <3 2.11.2019

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka śliczny maluszek :)

She fajne te zmiany w pierwszym poście :)

A co do testowania ja jeśli okres nie przyjdzie testuje 5-6 kwietnia :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Hahah, ja juz chyba pajeczynami zaroslam :P
    D

hahaha nic się nie martw, Twój T sobie z nimi poradzi ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa byłam w aptece i oczywiście zapomniałam kupić ten syrop który tak polecasz... może w następnym cyklu spróbuję, choć na moją suszę to chyba nic nie pomoże! Ale za to zaopatrzyłam się w Folik, wracam do suplementów :D

• agata83 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She zmiany bardzo mi sie podobają! Już dawno chciałam ci o tym powiedzieć, ale ciagle zapomniałam.

Nusia wiem jak bardzo ci cieżko myślec o upragnionej dzidzi, ale bardzo cię podziwiam, ze mimo wszystko nadal próbujesz! To chyba najważniejsze, aby sie nie poddać. I wierze w to, ze zostanie ci to wynagrodzone.

Zetka śliczny Michas ;) Mówisz, ze lekarz płci nie sprawdzał tym razem. No ale chyba to już pewne, ze to chłopiec??? Bo u mnie to takie nie na 100% z ta dziewczynka. Mam nadzieje, ze na kwietniowej wizycie sie potwierdzi.

Morwa w u ciebie kiedy przypada teraz termin następnej @? Masz jakieś przeczucia?

• agata83 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia a u ciebie akurat w same święta wypada ;) Niech to bedzie maly zajączek!

Nusia ty teraz przeziebiona wiec łap przy okazji wiruski ode mnie, Zetki i Kotowej hehe. No i zarazaj dalej!

• Otifka Znajoma

Wysłany: 27 marca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro testuje, trzymajcie kciuki ;)

Madlene84 lubi tę wiadomość

Marlena
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata no wspaniały by był prezent na Wielkanoc a później na Boże Narodzenie :)

Otifka trzymamy :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otifka trzymam &

Robie bigos. Chce ktoś? :)

Co robicie?

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Otifka Znajoma

Wysłany: 27 marca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zjadła bym kiszonki!

Marlena
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, dzieki :*
    U Ciebie musi byc dziewczynka :D

Otifka trzymam mocno kciuki. Ale byloby super!

Madlene, ja pije piweczko, bo moge :P
    Za bigosik podziekuje, bo pewnie miesny, takiego wegetarianskiego bym pojadla, bo to juz pare lat odkad jadlam ....

Morwa lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa to bezpiecznej drogi, mam nadzieje ze nie macie daleko!

Ja z rodzina widuje sie tak rzadko, ze zazwyczaj sprawia mi to przyjemnosc :)

She miesny, u mnie w domu inny by nie przeszedl. Tylko ja moglabym zyc bez miesa... chociaz pewna tez nie jestem ;) Pieke tez chałkę na kolacje :P

Wlasnie mi mama powiedziala, ze dzisiaj zostawili u niej w skrzynce jakies sadowe awizo - co najlepsze awizo jest na panienskie nazwisko (prawie 10 lat jestem mezatka), i jest i na mnie i na siostre. Ciekawosc mnie zzera niesamowita, ale obawiam sie tez troche, bo w PL absurd goni absurd niestety. Moze siostrze sie to uda jutro odebrac, to rozjasni sytuacje.

Mialam dzisiaj sprzatac dalej, a jedynie porzadki w 2 szafach mi sie udalo zrobic - nie spisalam sie :P Bede jutro popoludniu nadrabiac dzisiejsza niemoc ;) Za to wczoraj wyprasowalam wielka góóóóre prania i w koszu mam pusto.... pewnie tak do jutra, ale to i tak sukces u mnie :)

She tez sie musze napic, zaczne od jakiegos likierku, a T za godzine wraca to namiesza jakiegos drinka smacznego :D i chyba filmowy wieczor dzis.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 21:06

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie ogarlam dom,rosolek na obiad mialam,jutro nalesniki zrobie bo mam ochote i rosolek dla mojego bo lubi;)) chcialam sobie pograc na pegasusie ,a co wczoraj mi cala konsola spadla i dzis patrze bolce pourywalo i w srodku zostaly,ehhh pech;/ zostal mi laptop ale ost nie chce mi sie na nim siedziec:D dzisiaj mam mega rozsciagliwy sluz jak nigdy przed@. Madlene zjadlabym bigos ale nie dzis bo piatek;)dawno nie jadlam bigosu;)mmmm... Ofifka 3mam kciuki za kreseczki;) MORWA milej podrozy do mamuski;) she wolf wypij tez za moje zdrowko;D.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj na noc najadlam sie chrupek orzechowych,bo nie da sie wziasc pare tylko cala paczke zjesc,ale mnie brzuch bolal,ale przeszlo,a teraz mnie zgaga wziela i na wymioty mi sie ma,nie wiem po czym co zjaflam niedobrego;\

‹‹ 424 425 426 427 428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ