Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa @ ma przylezc w poniedzialek, wiec juz tylko pare dni. Na razie nie plamie To 10dpo, wiec zazwyczaj juz plamilam. Oby tak dalej, a bede szczesliwa
Nusia, to prosze mi zaraz isc pod kolderke i sie kurowac, zeby Fasolce nie zaszkodzic
Kotowa, Ty tez odpocznij :*Morwa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyjakiej fasolce? hehe
a tak na serio to byłoby cudownie gdyby stał się ten cud i gdybym była w ciąży, może zdążyłabym wtedy urodzić w tym roku i razem z siostrą miałybyśmy dzieciaczki z tego samego roku
no ale...niestety wszystkie moje pseudo objawy prawie ustąpiły, więc zakończy się pewnie jak co miesiąc
She Wolf a może jeszcze TY nam tu zrobisz mega niespodzianke i okaze się, że TY jesteś w ciążyShe Wolf lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:She Wolf Ania24 to chyba też jest w ciąży???
Z tego co widzialam na Ani wykresie to niestety dzidzia sie nie utrzymala, dlatego jej nie przenioslam25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:jakiej fasolce? hehe
a tak na serio to byłoby cudownie gdyby stał się ten cud i gdybym była w ciąży, może zdążyłabym wtedy urodzić w tym roku i razem z siostrą miałybyśmy dzieciaczki z tego samego roku
no ale...niestety wszystkie moje pseudo objawy prawie ustąpiły, więc zakończy się pewnie jak co miesiąc
She Wolf a może jeszcze TY nam tu zrobisz mega niespodzianke i okaze się, że TY jesteś w ciąży
Ej Kochanie troche wiary Cuda sie zdarzaja. Rozumiem, ze ciezko Ci jest w to uwierzyc, ale pamietaj - wszystko sie moze zdarzyc :*
Ja w ciazy? Ja to juz zapomnialam co to sex Bylam grzeczna i mimo ze mnie bardzo korcilo okolo owulki, to sie wstrzymalam25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyWiesz jak to jest, z jednej strony chcę wierzyć, że może i mnie kiedyś te cud spotka, bo jest wiele przypadków kiedy lekarze mówili że naturalnie nie ma szans, a dziewczyny mimo wszystko zachodziły po jakimś czasie w ciążę, a z drugiej strony pojawiają się chwile, myśli, że to chyba nie jest realne, przypominają mi się słowa lekarzy i ta moja wiara pryska...
Oj Kochana to TY sobie teraz odrobisz w noWym cyklu i jak nic będzie DZIDZIA -
Nusia, to normalne, ze czasem nas dopadaja takie czarne mysli, ale gdybysmy nie mialy nadziei, bo pewnie bysmy nie probowaly temu szczesciu pomoc....
Hahah, ja juz chyba pajeczynami zaroslam
Morwa miejmy nadzieje, ze to byla przyczyna, bo ja juz od lat szukam tej przyczyny i nie moge znalezc. Wiesz po ostatnim takim samym zabiegu plamienia wrocily, wiec na razie sie tak do konca nie ciesze, ale mam nadzieje, ze to jednak bylo to25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
She zmiany bardzo mi sie podobają! Już dawno chciałam ci o tym powiedzieć, ale ciagle zapomniałam.
Nusia wiem jak bardzo ci cieżko myślec o upragnionej dzidzi, ale bardzo cię podziwiam, ze mimo wszystko nadal próbujesz! To chyba najważniejsze, aby sie nie poddać. I wierze w to, ze zostanie ci to wynagrodzone.
Zetka śliczny Michas Mówisz, ze lekarz płci nie sprawdzał tym razem. No ale chyba to już pewne, ze to chłopiec??? Bo u mnie to takie nie na 100% z ta dziewczynka. Mam nadzieje, ze na kwietniowej wizycie sie potwierdzi.
Morwa w u ciebie kiedy przypada teraz termin następnej @? Masz jakieś przeczucia?
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Agata, dzieki :*
U Ciebie musi byc dziewczynka
Otifka trzymam mocno kciuki. Ale byloby super!
Madlene, ja pije piweczko, bo moge
Za bigosik podziekuje, bo pewnie miesny, takiego wegetarianskiego bym pojadla, bo to juz pare lat odkad jadlam ....Morwa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Morwa to bezpiecznej drogi, mam nadzieje ze nie macie daleko!
Ja z rodzina widuje sie tak rzadko, ze zazwyczaj sprawia mi to przyjemnosc
She miesny, u mnie w domu inny by nie przeszedl. Tylko ja moglabym zyc bez miesa... chociaz pewna tez nie jestem Pieke tez chałkę na kolacje
Wlasnie mi mama powiedziala, ze dzisiaj zostawili u niej w skrzynce jakies sadowe awizo - co najlepsze awizo jest na panienskie nazwisko (prawie 10 lat jestem mezatka), i jest i na mnie i na siostre. Ciekawosc mnie zzera niesamowita, ale obawiam sie tez troche, bo w PL absurd goni absurd niestety. Moze siostrze sie to uda jutro odebrac, to rozjasni sytuacje.
Mialam dzisiaj sprzatac dalej, a jedynie porzadki w 2 szafach mi sie udalo zrobic - nie spisalam sie Bede jutro popoludniu nadrabiac dzisiejsza niemoc Za to wczoraj wyprasowalam wielka góóóóre prania i w koszu mam pusto.... pewnie tak do jutra, ale to i tak sukces u mnie
She tez sie musze napic, zaczne od jakiegos likierku, a T za godzine wraca to namiesza jakiegos drinka smacznego i chyba filmowy wieczor dzis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 21:06
-
nick nieaktualnyA ja sobie ogarlam dom,rosolek na obiad mialam,jutro nalesniki zrobie bo mam ochote i rosolek dla mojego bo lubi;)) chcialam sobie pograc na pegasusie ,a co wczoraj mi cala konsola spadla i dzis patrze bolce pourywalo i w srodku zostaly,ehhh pech;/ zostal mi laptop ale ost nie chce mi sie na nim siedziec:D dzisiaj mam mega rozsciagliwy sluz jak nigdy przed@. Madlene zjadlabym bigos ale nie dzis bo piatek;)dawno nie jadlam bigosu;)mmmm... Ofifka 3mam kciuki za kreseczki;) MORWA milej podrozy do mamuski;) she wolf wypij tez za moje zdrowko;D.
-
nick nieaktualny