Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry, u mnie brzydko i deszczowo. Przyjechałam przed chwilą do siostry pilnować jej córek. Jeszcze śpią, a ja leze i ogladam tv, rozgrzewam się przy herbacie. Przyjechałam sama autem po długiej przerwie w jezdzie... muszę siè na nowo wprawiać :p
Miłego dnia ! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa jak to 5dni nie przyjdzie to może gdzieś tu test kupię,bo niemozliwoscia że tak długo czekac,to po cyprescie dostałam na 4dzien,no cóż czekam dalej...ja 3mam za cb kciuki;*kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:41
-
Kotowa marze o tym haha
Juwelka oddalabym wszystko za te wszystkie objawy ale mam nadzieje, ze do konca ciazy juz nie bedziesz miala zadnych dolegliwosci :*
Agata baw sie dobrze Zazdroszcze
Jak juz wczesniej mowilam, wczoraj mialam wizyte w klinice. Znowu system troche zadiodl. Lekarz zaproponowal laparoskopie, ale dopiero jak dostanie wyniki mojej biopsji po zabiegu z marca. To nic, ze gabinet kolposkopii jest drzwi w drzwi z jego gabinetem - musi im wyslas list z zapytaniem co i jak i wtedy zadecyduje co dalej.
Do tego T. musi zbadac hormony, ze wzglegdu na wyniki speriogramu, ktory jego zdaniem nie jest najlepszy. Juz wczesniej mu kazalam spytac o te badania. Wtedy lekarz stwierdzil ze to niepotrzebne, a teraz znowu trzeba bedzie czekac na wizyte i wyniki. I tak to wszystko sie ciagnie w nieskonczonosc.
Za to potem pocieszylam sie zakupami. Kupilam sobie sliczne sandalki na obcasie, spodniczke, 3 lakiery, zestaw do zdobienia paznokci i tusz do rzesNusia, Madlene84, juwelka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyHej Kochane!!
Ja dzisiaj też ledwo żyje, zasypiam na siedząco i do tego straszliwie bolą mnie piersi, aż pieką, okropne uczucie!!
Cigaretta to super, że się odważyłaś i pojechałaś, teraz codziennie gdzieś bierz autko i wprawisz się szybciutko ja sobie nie wyobrażam teraz funkcjonowania bez samochodu
Nataliano mam wrażenie że ten Twój cykl to się ciągnie w nieskończoność
Juwelka ja też oddam wszystko za bycie w ciąży i zniose wszystko, mogę wymiotować codziennie ale oby się w końcu udało!! Już niedługo i będziecie razem z synusiem
Agatka zazdroszczę też chce na wakacje!! a jak się czujesz???
She Kochana to zaszalałaś na zakupach i dobrze
szkoda, że znowu coś musicie robić, ze nie da się tego jakoś przyspieszyć, no ale niestety, tak to jest w tych wszystkich klinikach...no ale ja licze na to, że uda Wam się naturalnie
Morwunia a z czego masz taki silny ból głowy??? dobrze, że już lepiej się czujesz!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 17:01
She Wolf, juwelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa, tak jak Nusia mowila, moze Ty w ciazy jestes?
No wyniki w normie, ale tej nizszej. Lekarz mowil, ze dlatego to tyle czssu trwa. W kazdym razie dobrze ze mu zrobia profil hormonalny.
Mowil, ze powinnam od nich dostac list w ciagu kilku tyg., wiec bede czekac do polowy maja i jak nic sie nie ruszy to bed ich popedzac.
Nusia trzymam kciuki, zeby te piekace piersi to byl dzidzius
Dokladnie, troche sie to wszystko ciagnie, ale co zrobic, trzeba czekac, procedur nie przeskoczymy. Obym nie musiala juz isc na zadna wizyte
Dzis zamowilam sobie jeszcze kupe testow owulacyjnych i ciazowych, powinam jutro dostac przesylke
Wiecie co, dzis moj 3 dzien treningu z Chodakowska. Ale mnie wsystko boli mimo zaprawy na silowni
Ale jestem zdeterminowana i zgubie ten brzuchal do lata, zeby wychodowac ladny ciazowy na jesienNusia lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Morwa, tak jak Nusia mowila, moze Ty w ciazy jestes?
No wyniki w normie, ale tej nizszej. Lekarz mowil, ze dlatego to tyle czssu trwa. W kazdym razie dobrze ze mu zrobia profil hormonalny.
Mowil, ze powinnam od nich dostac list w ciagu kilku tyg., wiec bede czekac do polowy maja i jak nic sie nie ruszy to bed ich popedzac.
Nusia trzymam kciuki, zeby te piekace piersi to byl dzidzius
Dokladnie, troche sie to wszystko ciagnie, ale co zrobic, trzeba czekac, procedur nie przeskoczymy. Obym nie musiala juz isc na zadna wizyte
Dzis zamowilam sobie jeszcze kupe testow owulacyjnych i ciazowych, powinam jutro dostac przesylke
Wiecie co, dzis moj 3 dzien treningu z Chodakowska. Ale mnie wsystko boli mimo zaprawy na silowni
Ale jestem zdeterminowana i zgubie ten brzuchal do lata, zeby wychodowac ladny ciazowy na jesien
dzięki Kochana ale znając życie to pewnie jutro dostane @
ja za Ciebie cały czas bardzo mocno trzymam kciuki i wierze, że te wszystkie testy co kupiłaś już CI się nie przydadzą
też kiedyś chodakowską ćwiczyłam, ale jakoś wole spacery czy rower niż takie ćwiczenia, pisz mi tu na bieżąco o efektach to może też się zmobilizuję -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Witam sie ze wszystkimi, których jeszcze nie znam U mnie od 3 dni kiepsko - dopadło mnie wstrętne przeziębienie. A już myślałam, ze w tym sezonie mi sie upiecze... Do tego ta paskudna @ nie może do mnie przyjść, a już o niej tak bardzo marze, ehhh...
Nataliano, a ten progesteron tez robiłaś przed miesiączka, czy wcześniej?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Nusia trzymam kciuki zeby nie przyszla - Ty wiesz :*
Dam znac, musze sie w koncu dzis zmierzyc, bo jak bede widziala efekty?
Tez wole spacery, ale sama nie mam motywacji, no i to mi ciala nie wyrzezbi a tak to sobie w domu rozloze mate i daje
Kalika, robilas test? Kiedy masz termin @?
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty