X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W lutym mialam 1,29 progesteron,co to znaczylo i Testosteron6,14??

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jesCze bylo przed okresem i cyprestem wtedy ja mialam 6,14.0-4,1 kobiety owulujace...0,3-2 przy anty hormonalnej...0,1-1,7 przy menopauzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha,dziekuje za odp,a i jeszcze jedno lepiej zbadac prolaktyne czy progesteron?

• lobelia Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM mam pytanie czy jest możliwa implantacja 12 dnia po owulacji ?
    nie boli mnie brzuch jak na @ zauważyłam troszkę brązowego śluzu na papierze.
    mam nadzieje że któraś mi odp

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj jestem taka podminowana jakaś i nerwowa. Jakby mnie dzisiaj ktoś zaczepił to by dostał w ryja na powitanie...

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki!

My wakacjujemy na Rodos. Upałów nie ma, ale to lepiej dla mnie bo sie nie mecze. Odezwę sie jak wrócę.

Słoneczne pozdrowionka!

Nusia, Kotowa, Cigaretta, Madlene84, believe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata pozazdrościć ! :) udanego wypoczynku :*

• juwelka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:25

She Wolf lubi tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u mnie brzydko i deszczowo. Przyjechałam przed chwilą do siostry pilnować jej córek. Jeszcze śpią, a ja leze i ogladam tv, rozgrzewam się przy herbacie. Przyjechałam sama autem po długiej przerwie w jezdzie... muszę siè na nowo wprawiać :p

Miłego dnia ! :*

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też leje i tak od wczoraj...nic się nie chce, właśnie weszłam do pracy i nie mam ochoty na nic. Plus że chociaż temperaturka podskoczyła, może to dobry znak

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam owu zmienil mi date znow haha;)temp wysoka,@dalej brak

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa jak to 5dni nie przyjdzie to może gdzieś tu test kupię,bo niemozliwoscia że tak długo czekac,to po cyprescie dostałam na 4dzien,no cóż czekam dalej...ja 3mam za cb kciuki;*kochana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:41

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotowa marze o tym haha :D

Juwelka oddalabym wszystko za te wszystkie objawy :) ale mam nadzieje, ze do konca ciazy juz nie bedziesz miala zadnych dolegliwosci :*

Agata baw sie dobrze :D Zazdroszcze :P

Jak juz wczesniej mowilam, wczoraj mialam wizyte w klinice. Znowu system troche zadiodl. Lekarz zaproponowal laparoskopie, ale dopiero jak dostanie wyniki mojej biopsji po zabiegu z marca. To nic, ze gabinet kolposkopii jest drzwi w drzwi z jego gabinetem - musi im wyslas list z zapytaniem co i jak i wtedy zadecyduje co dalej.
    Do tego T. musi zbadac hormony, ze wzglegdu na wyniki speriogramu, ktory jego zdaniem nie jest najlepszy. Juz wczesniej mu kazalam spytac o te badania. Wtedy lekarz stwierdzil ze to niepotrzebne, a teraz znowu trzeba bedzie czekac na wizyte i wyniki. I tak to wszystko sie ciagnie w nieskonczonosc.
    Za to potem pocieszylam sie zakupami. Kupilam sobie sliczne sandalki na obcasie, spodniczke, 3 lakiery, zestaw do zdobienia paznokci i tusz do rzes :D

Nusia, Madlene84, juwelka lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane!!
    Ja dzisiaj też ledwo żyje, zasypiam na siedząco i do tego straszliwie bolą mnie piersi, aż pieką, okropne uczucie!!

Cigaretta to super, że się odważyłaś i pojechałaś, teraz codziennie gdzieś bierz autko i wprawisz się szybciutko :) ja sobie nie wyobrażam teraz funkcjonowania bez samochodu :)

Nataliano mam wrażenie że ten Twój cykl to się ciągnie w nieskończoność :)

Juwelka ja też oddam wszystko za bycie w ciąży i zniose wszystko, mogę wymiotować codziennie ale oby się w końcu udało!! :) Już niedługo i będziecie razem z synusiem :)

Agatka zazdroszczę :) też chce na wakacje!! :) a jak się czujesz???

She Kochana to zaszalałaś na zakupach ;) i dobrze :)
    szkoda, że znowu coś musicie robić, ze nie da się tego jakoś przyspieszyć, no ale niestety, tak to jest w tych wszystkich klinikach...no ale ja licze na to, że uda Wam się naturalnie :)

Morwunia a z czego masz taki silny ból głowy??? dobrze, że już lepiej się czujesz!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 17:01

She Wolf, juwelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia no prawie2 cykle mi uciekły z przed nosa,a ten ciągnie się masakra dluugasne,nic nie zrobię czekam jeszcze 5dni na @

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, tak jak Nusia mowila, moze Ty w ciazy jestes?
    No wyniki w normie, ale tej nizszej. Lekarz mowil, ze dlatego to tyle czssu trwa. W kazdym razie dobrze ze mu zrobia profil hormonalny.
    Mowil, ze powinnam od nich dostac list w ciagu kilku tyg., wiec bede czekac do polowy maja i jak nic sie nie ruszy to bed ich popedzac.

Nusia trzymam kciuki, zeby te piekace piersi to byl dzidzius :D
    Dokladnie, troche sie to wszystko ciagnie, ale co zrobic, trzeba czekac, procedur nie przeskoczymy. Obym nie musiala juz isc na zadna wizyte :P

Dzis zamowilam sobie jeszcze kupe testow owulacyjnych i ciazowych, powinam jutro dostac przesylke :D
    Wiecie co, dzis moj 3 dzien treningu z Chodakowska. Ale mnie wsystko boli :( mimo zaprawy na silowni :\
    Ale jestem zdeterminowana i zgubie ten brzuchal do lata, zeby wychodowac ladny ciazowy na jesien :D

Nusia lubi tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Morwa, tak jak Nusia mowila, moze Ty w ciazy jestes?
    No wyniki w normie, ale tej nizszej. Lekarz mowil, ze dlatego to tyle czssu trwa. W kazdym razie dobrze ze mu zrobia profil hormonalny.
    Mowil, ze powinnam od nich dostac list w ciagu kilku tyg., wiec bede czekac do polowy maja i jak nic sie nie ruszy to bed ich popedzac.

Nusia trzymam kciuki, zeby te piekace piersi to byl dzidzius :D
    Dokladnie, troche sie to wszystko ciagnie, ale co zrobic, trzeba czekac, procedur nie przeskoczymy. Obym nie musiala juz isc na zadna wizyte :P

Dzis zamowilam sobie jeszcze kupe testow owulacyjnych i ciazowych, powinam jutro dostac przesylke :D
    Wiecie co, dzis moj 3 dzien treningu z Chodakowska. Ale mnie wsystko boli :( mimo zaprawy na silowni :\
    Ale jestem zdeterminowana i zgubie ten brzuchal do lata, zeby wychodowac ladny ciazowy na jesien :D

dzięki Kochana :) ale znając życie to pewnie jutro dostane @ :)

ja za Ciebie cały czas bardzo mocno trzymam kciuki i wierze, że te wszystkie testy co kupiłaś już CI się nie przydadzą :)
    też kiedyś chodakowską ćwiczyłam, ale jakoś wole spacery czy rower niż takie ćwiczenia, pisz mi tu na bieżąco o efektach to może też się zmobilizuję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Nusia no prawie2 cykle mi uciekły z przed nosa,a ten ciągnie się masakra dluugasne,nic nie zrobię czekam jeszcze 5dni na @

No współczuje CI, to musi być wkurzające! a na pewno nie jesteś w ciąży?

• kalika Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Witam sie ze wszystkimi, których jeszcze nie znam :) U mnie od 3 dni kiepsko - dopadło mnie wstrętne przeziębienie. A już myślałam, ze w tym sezonie mi sie upiecze...;) Do tego ta paskudna @ nie może do mnie przyjść, a już o niej tak bardzo marze, ehhh...
    Nataliano, a ten progesteron tez robiłaś przed miesiączka, czy wcześniej?

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia trzymam kciuki zeby nie przyszla - Ty wiesz :*
    Dam znac, musze sie w koncu dzis zmierzyc, bo jak bede widziala efekty?
    Tez wole spacery, ale sama nie mam motywacji, no i to mi ciala nie wyrzezbi :( a tak to sobie w domu rozloze mate i daje :P

Kalika, robilas test? Kiedy masz termin @?

17 cs <3 2.11.2019

‹‹ 467 468 469 470 471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ