Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nataliano, mnie wszystko boli ale wiem ze najgorsze sa pierwse dni, potem bedzie coraz latwiej25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
She Wolf to mój 41 dc, ostatnie 2 cykle miały 45 i 47 dni, wiec teraz tez pewnie tak będzie choć codziennie rano marze żeby ten dzień nastał już dzis;) Ovu na podstawie sluzu (to mój pierwszy cykl, dopiero sie wdrażam i jeszcze nie mierze tempki-zamierzam od nowego cyklu) i testu owulacyjnych ustalił mi prawdopodobna owulacje na 17 dc, ale pózniej tez mi wychodziły dodatnio testy owulacyjnych, także nie wierze ze było to wtedy;) Mimo wszystko w 36 dc zrobiłam test ciążowy i był negatywny. Od kilku dni czuje sie na @ ale zbliża sie powoli:/ chciałabym żeby w końcu nadeszła, żebym mogła zacząć wszystko "od nowa"
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Podziwiam Was dziewczyny za zapał do ćwiczeń. Na urodziny dostałam od brata ciężarki i książkę Ani Lewandowskiej z ćwiczeniami i przepisami i choć wydawały mi sie banalne to niestety 99% nie potrafiłam wykonać poprawnie Za to przepisy są całkiem spoko ;p
-
nick nieaktualny
-
Przez 10 dni od podania Pregnyl może dawać fałszywie dodatni wynik testu ciążowego (lek ten jest hormonem wykrywanym w testach ciążowych) także jeszcze sie wstrzymaj z jego robieniem. Natomiast ze względu na jego działanie stymulujące powstawanie ciałka żółtego, które produkuje progesteron oraz podtrzymywanie jego funkcjonowania, patrząc na Twój wynik można stwierdzic ze pięknie zareagowałas na lek, owu sie odbyła i jeśli tylko reszta okoliczności była sprzyjająca to może już rośnie tam mała fasolinka:)
-
nick nieaktualny