Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Helol
Kalika dlugie masz te cykle. Nie wiem czy robilas jakiekolwiek badania zeby sprawdzic czy owulujesz? Pewnie nie skoro dopiero zaczynacie starania. Przy tak dlugich cyklach moze jednak warto?
Co do cwiczen, to ja tez nie mialam zapalu, ale nie cierpie tego ze moje cialo juz nie jest takie sprezyste jak jeszcze rok, dwa temu i stwierdzilam, ze jak teraz sie za siebie nie wezme, to jeszcze troche i bed wydladala jak flak
Morwa bardzo mi przykro z powodu wujkato straszne
mam nadzieje, ze dasz rade byc z wujkiem w tych trudnych chwilach.
Mam nadzieje, ze zobaczysz piekne jajko na USG
Niepokorna zazdroszcze wyjazduMam nadzieje, ze bedziesz sie super bawic
Nusia tak jak dziewczyny mowia, ta pierwsza tempka jest wiarygodna. I wcale nie zwiastuje @mam nadzieje, ze juz niedlugo nam powiesz ze zobaczylas II kreseczki :*
Martika, dobrze Cie widziec :* Gratuluje coreczkiciesze sie ze jest zdrowa
zaraz zmienie na pierwszej stronie.
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Nusia niezmiennie trzymam kciuki :*
Nusia lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNO jestem już w domu.
Dzięki Kochane za kciuki, ale to pewnie nie tym razem...
Dowiedziałam się dzisiaj, że koleżanka jest w ciąży, oni też się długo starali o 1 dziecko i po inseminacji którejs z kolei w końcu im się udało. W naszym towarzystwie tylko Oni i my nie mamy dzieci, więc jak się dowiedziałam, że już jest w 6 czy 7 tygodniu to z jednej strony strasznie się ucieszyłam, a za chwile poryczałam się, że wszystkim dookoła się w końcu udaje, tylko nie namzresztą do tej pory co chwila płacze
nawet jak się okazało, że moja siostra jest w ciąży to tak tego nie przeżywałam jak teraz...
-
nick nieaktualnyCigaretta jak się czujesz? ząb nadal Cie boli?? szkoda, że nie uda się wcześniej iść na ten monitoring, ale przynajmniej tak jak Martika pisze, zobaczysz czy w ogóle owulka była...
MOrwa ja też mam krótkowzroczność i też kiedyś bylam u okulisty po okulary, bo mnie oczy bolą jak jezdze w nocy, ale mi nie chciał dać bo stwierdził ze mi nie potrzeba, że nie mam żadnej wady itd...ale też chyba musze sobie zrobić...strasznie mi przykro z powodu wujka! nasz wujek zmarł na raka w tamtym roku i to w dniu wesela swojego syna, to jest straszne...
Magda mam nadzieję, że u Ciebie jeszcze tempka ruszy do góry
Niepokorna zazdroszczę wyjazduteż cche!!!
Martika gratuluję córeczkiwybraliście imie??
-
nick nieaktualnyNusia ząb boli i to coraz bardziej... ale znieczulam się piwkiem :p grillujemy na tarasie, także u nas majówka rozpoczęta
no i wtorku nie mogę się doczekać, ciekawe co usłyszę
Morwa a Ty jak po wizycie ??
życzę wam udanego weekendu, odezwę się w przyszłym tyg po usg, muszę się zrelaksować i przestać myśleć tylko o dziecku, bo zaczynam świrować... a majówka to dobry czas na relax
całuski :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 19:23
Nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCigaretta masz rację Kochana, odpoczynek od myślenia o dziecku, ciąży itd. dobrze Wam zrobi, tym bardziej jak masz dni płodne
cieszcie się sobą, odpoczywajcie i za 3 tygodnie, czy 2 chcemy słyszeć pozytywne wieści
mam nadzieję, że piwko pomoże i nie będziesz bardzo cierpieć
ja też się znieczulam, ale wódeczkąporobiliśmy z mężem troszkę koło domku, mąż na siłe mnie wyciągną na świeże powietrze żebym się nie dołowała i dobrze mi to zrobiło, poruszałam się, dotleniłam i zabieram się za robienie sałatki na kolację
tak w ogóle to brzuch już mnie przestał boleć okresowo i tak się zastanawiam czy jutro ból nie pojawi się ze zdwojoną siłą...
-
Morwa, no widzisz? Wiedzialam ze wychodujesz piekne jajko
Ale czemu progesteron dopiero w 22dc? Skoro pecherzyk ma juz 25 mm, to lada chwila peknie, powiedzmy ze juz dzis, najpozniej jutro, moze powinnas zrobic go troche wczesniej?25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Aaaaa ale jestem podjarana, wracam z usg . 25 mm pęcherzyk. Pani powiedziała, że jest piękny i ze życzy udanego w weekendu . Nawet nie wiecie jak się cieszę
w 22 d c mam zrobić progesteron i z nim do niej przyjść
Morwa, super wiadomość - strasznie się cieszę!! Znowu mam co do Ciebie przeczucie - może tym razem też się spełni!i to w 100% :* :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia- nie możemy się mylić
Morwa pij, pij - bo już niedługo robisz sobie przerwę od alko na co najmniej 9 miesięcy
Ja zaraz też sobie zrobię 'drinczka' i pję dziś za Wasze zdrowie dziewczyny - mąż poszedł na miasto, muszę obie jakoś wieczór zorganizowaćNusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny