Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Hmmm to może jednak wczorajszy test był na + ? Dziewczyny na innym watku pisały, że testy z allegro wychodziły im negatywne, czyli druga kreska ciut jaśniejsza, a testy z apteki pozytywne.
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Dzięki dziewczyny !
Zetka jutro twój wielki dzień, a właściwie nas wszystkich ! Czekamy z niecierpliwością
Męzowi rano jak lezelismy we trójkę w łóżku przed tv napisałam smsa ze test negatywny i ze się nawet nie dopytuje o nic. I się poryczalam To się zaczął tłumaczyć
A teraz zostawił mnie z synkiem, ja się położyłam bo brzuch i krzyż boli i pojechał do teściowej jej sprzątać bo się przewróciła i ja noga boliWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 17:08
-
Cześć kobietki mam minute wiec chciałam się przywitać z wami
Zeta tak czułam ze będzie dobrze. Czekam z niecierpliwością na jutrzejsze testowanie które napewno potwierdzi fasoleczke. U mnie chyba prolaktyna jest jest do dupy. Poza tym w 14 dc nie miałam żadnego pęcherzyka dominującego. Mam zrobić prolaktyna z obciążeniem w poniedziałek. Dostałam recepty na Bromka i na clo i kwas foliowy 5 mg. Ale dopiero po wynikach będzie wiadomo co mam wykupić. Poza tym to poronienie jakoś negatywnie zadziałało bo jakoś kiepsko się czuje fizycznie. Mam śluz taki zabarwione delikatnie. Mam wrażenie ze mi jest niedobrze. Głowa mnie boli często i juz sama nie wiem co jest grane....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 17:11
-
nick nieaktualnyaneczka85m wrote:Cześć kobietki mam minute wiec chciałam się przywitać z wami
Zeta tak czułam ze będzie dobrze. Czekam z niecierpliwością na jutrzejsze testowanie które napewno potwierdzi fasoleczke. U mnie chyba prolaktyna jest jest do dupy. Poza tym w 14 dc nie miałam żadnego pęcherzyka dominującego. Mam zrobić prolaktyna z obciążeniem w poniedziałek. Dostałam recepty na Bromka i na clo i kwas foliowy 5 mg. Ale dopiero po wynikach będzie wiadomo co mam wykupić. Poza tym to poronienie jakoś negatywnie zadziałało bo jakoś kiepsko się czuje fizycznie. Mam śluz taki zabarwione delikatnie. Mam wrażenie ze mi jest niedobrze. Głowa mnie boli często i juz sama nie wiem co jest grane....aneczka85m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZetka wrote:
Męzowi rano jak lezelismy we trójkę w łóżku przed tv napisałam smsa ze test negatywny i ze się nawet nie dopytuje o nic. I się poryczalam To się zaczął tłumaczyć
A teraz zostawił mnie z synkiem, ja się położyłam bo brzuch i krzyż boli i pojechał do teściowej jej sprzątać bo się przewróciła i ja noga boli -
Aneczko, to może być też objaw stresu jaki miałaś. Miałam tak kiedyś ze mi stres objawił się po 2-3 miesiącach codziennym bólem głowy przez półtora miesiąca. Jechałam ba 2 tabletkach przeciwbólowych dziennie.
Tak jak Staraczka pisze prób wszystkie badania, odpocznij i na pewno będzie dobrze.aneczka85m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczka85m wrote:Cześć kobietki mam minute wiec chciałam się przywitać z wami
Zeta tak czułam ze będzie dobrze. Czekam z niecierpliwością na jutrzejsze testowanie które napewno potwierdzi fasoleczke. U mnie chyba prolaktyna jest jest do dupy. Poza tym w 14 dc nie miałam żadnego pęcherzyka dominującego. Mam zrobić prolaktyna z obciążeniem w poniedziałek. Dostałam recepty na Bromka i na clo i kwas foliowy 5 mg. Ale dopiero po wynikach będzie wiadomo co mam wykupić. Poza tym to poronienie jakoś negatywnie zadziałało bo jakoś kiepsko się czuje fizycznie. Mam śluz taki zabarwione delikatnie. Mam wrażenie ze mi jest niedobrze. Głowa mnie boli często i juz sama nie wiem co jest grane....aneczka85m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Czytam, ale nie mam kiedy odpisac
Zetka po cichu gratuluje! Jutro chce widziec dwie piekne kreski :*25staraczka25, Madlene84, triss lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny