Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyale tu cisza przez cały weekend... my właśnie wróciliśmy z grilla od rodziców, wygrzałam się na słoneczku cały dzień aż miło
Dziewczynki @ spóźnia mi się 2 dni, ale brzuch mnie boli jak na okres właśnie, więc jakoś nie chce sobie robić nadziei...mam bardzo dużo kremowego śluzu od kilku dni, dzisiaj popołudniu to już myślałam, że dostałam @ bo miałam takie uczucie, że się ze mnie "leje" - przepraszam za wyrażenie.
Albo kurcze miałam cykl bezowulacyjny, albo owulka była późno, bo jakoś w ciąże nie wierze...brzuch chyba by mnie tak nie bolał... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe Morwunia ja nie wiem czemu takie opóźnienie...jakos nie wierze, że to mogłaby być ciąża, co chwila chodze sprawdzać do łazienki czy nie dostałam już @, brzuch zaczyna mnie boleć popołudniami, rano jest ok, teraz tak mnie boli jakbym miała okres właśnie, a nie pamiętam, żeby któraś z dziewczyn tu na wątku była w ciąży i miała takie bóle...
pamiętam, że ostatnio tak się spóźniał Cigaretcie i niestety nie była w ciąży...
no właśnie coś ostatnio tu kiepskawo z ciążami...teraz to raczej Twoja kolej -
nick nieaktualny
-
Nusia, jak to czytam, to widzę kropka w kropkę swoje objawy. Kochana mam nadzieje, ze to właśnie to
trzymam kciuki i wysyłam moc wirusków wszystkim.
Przepraszam, że tak rzadko się odzywam, ale nie chce was zadreczac swoimi problemami. Czytam na bieżąco i gorąco wszystkie pozdrawiam :-*Nusia, Morwa lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualnyKotowa wrote:Nusia, jak to czytam, to widzę kropka w kropkę swoje objawy. Kochana mam nadzieje, ze to właśnie to
trzymam kciuki i wysyłam moc wirusków wszystkim.
Przepraszam, że tak rzadko się odzywam, ale nie chce was zadreczac swoimi problemami. Czytam na bieżąco i gorąco wszystkie pozdrawiam :-*
dziękuję Kochana:* łapię wiruskiale wiesz, nie chcę się nastawiać bo nie chcę się potem rozczarować, gdyby mnie tak ten brzuch nie bolał, to jakoś bardziej bym była pozytywnie nastawiona...dodatkowo tak dziwnie czuje szyje od czasu do czasu takie ukłucie...
a TY nie wygaduj głupot, tylko właśnie pisz o swoich problemach bo po to tu jesteśmy żeby się wspierać!!! -
Nusia, rano chce sie dowiedziec o II kreskach! Rob test i nie gadaj!
Sciskam Was wszystkie :*25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, dziś ledwo wstałam - cały weekend wysypialam się do oporu i mi się zegar wewnętrzny przestawił
U mnie owulacji nie widać dalej-intensywnie z mężem pracujemy, Ale skoku brak, ehh... jak nie przyjdzie w ciągu 2dni to raczej cykl na straty. Ni ale nic, zobaczymy.
No właśnie, poukrywalyscie swoje wykresy i nie wiadomo:P
Nusia, kiedy chcesz zatestowac? ...No bo w końcu kiedyś musisz się o ciąży dowiedziec
Klaudii dawno nie widziałam, chyba najbliżej ma do testowania?
Odezwij się kochana :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane
Jestem i staram się czytać Was ma bieżąco, ale ostatnie 2 tygodnie miałam wyłączone z życiorysu a 24 h na dobę to zdecydowanie za mało było.
Tak jak Wam pisałam rozpoczęliśmy budowę i z racji tego, że mąż pracuje ja cały czas musiałam być na miejscu, żeby wszystkiego dopilnować i tak kursowałam pomiędzy domem, działką i uczelnią. A i nadal staram się zdążyć z napisaniem mojej magisterki ale trafił nam się straszny promotor, który w jednym tygodniu wywala nam połowę treści z pracy bo podobno nie na temat a za tydzień się pyta dlaczego tego nie mamy bo to jest tak ważne. Chyba będę się bronić dopiero we wrześniu jak tak dalej pójdzie.
A co do testowania to termin okresu mam w środę więc, gdyby nie przyszedł to może wtedy bym zatestowała. Ale zobaczymy jak to będzie, w tym cyklu nawet testów w domu nie mam - pierwszy raz taka nieprzygotowana jestem
Buziole i postaram się częściej udzielać :* -
nick nieaktualnyKupilam dzisiaj Test w aptece,9euro;D masakra jak Tu drogo;)jutro sikne ostatni raz,wczoraj dupka wzialam ost raz okresu niema,nawet sie na niego nie czuje;;/ehh coz,dobrze ze chociaz ta noc dziad spokojnje spal to sie wyspalam,ü nas wczoraj caly dzien lalo,a dzisiaj slonce wychodI a jutro maja byc ü nas burze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny