Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:przykro mi Koleżanka, ale póki nie ma @ jest nadzieja, czasami testy wychodzą pozytywne kilka dni po terminie @, więc jeszcze wszystko się może zdarzyć...
dziekuję za miłe słowa otuchy i tak w tym cyklu nie wierzyłam zdziwił mnie tylko wysoki progesteron ale widocznie to normalne czasema czasem wysoki świadczy o ciąży tylko dlatego zrobiłam test
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Koleżanka, przykro mi
skonsultuj się w taki razie z lekarzem odnośnie tego wysokiego progesteronu jak w razie wu nie byłaby to ciąża. Dobrze? Życzę Ci aby jednak ta @ nie przyszła :*
Dziekujęspokojnie przed nami takie piękne miesiące wiosenno letnie więc musi coś tam zakiełkować
życzę nam wszystkim !
Nusia, Morwa, nataliano, kalika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Ja tak na szybko. Później postaram się napisać więcej. Ale u mnie brak czasu. Codziennie ubolewam ze doba taka krótka. Nawet teraz pisze z wanny bo idziemy na imprezę niedługo.
Czytam w miarę na bieżąco bynajmniej staram się tylko sklecic kilku zdań nie mam kiedy. A mam kilka rzeczy żeby się z Wami podzielić. U mnie piękna tempka na wykresie hahaha ale to tylko przeziębieniew tym cyklu czekam tylko na @ i to całkiem na spokojnie.
Całuje wszystkie.... "stare" i nowe koleżanki. Korzystajcie z majoweczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 16:00
Nusia, nataliano lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlene Kochana a co TY tak ostatnio gonisz??? trzeba czasem troszkę zwolnić
jakie przeziębienie?? ja mam nadzieję, że jednak fasolkabo wykres masz piękny
jak znajdziesz więcej czasu to zaglądnij tu i napisz co u Ciebie
miłego wieczorku i udanej imprezki, buźka:*Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny