Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej kobitki, trzymam kciuki za wasze testowanie
któraś z was w końcu musi rozpocząć dobrą passe..
Moja majówka była okropna, tak mnie boli ząb od piątku, że masakra... od piątku faszeruję się silnymi lekami przeciwbólowymi, wiem, że nie powinnam, ale nie było wyjścia... czekam na męża i jedziemy do dentysty. Dziś powinna być owulka, ale pewnie nie będzie, jutro monit także się okaże. Do tego zbiera mnie jakieś choróbsko, mam mokry kaszel i katar, bolą mnie oskrzela ;/ Jak nie urok to sraczka!
całuski !:* -
dziewczyny kupowałyście może kiedyś testy owulacyjne na allegro? tak się zastanawiam nad kupnem, bo cena jest o niebo lepsza niż w aptece. Też się wogóle zastanawiam na ile warto je robić...w poprzednim cyklu z testów wychodziło, że nie mam owulacji, ale skok temperatury był ładny więc już sama nie wiem...
Jutro idę porobić badania zobaczymy jak mi TSH i prolaktyna wyjdą, czy się już w miarę unormowało...
Zastanawiam się też nad FSH, warto zrobić? akurat jutro 3 dc będę miała -
koleżanka wrote:dziekuję za miłe słowa otuchy i tak w tym cyklu nie wierzyłam zdziwił mnie tylko wysoki progesteron ale widocznie to normalne czasem
a czasem wysoki świadczy o ciąży tylko dlatego zrobiłam test
Kochana progesteron był wysoki bo po pierwsze była owulka, a po drugie Pregnyl stymuluje jego wytwarzanie i to on podrasował Twój wynik. Ciąża działa podobnie, bo podczas niej produkowany jest ten sam hormon, który wchodzi w skład Pregnylu
I co z Twoja @, nadeszła? Testowałas jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 16:18
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Nusia testuj jutro z samego ranka! Trzymam kciuki:)
Morwa, czujesz sie na ciąże? (Ulubione pytanie mojego męża;))
Ja wrocilam z pracy i właśnie nadrobiłam Was z całego weekendu. Wieczorkiem idę na wizytę do gina, ale jak na złość zaczyna mi sie @ bo pojawił sie śluz podbarwionym brunatnie, także kiepsko widzę to badanie;) Choc z samej @ bardzo sie cieszę, jupi!Ale może chociaż przezbrzuszne USG uda sie zrobić i skonsultować wyniki. Buziole dla Was wszystkich:*
-
nick nieaktualny
-
Morwa, współczuje doświadczenia... Co za malkontent... Ciekawe co mówi tym, które nie chcą ciąży? Może wtedy jest równie kreatywny i roztacza przed nimi wizje wszelkich czychajacych na nie zasadzek natury, bo przecież w ciąże tak łatwo zajść ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdaM85 wrote:Nusia, zrobiłaś już test? podziwiam Cię za cierpliwość, ja bym nie wytrzymała.
Szkoda, że ten weekend tak szybko minął. Teraz znowu trzeba chodzić do pracy:( Odliczam dni kiedy mi się @ skończy, żeby się zacząć starać dalej:)
Ja też się nie mogę doczekać aż się zacznie ten cykl bo to będą nasze pierwsze staraniaMorwa, kalika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i wszystko jasne... 8mka zamiast rosnąć do góry to leży poziomo pod dziąsłem i naciska na 7mke.. dlatego boli mnie nawet ucho. Mam brać antybiotyk i jeszcze miałam robiony rentgen :< znowu stracony cykl... teraz czekać na wizyte u chirurga i będą mi jakoś usuwać tą 8mke..
-
Cigaretta wrote:No i wszystko jasne... 8mka zamiast rosnąć do góry to leży poziomo pod dziąsłem i naciska na 7mke.. dlatego boli mnie nawet ucho. Mam brać antybiotyk i jeszcze miałam robiony rentgen :< znowu stracony cykl... teraz czekać na wizyte u chirurga i będą mi jakoś usuwać tą 8mke..
Oj to współczuje... Przerabiałam to 4 x. Razem z wizyta u chirurga szczekowego zarezerwuj sobie tydzień wolnego od wychodzenia do ludzi i uczestniczenia w życiu towarzyskim;)
-
nick nieaktualny
-
Byłam na wizycie. Mam zrobić prolaktyne spoczynkowa i po Metoclopramidzie miedzy 3 a 8 dc. I USG tarczycy. Kolejna wizyta za tydzień. Trochę sie podłamałam, bo miałam nadzieje, ze coś już sie dowiem, a tu nic, tylko wyobraźnia mi pracuje tworząc czarne scenariusze;/
-
Cigaretta, to ja Cie bardziej pociesze
usuwali mi osemke kilka dni przed wylotem na wakacje do Polski. Gębę miałam opuchnieta, wyszła mi Śliwa pod okiem. Wyobraź sobie pełne współczucia i oburzenia miny ludzi na lotnisku, ja drobniutka dziewczyna, 170cm, obok mój mąż prawie 2m potężnego faceta. Ale mieliśmy ubaw
Morwa, lekarza nie zazdroszczę, czemu wlasciwie do niego trafiłaś? Tylko na podgladniecie?
Nusia testuj, mój Fasol czeka na towarzystwo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 19:54
Nusia lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny