X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • kalika Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, gin powiedziała ze faktycznie wysokie, ale póki co mamy przyjrzeć sie tej prolaktyne i tarczycy. W tym tyg mam zrobić ponownie PRL z oznaczeniem po metoklopramidzie i w przyszły poniedziałek pokazać sie z wynikami. Zobaczymy, choć moja niecierpliwa dusza oczekiwałaby odpowiedzi na wszystkie pytania od razu;)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa nie badalam tego.Teraz Musze isc z wynikami z tarczycy man nadzieje ze zeszla z 4,als przy okazji zrobie to co mi napisalas;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa spytam sie o clo.ja pije inofolic,zostalo Mi aakurat do konca,ale chce sie przeniesc na inofem,ale to od nast nowego cyklu,);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robiłam przed chwilką test, oczywiście negatywny, okresu brak...

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika skoro jestes niecierpliwa, to zbadaj sobie od razu to AMH. Bedziesz miala od razu wszystkie wyniki za jednym zamachem :)

Nusia no k.... mac! Tylko tyle mi sie cisnie na usta! Bylam pewna, ze Ci sie udalo!!!! :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 16:37

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, kurde!:(( ...co za głupia franca z tej @ że tak oszukuje :/

Morwa, super masz ten wykres teraz;D

Co do mojego wykresu, to męża molestuje codziennie, już chyba ma mnie dosyć (i ja już trochę też) :P muszę dziś to jakoś podejść, bo wczoraj powiedział że ma już dość:P biedny wraca z pracy po 22 a ja do zaczepiam hehe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 17:18

nataliano, Morwa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ü nas to samo a w nocy maja burze przyjsc;/od sama parno na dworze,a w domu nie mowie nawet przy otwartyh oknach nie idzie usiedziec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 17:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczynki, już jestem przyzwyczajona co miesiąc do tego samego...
    standard...

Trzymam mocno za Was kciuki:*

mnie to już nawet brzuch przestał boleć okresowo :( nie wiem co jest grane

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade do gina, trzymajcie kciuki prosze !

Monika*** lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, trzymam kciuki mocno!!

Morwa, niestety Ci nie pomogę, bo to Ty jesteś moim mentorem w tych sprawach ;) A jaka jest różnica miedzy 6, a 9 dpo? Sa jakieś inne wartości dla każdego z dni po?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już. A więc jeet pęcherzyk na prawym i to idealny 26 mm, dziś powinien pęknąć także mamy działać, w pt kolejna wizyta sprawdzająca :) jestem happy !!! Wyszłam od niego z wielkim bananem na twarzy i peĺna optymizmu :)
    Ps. Dziekuje za kciuki :*

juwelka, kalika, Nusia, Morwa, nataliano, Madlene84, Ania24 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzisiaj było 34 stopnie w słoneczku :) Jest cudownie kochane :D
    Nusia, tulę mocno :*

kalika, Nusia, Morwa, Madlene84 lubią tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, suuuper, dzięki Tobie i u mnie na twarzy zagościł banan:) Udanego wieczoru;)

Morwa ja bym zrobiła w poniedziałek. Ale w sumie jeśli chcesz, to zrób w piątek i jeśli nie będzie satysfakcjonujący to sprawdzisz jeszcze w poniedziałek;) Jesteś pewna ze w sobotę wszystkie laboratoria u Ciebie są zamknięte? Przyszpitalne tez?

Morwa lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Jasne ,że są progesteron powinno się badać w 7 - 8 dniu po owu . Potem może już nie być taki wiarygodny bo np może opadać przed @ a wczesniej to może być niewielki i wskazywać np na to ,że jest niedomoga. Dlatego najlepiej się wstrzelić w odpowiedni dzień to tak jak z owulacją :) i dlatego też mam dylemat i albo zrobię progesteron 6 albo w jednym i w drugim dniu aby spać spokojnie. Niestety w sobotę wtedy kiedy wypada mój 7 dpo albo w niedziele (8dpo) laboratoria są nieczynne :/
    Nie wiem czy pamiętasz jak ostatnio robiłam badania w jednym dniu miałam niecałe 12, co mogło świadczyć o tym ,że do owu nie doszło nawet , a na następny dzień miałam wynik ponad 18 :)

No to już rozumiem :) Znając Ciebie to jednak zrobisz w tych dwóch terminach, żeby mieć spokojną głowę ;-)
    Cigaretta wrote:
    Jestem już. A więc jeet pęcherzyk na prawym i to idealny 26 mm, dziś powinien pęknąć także mamy działać, w pt kolejna wizyta sprawdzająca :) jestem happy !!! Wyszłam od niego z wielkim bananem na twarzy i peĺna optymizmu :)
    Ps. Dziekuje za kciuki :*

Super! No to coś czuję, że z Morwą rozpoczynacie dobrą passę :D Trzymam kciuki!
    NIEPOKORNA wrote:
    A u mnie dzisiaj było 34 stopnie w słoneczku :) Jest cudownie kochane :D
    Nusia, tulę mocno :*

Aaalee masz fajnie!!! U nas też dziś ciepło, ale nie aż tak :) Aż zatęsniłam za lipcem/sierpniem :) :)

Morwa lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj mam Monika, mąż mnie kocha. Jutro jedziemy nurkować z butlą 8 metrów pod wodą :D

Aha... Moja przyjaciółka napisała SMS, że mnie kocha, więc nie wszystko stracone :) Teraz jestem happy :D

Monika***, Nusia, Morwa, nataliano, Madlene84 lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam właśnie debatę na tvp1 i dowiedziałam się w wieku 27 lat, po mat-fizie, że są też "plusy ujemne" hmm... made my day :D

Madlene84 lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie oglądam, bo nie znoszę polityki. Ale mój mąż zamierza zagłosować na Kukiza :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam,rozpoczynam nowy cykl;))ciesze sie

Morwa, kalika, Madlene84 lubią tę wiadomość

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to prawie tak samo zaczęłyśmy, u mnie dziś 4 dzień:) niedługo na owu będę czekać:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bede w 16cyklu jak pojde Do Gina;))

‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ