X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • kalika Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, gin powiedziała ze faktycznie wysokie, ale póki co mamy przyjrzeć sie tej prolaktyne i tarczycy. W tym tyg mam zrobić ponownie PRL z oznaczeniem po metoklopramidzie i w przyszły poniedziałek pokazać sie z wynikami. Zobaczymy, choć moja niecierpliwa dusza oczekiwałaby odpowiedzi na wszystkie pytania od razu;)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa nie badalam tego.Teraz Musze isc z wynikami z tarczycy man nadzieje ze zeszla z 4,als przy okazji zrobie to co mi napisalas;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa spytam sie o clo.ja pije inofolic,zostalo Mi aakurat do konca,ale chce sie przeniesc na inofem,ale to od nast nowego cyklu,);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robiłam przed chwilką test, oczywiście negatywny, okresu brak...

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika skoro jestes niecierpliwa, to zbadaj sobie od razu to AMH. Bedziesz miala od razu wszystkie wyniki za jednym zamachem :)

Nusia no k.... mac! Tylko tyle mi sie cisnie na usta! Bylam pewna, ze Ci sie udalo!!!! :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 16:37

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia, kurde!:(( ...co za głupia franca z tej @ że tak oszukuje :/

Morwa, super masz ten wykres teraz;D

Co do mojego wykresu, to męża molestuje codziennie, już chyba ma mnie dosyć (i ja już trochę też) :P muszę dziś to jakoś podejść, bo wczoraj powiedział że ma już dość:P biedny wraca z pracy po 22 a ja do zaczepiam hehe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 17:18

nataliano, Morwa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ü nas to samo a w nocy maja burze przyjsc;/od sama parno na dworze,a w domu nie mowie nawet przy otwartyh oknach nie idzie usiedziec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 17:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczynki, już jestem przyzwyczajona co miesiąc do tego samego...
    standard...

Trzymam mocno za Was kciuki:*

mnie to już nawet brzuch przestał boleć okresowo :( nie wiem co jest grane

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade do gina, trzymajcie kciuki prosze !

Monika*** lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, trzymam kciuki mocno!!

Morwa, niestety Ci nie pomogę, bo to Ty jesteś moim mentorem w tych sprawach ;) A jaka jest różnica miedzy 6, a 9 dpo? Sa jakieś inne wartości dla każdego z dni po?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już. A więc jeet pęcherzyk na prawym i to idealny 26 mm, dziś powinien pęknąć także mamy działać, w pt kolejna wizyta sprawdzająca :) jestem happy !!! Wyszłam od niego z wielkim bananem na twarzy i peĺna optymizmu :)
    Ps. Dziekuje za kciuki :*

juwelka, kalika, Nusia, Morwa, nataliano, Madlene84, Ania24 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzisiaj było 34 stopnie w słoneczku :) Jest cudownie kochane :D
    Nusia, tulę mocno :*

kalika, Nusia, Morwa, Madlene84 lubią tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, suuuper, dzięki Tobie i u mnie na twarzy zagościł banan:) Udanego wieczoru;)

Morwa ja bym zrobiła w poniedziałek. Ale w sumie jeśli chcesz, to zrób w piątek i jeśli nie będzie satysfakcjonujący to sprawdzisz jeszcze w poniedziałek;) Jesteś pewna ze w sobotę wszystkie laboratoria u Ciebie są zamknięte? Przyszpitalne tez?

Morwa lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Jasne ,że są progesteron powinno się badać w 7 - 8 dniu po owu . Potem może już nie być taki wiarygodny bo np może opadać przed @ a wczesniej to może być niewielki i wskazywać np na to ,że jest niedomoga. Dlatego najlepiej się wstrzelić w odpowiedni dzień to tak jak z owulacją :) i dlatego też mam dylemat i albo zrobię progesteron 6 albo w jednym i w drugim dniu aby spać spokojnie. Niestety w sobotę wtedy kiedy wypada mój 7 dpo albo w niedziele (8dpo) laboratoria są nieczynne :/
    Nie wiem czy pamiętasz jak ostatnio robiłam badania w jednym dniu miałam niecałe 12, co mogło świadczyć o tym ,że do owu nie doszło nawet , a na następny dzień miałam wynik ponad 18 :)

No to już rozumiem :) Znając Ciebie to jednak zrobisz w tych dwóch terminach, żeby mieć spokojną głowę ;-)
    Cigaretta wrote:
    Jestem już. A więc jeet pęcherzyk na prawym i to idealny 26 mm, dziś powinien pęknąć także mamy działać, w pt kolejna wizyta sprawdzająca :) jestem happy !!! Wyszłam od niego z wielkim bananem na twarzy i peĺna optymizmu :)
    Ps. Dziekuje za kciuki :*

Super! No to coś czuję, że z Morwą rozpoczynacie dobrą passę :D Trzymam kciuki!
    NIEPOKORNA wrote:
    A u mnie dzisiaj było 34 stopnie w słoneczku :) Jest cudownie kochane :D
    Nusia, tulę mocno :*

Aaalee masz fajnie!!! U nas też dziś ciepło, ale nie aż tak :) Aż zatęsniłam za lipcem/sierpniem :) :)

Morwa lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj mam Monika, mąż mnie kocha. Jutro jedziemy nurkować z butlą 8 metrów pod wodą :D

Aha... Moja przyjaciółka napisała SMS, że mnie kocha, więc nie wszystko stracone :) Teraz jestem happy :D

Monika***, Nusia, Morwa, nataliano, Madlene84 lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam właśnie debatę na tvp1 i dowiedziałam się w wieku 27 lat, po mat-fizie, że są też "plusy ujemne" hmm... made my day :D

Madlene84 lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie oglądam, bo nie znoszę polityki. Ale mój mąż zamierza zagłosować na Kukiza :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam,rozpoczynam nowy cykl;))ciesze sie

Morwa, kalika, Madlene84 lubią tę wiadomość

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to prawie tak samo zaczęłyśmy, u mnie dziś 4 dzień:) niedługo na owu będę czekać:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bede w 16cyklu jak pojde Do Gina;))

‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ