Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
She, gin powiedziała ze faktycznie wysokie, ale póki co mamy przyjrzeć sie tej prolaktyne i tarczycy. W tym tyg mam zrobić ponownie PRL z oznaczeniem po metoklopramidzie i w przyszły poniedziałek pokazać sie z wynikami. Zobaczymy, choć moja niecierpliwa dusza oczekiwałaby odpowiedzi na wszystkie pytania od razu;)
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kalika skoro jestes niecierpliwa, to zbadaj sobie od razu to AMH. Bedziesz miala od razu wszystkie wyniki za jednym zamachem
Nusia no k.... mac! Tylko tyle mi sie cisnie na usta! Bylam pewna, ze Ci sie udalo!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 16:37
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyNusia, kurde!
( ...co za głupia franca z tej @ że tak oszukuje
Morwa, super masz ten wykres teraz;D
Co do mojego wykresu, to męża molestuje codziennie, już chyba ma mnie dosyć (i ja już trochę też)muszę dziś to jakoś podejść, bo wczoraj powiedział że ma już dość
biedny wraca z pracy po 22 a ja do zaczepiam hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 17:18
nataliano, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem już. A więc jeet pęcherzyk na prawym i to idealny 26 mm, dziś powinien pęknąć także mamy działać, w pt kolejna wizyta sprawdzająca
jestem happy !!! Wyszłam od niego z wielkim bananem na twarzy i peĺna optymizmu
Ps. Dziekuje za kciuki :*juwelka, kalika, Nusia, Morwa, nataliano, Madlene84, Ania24 lubią tę wiadomość
-
Cigaretta, suuuper, dzięki Tobie i u mnie na twarzy zagościł banan:) Udanego wieczoru;)
Morwa ja bym zrobiła w poniedziałek. Ale w sumie jeśli chcesz, to zrób w piątek i jeśli nie będzie satysfakcjonujący to sprawdzisz jeszcze w poniedziałek;) Jesteś pewna ze w sobotę wszystkie laboratoria u Ciebie są zamknięte? Przyszpitalne tez?Morwa lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Jasne ,że są progesteron powinno się badać w 7 - 8 dniu po owu . Potem może już nie być taki wiarygodny bo np może opadać przed @ a wczesniej to może być niewielki i wskazywać np na to ,że jest niedomoga. Dlatego najlepiej się wstrzelić w odpowiedni dzień to tak jak z owulacją
i dlatego też mam dylemat i albo zrobię progesteron 6 albo w jednym i w drugim dniu aby spać spokojnie. Niestety w sobotę wtedy kiedy wypada mój 7 dpo albo w niedziele (8dpo) laboratoria są nieczynne
Nie wiem czy pamiętasz jak ostatnio robiłam badania w jednym dniu miałam niecałe 12, co mogło świadczyć o tym ,że do owu nie doszło nawet , a na następny dzień miałam wynik ponad 18
No to już rozumiemZnając Ciebie to jednak zrobisz w tych dwóch terminach, żeby mieć spokojną głowę
Cigaretta wrote:Jestem już. A więc jeet pęcherzyk na prawym i to idealny 26 mm, dziś powinien pęknąć także mamy działać, w pt kolejna wizyta sprawdzającajestem happy !!! Wyszłam od niego z wielkim bananem na twarzy i peĺna optymizmu
Ps. Dziekuje za kciuki :*
Super! No to coś czuję, że z Morwą rozpoczynacie dobrą passęTrzymam kciuki!
NIEPOKORNA wrote:A u mnie dzisiaj było 34 stopnie w słoneczkuJest cudownie kochane
Nusia, tulę mocno :*
Aaalee masz fajnie!!! U nas też dziś ciepło, ale nie aż takAż zatęsniłam za lipcem/sierpniem
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny