Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
Nataliano powodzenia w nowym cyklu
U mnie za oknem ulewa, mąż zrobił sobie wolne, jedziemy popoĺudniu na prześwietlenie mojej szczęki.. okropnie mnie boli prawa strona, musiałam wziaść ketonal..
Nie wiem czy pęcherzyk wczoraj pęknął, bo nic nie czułam alebyło więc pozostaje czekać... jak się nie uda, to jestem zapisana na laparo w lipcu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo chyba @sie wynurzyl z prawego jajnika bo mnie bolal 2dni;)) Cigaretta dzieki;* Morwa mam nadzieje ze jeszcze zdaze na monitoring w 16dc,napewno bedzie duzo pecherzow Ale moze byc pozniej owu badz jej brak...ü nas niby zimno niby cieplo;)zobaczymy poznien moze sie wypogodzi,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, co tam u was slychac? Jak majowka?
Nusia tak mi przykro. Jak tam nadal nie masz @?
Nataliano gratuluje nowego cyklu.
Morwa wykres imponujacyOby tak dalej!
Cigaretta dzialajcie ile sie da!! Dobrze, ze dasz rade mimo bolu zeba!
She a co ty taka zdolniacha jestes?Gratulacje!! Jak tam u ciebie?
Wiecie co u Triss i u Zetki?
Morwa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Niepokorna jak sie bawisz?
Magda ja uzywalam testow owulacyjnych clear blue. Drogie bardzo, ale 1 paczka mi wystarczyla na 2 cykle, a potem juz nie byly potrzebneU mnie one dzialaly.
Kalika jak twoje badania? Oby wszystko bylo w normie.
Monika ale masz serduszek
Ja wrocilam do szarej rzeczywistosciW sumie srednio odpoczelam, bo synek przechodzi wlasnie bunt 3-latka w dosc ostrej formie, wiec troche sie z nim mielismy. Ale najwazniejsze, ze nie musialam gotowac, prac i sprzatac
-
Dzien doberek
Agatka, szkoda ze srednio z odpoczynkiem, ale tak to juz jest z dziecmi
Jak to moja kumpela zwykla mowic - 'dzieci Cie zniszcza'. Zawsze sie z tego smiejemy
A jak Ty sie czujesz?
U mnie jakos leci. Noc slabo przespana, bo spalam na sofie, zeby w razie czego byc blisko Loli po operacji.
Do tego dzis plus na tescie owulacyjnym wiec ostro dzialamynataliano, Madlene84, Nusia lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny