X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, było widać narzędzie i klejnoty, ale nie nastawiam się, bo z tego co słyszałam narząd dziewczynki i chłopca na tym etapie wyglądają niemal identycznie :)
    Kolejne USG juz chyba wszystko wyjaśni :P

Kochanie ile ta koszuleczka? :)
    Masz inne wzory :P

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa dziewczyny jestescie kochane, az chce sie robic wiecej.... ta jedna juz oddalam :)

Mam jeszcze 2(w tym 1 dla taty), zaraz przeprasuje to wrzuce fotki, ale oczywiscie w planach i glowie pomyslow duzo wiecej(tylko czasu brak), no i jak rzeczywiscie bedziecie chcialy to dla kazdej odpowiedni rozmiar i obrazek, czy tam napis, co chcecie :) . Prac mozna normalnie w pralce, tylko na niskiej temp, do 30 stopni. Grafika namalowana wlasnorecznie :)

Powiem Wam, ze o cenie nie myslalam... ale, jakby kto chetny to na priv to sie pomysli. Oczywiscie z wysylka nie ma problemow, tylko jak wiekszosc z Was wie, ja z IRL :)

Kotowa priv.

Zajsonek mi w ciazy z synkiem lekarz w 13 tygodniu powiedzial, ze chlopak, oczywiscie tez ze prawdopodobnie, bo dosc wczesnie, ale sprawdzilo sie.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa tak naprawde co tylko chcesz to raczej namaluje :) Tylko warunek: zafasolkowac :)

Jutro pewnie przyjdzie nowa dostawa farbek, to bede tworzyc nowe wzory, moze cos Ci podpasuje, albo innym dziewczynom :)

Morwa, Cigaretta lubią tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co mam taki zestaw dla mamy i taty jeszcze

http://zapodaj.net/208043727f42a.jpg.html
    http://zapodaj.net/ad19d4c7c2f9b.jpg.html

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene masz talent :) mam nadzieję, że niedługo wszystkie będziemy Twoimi klientkami :) zarobisz kokosy !!! :D

Madlene84 lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, zabrałam słonko w słoik. Wyślę Ci po powrocie do Polski, bo tutaj Internet działa kiepsko, a paczka w telefonie mi się skończyła.

Ja już zaczynam żałować, że czas tak szybko leci i że e sobotę już wracam do domu. Ale naładowałam bateryjki... Oj naładowałam :)

Uciekam na spacer po molo z mężem. Buziaki moje słoneczka :*

Madlene84, She Wolf, kalika, Monika*** lubią tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski, co tu taka cisza ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa kciukam !
    Ja dziś wieczorem ide podejżeć moje jajo, a raczej jego brak :p

• agata83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Madlene ja tez chce taka koszulke! Ale zmiesci sie na moj brzuch? :)
    Wiesz, tez mam nadzieje, ze ten bunt 3latka minie, ale to jest bardzo meczace, zwlaszcza teraz jak nowe malenstwo w drodze. Ogolnie czuje sie dobrze, ale jestem mega zmeczona, ciezko chodzic bo dostaje zadyszki, no i brzuch przeszkadza w robieniu wielu rzeczy. No wiec jak synek wrecz "wlazi mi na glowe" i rozrabia to jest baaaaardzo ciezko :)

Cigaretta podgladaj te jajo i dawaj znac jak bylo :)

Morwa wyniki bedziesz miala w poniedzialek rano? Bo mowilas, ze jak beda niezbyt dobre to bedziesz robic jeszcze raz. A to trzeba pobrac rano krew czy mozna w ciagu dnia tez?

• kalika Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis nie pobrałam badań, bo laboratorium zrobiło mnie w konia:/ W tym tygodniu pracuje w innym mieście i poszłam pobrać badania do innego lab, z samego rana, głodna jak wilk, już chce płacić za badania a pan mi mówi ze wynik prolaktyny za ok. 3 tygodnie będzie dopiero... Zamurowało mnie, bo tego sie nie spodziewałam w 800 tysięcznym mieście, podziękowałam i sie skończyło:/ Właśnie wracam do domu, także będę jutro z samego rana, przed dyżurem, próbowała pobrać w moim lab.

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa witaj w klubie ja też sama przetykam sobie zlew, po wcześniejszej lekcji odebranej od męża.

• kalika Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta widzę nowy gif ;p

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika wrote:
    Cigaretta widzę nowy gif ;p
    Haha :p gif adekwatny do mojego dzisiejszego humoru.. mam wszystko w d**** ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa tys to mistrz w domu;) Kalika wspolczuje,ze 3tyg czekac,masakra. Cigaretta tez mi sie podoba twoj gifek;)) ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MysliCie ze bede miala owu jak mialam cykl70 dniowy?wiem ze monitoring cos pokaze,ale juz jestem niecierpliwa

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa aHa rozumiem,to dobrze ze u cb sie wszystko unormowalo;*;) zobaczymy za 2Tyg co u mnie swita w jajnikach

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Co tam słychać, jak plany na weekend?
    Ja dziś popołudniu mam spotkanie z koleżankami %, a jutro jadę na Komunię Św do kuzynki, więc weekend cały zaplanowany.

Trafiłam dziś na taki filmik - piękny...

Admire the perfect creation of God:
    https://www.youtube.com/watch?v=EoeqjYHeOD0

Miłego weekendu!

P.S. Moja owulka mnie chyba wykiwała... chociaż beż żadych objawów - bez komentarza...

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Morwa nie byłam sprawdzić czy jajko pękło, bo zjechali się znajomi na grilla i nie mogłam ich tu samych zostawić. Chyba zbadam progesteron we wtorek ;)

Monika my dziś idziemy na urodziny mojej siostry 30' a jutro z przyjaciółmi w góry spalić trochę kalorii :) widziałam filmik, ostatnio go nawet wkleiłam na innym wątku :)

Monika*** lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam ü nas popadalo,cos mi sie wydaje,ze slonce zaraz wyjdzie;)) to Co wklejacie to niestety nie möge zobaczyc przez Tel;( dopiero jak bede w domu to na laptopie kukne,juz powoli okres sie konczy;)))Wiec za tydz staranka,ciesze sie ze do ddomku juz;*;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, Morwa - uśmiałam się z tego filmiku :) Podoba mi się ta teoria - bociany, chmurki -przynajmniej nic nie zależy od nas ;-)

‹‹ 480 481 482 483 484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ