Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aaa dziewczyny jestescie kochane, az chce sie robic wiecej.... ta jedna juz oddalam
Mam jeszcze 2(w tym 1 dla taty), zaraz przeprasuje to wrzuce fotki, ale oczywiscie w planach i glowie pomyslow duzo wiecej(tylko czasu brak), no i jak rzeczywiscie bedziecie chcialy to dla kazdej odpowiedni rozmiar i obrazek, czy tam napis, co chcecie. Prac mozna normalnie w pralce, tylko na niskiej temp, do 30 stopni. Grafika namalowana wlasnorecznie
Powiem Wam, ze o cenie nie myslalam... ale, jakby kto chetny to na priv to sie pomysli. Oczywiscie z wysylka nie ma problemow, tylko jak wiekszosc z Was wie, ja z IRL
Kotowa priv.
Zajsonek mi w ciazy z synkiem lekarz w 13 tygodniu powiedzial, ze chlopak, oczywiscie tez ze prawdopodobnie, bo dosc wczesnie, ale sprawdzilo sie. -
Morwa tak naprawde co tylko chcesz to raczej namaluje
Tylko warunek: zafasolkowac
Jutro pewnie przyjdzie nowa dostawa farbek, to bede tworzyc nowe wzory, moze cos Ci podpasuje, albo innym dziewczynomMorwa, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madlene, zabrałam słonko w słoik. Wyślę Ci po powrocie do Polski, bo tutaj Internet działa kiepsko, a paczka w telefonie mi się skończyła.
Ja już zaczynam żałować, że czas tak szybko leci i że e sobotę już wracam do domu. Ale naładowałam bateryjki... Oj naładowałam
Uciekam na spacer po molo z mężem. Buziaki moje słoneczka :*Madlene84, She Wolf, kalika, Monika*** lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Madlene ja tez chce taka koszulke! Ale zmiesci sie na moj brzuch?
Wiesz, tez mam nadzieje, ze ten bunt 3latka minie, ale to jest bardzo meczace, zwlaszcza teraz jak nowe malenstwo w drodze. Ogolnie czuje sie dobrze, ale jestem mega zmeczona, ciezko chodzic bo dostaje zadyszki, no i brzuch przeszkadza w robieniu wielu rzeczy. No wiec jak synek wrecz "wlazi mi na glowe" i rozrabia to jest baaaaardzo ciezko
Cigaretta podgladaj te jajo i dawaj znac jak bylo
Morwa wyniki bedziesz miala w poniedzialek rano? Bo mowilas, ze jak beda niezbyt dobre to bedziesz robic jeszcze raz. A to trzeba pobrac rano krew czy mozna w ciagu dnia tez? -
A ja dzis nie pobrałam badań, bo laboratorium zrobiło mnie w konia:/ W tym tygodniu pracuje w innym mieście i poszłam pobrać badania do innego lab, z samego rana, głodna jak wilk, już chce płacić za badania a pan mi mówi ze wynik prolaktyny za ok. 3 tygodnie będzie dopiero... Zamurowało mnie, bo tego sie nie spodziewałam w 800 tysięcznym mieście, podziękowałam i sie skończyło:/ Właśnie wracam do domu, także będę jutro z samego rana, przed dyżurem, próbowała pobrać w moim lab.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Co tam słychać, jak plany na weekend?
Ja dziś popołudniu mam spotkanie z koleżankami %, a jutro jadę na Komunię Św do kuzynki, więc weekend cały zaplanowany.
Trafiłam dziś na taki filmik - piękny...
Admire the perfect creation of God:
https://www.youtube.com/watch?v=EoeqjYHeOD0
Miłego weekendu!
P.S. Moja owulka mnie chyba wykiwała... chociaż beż żadych objawów - bez komentarza...Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
Morwa nie byłam sprawdzić czy jajko pękło, bo zjechali się znajomi na grilla i nie mogłam ich tu samych zostawić. Chyba zbadam progesteron we wtorek
Monika my dziś idziemy na urodziny mojej siostry 30' a jutro z przyjaciółmi w góry spalić trochę kaloriiwidziałam filmik, ostatnio go nawet wkleiłam na innym wątku
Monika*** lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey wam ü nas popadalo,cos mi sie wydaje,ze slonce zaraz wyjdzie;)) to Co wklejacie to niestety nie möge zobaczyc przez Tel;( dopiero jak bede w domu to na laptopie kukne,juz powoli okres sie konczy;)))Wiec za tydz staranka,ciesze sie ze do ddomku juz;*
-
nick nieaktualny