Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, było widać narzędzie i klejnoty, ale nie nastawiam się, bo z tego co słyszałam narząd dziewczynki i chłopca na tym etapie wyglądają niemal identycznie :)
    Kolejne USG juz chyba wszystko wyjaśni :P

Kochanie ile ta koszuleczka? :)
    Masz inne wzory :P

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa dziewczyny jestescie kochane, az chce sie robic wiecej.... ta jedna juz oddalam :)

Mam jeszcze 2(w tym 1 dla taty), zaraz przeprasuje to wrzuce fotki, ale oczywiscie w planach i glowie pomyslow duzo wiecej(tylko czasu brak), no i jak rzeczywiscie bedziecie chcialy to dla kazdej odpowiedni rozmiar i obrazek, czy tam napis, co chcecie :) . Prac mozna normalnie w pralce, tylko na niskiej temp, do 30 stopni. Grafika namalowana wlasnorecznie :)

Powiem Wam, ze o cenie nie myslalam... ale, jakby kto chetny to na priv to sie pomysli. Oczywiscie z wysylka nie ma problemow, tylko jak wiekszosc z Was wie, ja z IRL :)

Kotowa priv.

Zajsonek mi w ciazy z synkiem lekarz w 13 tygodniu powiedzial, ze chlopak, oczywiscie tez ze prawdopodobnie, bo dosc wczesnie, ale sprawdzilo sie.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa tak naprawde co tylko chcesz to raczej namaluje :) Tylko warunek: zafasolkowac :)

Jutro pewnie przyjdzie nowa dostawa farbek, to bede tworzyc nowe wzory, moze cos Ci podpasuje, albo innym dziewczynom :)

Morwa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co mam taki zestaw dla mamy i taty jeszcze

http://zapodaj.net/208043727f42a.jpg.html
    http://zapodaj.net/ad19d4c7c2f9b.jpg.html

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene masz talent :) mam nadzieję, że niedługo wszystkie będziemy Twoimi klientkami :) zarobisz kokosy !!! :D

Madlene84 lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, zabrałam słonko w słoik. Wyślę Ci po powrocie do Polski, bo tutaj Internet działa kiepsko, a paczka w telefonie mi się skończyła.

Ja już zaczynam żałować, że czas tak szybko leci i że e sobotę już wracam do domu. Ale naładowałam bateryjki... Oj naładowałam :)

Uciekam na spacer po molo z mężem. Buziaki moje słoneczka :*

Madlene84, She Wolf, kalika, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski, co tu taka cisza ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa kciukam !
    Ja dziś wieczorem ide podejżeć moje jajo, a raczej jego brak :p

• agata83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Madlene ja tez chce taka koszulke! Ale zmiesci sie na moj brzuch? :)
    Wiesz, tez mam nadzieje, ze ten bunt 3latka minie, ale to jest bardzo meczace, zwlaszcza teraz jak nowe malenstwo w drodze. Ogolnie czuje sie dobrze, ale jestem mega zmeczona, ciezko chodzic bo dostaje zadyszki, no i brzuch przeszkadza w robieniu wielu rzeczy. No wiec jak synek wrecz "wlazi mi na glowe" i rozrabia to jest baaaaardzo ciezko :)

Cigaretta podgladaj te jajo i dawaj znac jak bylo :)

Morwa wyniki bedziesz miala w poniedzialek rano? Bo mowilas, ze jak beda niezbyt dobre to bedziesz robic jeszcze raz. A to trzeba pobrac rano krew czy mozna w ciagu dnia tez?

• kalika Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis nie pobrałam badań, bo laboratorium zrobiło mnie w konia:/ W tym tygodniu pracuje w innym mieście i poszłam pobrać badania do innego lab, z samego rana, głodna jak wilk, już chce płacić za badania a pan mi mówi ze wynik prolaktyny za ok. 3 tygodnie będzie dopiero... Zamurowało mnie, bo tego sie nie spodziewałam w 800 tysięcznym mieście, podziękowałam i sie skończyło:/ Właśnie wracam do domu, także będę jutro z samego rana, przed dyżurem, próbowała pobrać w moim lab.

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa witaj w klubie ja też sama przetykam sobie zlew, po wcześniejszej lekcji odebranej od męża.

• kalika Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta widzę nowy gif ;p

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika wrote:
    Cigaretta widzę nowy gif ;p
    Haha :p gif adekwatny do mojego dzisiejszego humoru.. mam wszystko w d**** ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa tys to mistrz w domu;) Kalika wspolczuje,ze 3tyg czekac,masakra. Cigaretta tez mi sie podoba twoj gifek;)) ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MysliCie ze bede miala owu jak mialam cykl70 dniowy?wiem ze monitoring cos pokaze,ale juz jestem niecierpliwa

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa aHa rozumiem,to dobrze ze u cb sie wszystko unormowalo;*;) zobaczymy za 2Tyg co u mnie swita w jajnikach

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Co tam słychać, jak plany na weekend?
    Ja dziś popołudniu mam spotkanie z koleżankami %, a jutro jadę na Komunię Św do kuzynki, więc weekend cały zaplanowany.

Trafiłam dziś na taki filmik - piękny...

Admire the perfect creation of God:
    https://www.youtube.com/watch?v=EoeqjYHeOD0

Miłego weekendu!

P.S. Moja owulka mnie chyba wykiwała... chociaż beż żadych objawów - bez komentarza...

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Morwa nie byłam sprawdzić czy jajko pękło, bo zjechali się znajomi na grilla i nie mogłam ich tu samych zostawić. Chyba zbadam progesteron we wtorek ;)

Monika my dziś idziemy na urodziny mojej siostry 30' a jutro z przyjaciółmi w góry spalić trochę kalorii :) widziałam filmik, ostatnio go nawet wkleiłam na innym wątku :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam ü nas popadalo,cos mi sie wydaje,ze slonce zaraz wyjdzie;)) to Co wklejacie to niestety nie möge zobaczyc przez Tel;( dopiero jak bede w domu to na laptopie kukne,juz powoli okres sie konczy;)))Wiec za tydz staranka,ciesze sie ze do ddomku juz;*;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, Morwa - uśmiałam się z tego filmiku :) Podoba mi się ta teoria - bociany, chmurki -przynajmniej nic nie zależy od nas ;-)

‹‹ 480 481 482 483 484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ