X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam piękne panie :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa bardzo ładny wynik, podobnie jak wykresik, także mocno zaciskam kciuki:)

Niepokorna czekamy... ;P

Morwa lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika dziś robiłam prolaktynę, pojutrze mam mieć wynik to napiszę czy bromek coś pomógł w kwestii jej obniżenia:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie wiem, co mam Wam napisać :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaM85 wrote:
    Kalika dziś robiłam prolaktynę, pojutrze mam mieć wynik to napiszę czy bromek coś pomógł w kwestii jej obniżenia:)

Super, życzę dobrych wyniczków:*

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• kalika Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Ale nie wiem, co mam Wam napisać :P

Wszystko ;p Gdzie byliście, czy polecacie, czy byliście na jakiś wycieczkach fakultatywnych i co zobaczyliście? :)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• kalika Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ale się zsynchronizowałyśmy ;p

Morwa lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• kalika Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Kurde chyba mam znowu coś z pęcherzem :/ jak nie urok to ... idę dzisiaj do lekarza z wynikiem progesteronu to poproszę go o coś na to :( do tego brzuch mnie mocno boli , wczoraj też bolał ale trochę mniej i Zgonilam to na to ,że się ciezkostrawnych , gotowanych jajek najadlam haha

Nie wiem co dokładnie kryje sie pod stwierdzeniem, ze masz coś z pęcherzem;) ale jeśli masz na myśli objawy zakażenia układu moczowego (częstomocz, uczucie parcia na mocz, ból i pieczenie podczas oddawania moczu) to jak najbardziej może być to przyczyną bólu brzucha. W tej sytuacji trzeba włączyć leczenie (dostępna bez recepty neoFuragina albo uroFuraginum), z tym ze nie powinno się tego leku stosować w ciąży. Póki co możesz żurawinę łykać, np. Żuravit albo podjadać zwykłą suszoną-działa odkażająco na drogi moczowe.

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• kalika Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa i jak tam po wizycie u gina? Ja właśnie wróciłam ze swojej, w USG jajniki nie wyglądają na policystyczne, w prawym pęcherzyk dominujący ma 16 mm. Mam jeszcze za kilka dni pojawić sie podglądnąć pęcherzyk:) a poza tym mam robic obserwacje cyklu-moja gin chce zobaczyć przynajmniej 2-3 wykresy żeby moc coś więcej powiedzieć.
    Co do wyników to mam iść do endokrynologa w sprawie tej prolaktyny, żeby podjąć decyzję o ewentualnym włączeniu Dostinexu.

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kiedy bedziesz robiła bete? Tylko nas nie oszukuj

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Było bardzo miło. Nic nie zwiedzaliśmy, to był wyjazd czysto wypoczynkowy. Czyli leżałam z tyłkiem, spijałam drinki i pluskałam się w basenie :) Pogoda na początku taka w miarę - wiatr był, ale potem było 37 stopni. Generalnie da się to wytrzymać pod warunkiem, że ma się gdzie wykąpać w pobliżu :P Hotel świetny, bardzo mili ludzie. Tylko animacje na bardzo kiepskim poziomie no i zdecydowanie za dużo włochów... Do samego Egiptu bym wróciła, ale do tego hotelu nie wiem. Zanudziłabym się tam na dłuższą metę. Następnym razem pojedziemy do Sharm, bo to podobno bardziej imprezowa miejscowość. Ale Egipt sam w sobie polecam, a Marsa Alam jest idealną miejscowością dla kogoś, kto chce odpocząć od imprez i hałasu. Poznaliśmy sporo ludzi, ale z nikim nie zamierzam utrzymywać kontaktu.
    Byliśmy na jednej wycieczce. Snurkowanie + nurkowanie z butlą. Wycieczka spoko, ale nie chce mi się o niej opowiadać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 21:46

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje moje jajcory codziennie jak nie rano to wieczorem;)haha pracuja

• agata83 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej,

Niepokorna ciesze sie, ze wycieczka sie udala. Ja bym z checia znow gdzies pojechala :) No i w sumie jade za pare dni do rodzicow :)

Nataliano dobrze, dobrze, niech jajcory pracuja i to owocnie:)

Morwa jak sie dzis czujesz? Bedziesz wykupowac te leki, co ci lekarz przypisal?

Kalika kciuki za pecherzyk!

Malagosia jak tam u was? Jak przygotowania do przyjscia dzidzi na swiat? Moja kolezanka urodzila 3 dni temu, a miala termin dopiero za 5 tygodni. Ale wszystko jest ok i za kilka dni do domu wyjda. Chyba musze przyspieszyc swoje przygotowania bo nigdy nic nie wiadomo. A synka tez urodzilam 4 tyg przed terminem.

Tak poza tym to bylam wczoraj na usg i coreczka sliczna :) Ale nie bardzo chciala pokazac swoja buzke bo wolala sie przytulac do lozyska hehe. Jakos z tego usg wyszlo ze jest o tydzien starsza. Ale cos mi sie wydaje, ze ten lekarz kiepsko mierzyl. Najwazniejsze, ze wszystko ok. No i pochwale sie wam, ze dzis mam urodziny. Ale ze mnie stara baba juz :):)

nataliano, Madlene84, Zetka lubią tę wiadomość

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mam prawie wszystko. Nawet rozpoczelam pranie rzeczy dla małej. Za tydzien mam wizyte zobacze jak urosla moja kruszynka.

Madlene84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa no po malu wszystko sie porzadkuje jak nalezy;))w koncu notmalny okres byl;))zobaczymy czy bedzie owu w tym cyklu,jeszcze tydzien do wizyty;) Niepokorna fajnie ze odpoczelas ;)pogoda na opalanie I leniuchowanie;))Agata zobaczymy czy Maj bedzie owocny

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata wszystkiego najlepszego;* jej jakie to slotkie widziec jak dzidzia przytulona;)),** Malagosia fajnie,jeszcze troche I bedziesz rodzic,ciesze sie,tez juz bym chciala sie cieszyc jak wy,ale czekam Nadal;))

agata83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Agata wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :*

A co do mnie to czuje się nijak i wydaje mi się ,że okres przyjdzie na czas , wypryszczylo mnie na szyi i jakoś jestem taka , że na wszystkich bym się wkurzala więc nawet nie wiem czy wybierać się na betę . Wydaje mi się dzisiaj ,że to strata kasy , a tak to dodam sobie trochę i będę miała ten pakiet dla starających się z diagnostyki:p
    bidulko nasza,od czego cie wysypalo??to idz w piatek na bete badz pon,bo czuje ze tam fasolinka sie zadomowila;)nie stresuj sie Luzik Mala;),*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, u mnie za oknem przecudna pogoda i w dodatku odwiedził nas bocian :) drepta sobie po działce obok domu...
    a co do tych pryszczy, to u mnie tez zawsze na @ niestety

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ząb ok, narazie nie boli, bo chyba antybiotyk zadziałał, ale wycięcie 8mek mnie nie ominie niestety..
    a co do dzidzi to czuje, że znowu nic z tego, za tydzień planowo ma nadejść @ :(
    A Ty kiedy testujesz, bo wykres super masz Morwa? :) kiedy dzień planowanej @?

• agata83 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny za zyczenia. Wlasnie w pracy dostalam bukiet roz :)

Morwa co do pryszczy to ja tez zawsze mialam przed @, a w tym dodatnim cyklu to wypryszczylo mnie jeszcze bardziej i temu zaczelam cos podejrzewac wczesniej :) A jak nie chcesz robic bety to poczekaj do terminu @ i zrobisz test :)

Cigaretta oj ten bocian to chyba nie bez powodu sie zjawil :)

Nataliano zobaczysz, ze wkrotce sie doczekasz i ty! A potem bedziesz sie lapac za glowe, ze czas tak szybko leci. Wkrotce masz wizyte to bedziesz cos wiecej wiedziec co u ciebie aktualnie w brzuchu piszczy :)

‹‹ 482 483 484 485 486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ