Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Kurde chyba mam znowu coś z pęcherzem
jak nie urok to ... idę dzisiaj do lekarza z wynikiem progesteronu to poproszę go o coś na to
do tego brzuch mnie mocno boli , wczoraj też bolał ale trochę mniej i Zgonilam to na to ,że się ciezkostrawnych , gotowanych jajek najadlam haha
Nie wiem co dokładnie kryje sie pod stwierdzeniem, ze masz coś z pęcherzem;) ale jeśli masz na myśli objawy zakażenia układu moczowego (częstomocz, uczucie parcia na mocz, ból i pieczenie podczas oddawania moczu) to jak najbardziej może być to przyczyną bólu brzucha. W tej sytuacji trzeba włączyć leczenie (dostępna bez recepty neoFuragina albo uroFuraginum), z tym ze nie powinno się tego leku stosować w ciąży. Póki co możesz żurawinę łykać, np. Żuravit albo podjadać zwykłą suszoną-działa odkażająco na drogi moczowe.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Morwa i jak tam po wizycie u gina? Ja właśnie wróciłam ze swojej, w USG jajniki nie wyglądają na policystyczne, w prawym pęcherzyk dominujący ma 16 mm. Mam jeszcze za kilka dni pojawić sie podglądnąć pęcherzyk:) a poza tym mam robic obserwacje cyklu-moja gin chce zobaczyć przynajmniej 2-3 wykresy żeby moc coś więcej powiedzieć.
Co do wyników to mam iść do endokrynologa w sprawie tej prolaktyny, żeby podjąć decyzję o ewentualnym włączeniu Dostinexu.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Było bardzo miło. Nic nie zwiedzaliśmy, to był wyjazd czysto wypoczynkowy. Czyli leżałam z tyłkiem, spijałam drinki i pluskałam się w basenie
Pogoda na początku taka w miarę - wiatr był, ale potem było 37 stopni. Generalnie da się to wytrzymać pod warunkiem, że ma się gdzie wykąpać w pobliżu
Hotel świetny, bardzo mili ludzie. Tylko animacje na bardzo kiepskim poziomie no i zdecydowanie za dużo włochów... Do samego Egiptu bym wróciła, ale do tego hotelu nie wiem. Zanudziłabym się tam na dłuższą metę. Następnym razem pojedziemy do Sharm, bo to podobno bardziej imprezowa miejscowość. Ale Egipt sam w sobie polecam, a Marsa Alam jest idealną miejscowością dla kogoś, kto chce odpocząć od imprez i hałasu. Poznaliśmy sporo ludzi, ale z nikim nie zamierzam utrzymywać kontaktu.
Byliśmy na jednej wycieczce. Snurkowanie + nurkowanie z butlą. Wycieczka spoko, ale nie chce mi się o niej opowiadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 21:46
-
nick nieaktualny
-
Hej hej,
Niepokorna ciesze sie, ze wycieczka sie udala. Ja bym z checia znow gdzies pojechalaNo i w sumie jade za pare dni do rodzicow
Nataliano dobrze, dobrze, niech jajcory pracuja i to owocnie:)
Morwa jak sie dzis czujesz? Bedziesz wykupowac te leki, co ci lekarz przypisal?
Kalika kciuki za pecherzyk!
Malagosia jak tam u was? Jak przygotowania do przyjscia dzidzi na swiat? Moja kolezanka urodzila 3 dni temu, a miala termin dopiero za 5 tygodni. Ale wszystko jest ok i za kilka dni do domu wyjda. Chyba musze przyspieszyc swoje przygotowania bo nigdy nic nie wiadomo. A synka tez urodzilam 4 tyg przed terminem.
Tak poza tym to bylam wczoraj na usg i coreczka slicznaAle nie bardzo chciala pokazac swoja buzke bo wolala sie przytulac do lozyska hehe. Jakos z tego usg wyszlo ze jest o tydzien starsza. Ale cos mi sie wydaje, ze ten lekarz kiepsko mierzyl. Najwazniejsze, ze wszystko ok. No i pochwale sie wam, ze dzis mam urodziny. Ale ze mnie stara baba juz
nataliano, Madlene84, Zetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa no po malu wszystko sie porzadkuje jak nalezy;))w koncu notmalny okres byl;))zobaczymy czy bedzie owu w tym cyklu,jeszcze tydzien do wizyty;) Niepokorna fajnie ze odpoczelas ;)pogoda na opalanie I leniuchowanie;))Agata zobaczymy czy Maj bedzie owocny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Agata wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :*
A co do mnie to czuje się nijak i wydaje mi się ,że okres przyjdzie na czas , wypryszczylo mnie na szyi i jakoś jestem taka , że na wszystkich bym się wkurzala więc nawet nie wiem czy wybierać się na betę . Wydaje mi się dzisiaj ,że to strata kasy , a tak to dodam sobie trochę i będę miała ten pakiet dla starających się z diagnostyki:p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZąb ok, narazie nie boli, bo chyba antybiotyk zadziałał, ale wycięcie 8mek mnie nie ominie niestety..
a co do dzidzi to czuje, że znowu nic z tego, za tydzień planowo ma nadejść @
A Ty kiedy testujesz, bo wykres super masz Morwa?kiedy dzień planowanej @?
-
Dziekuje dziewczyny za zyczenia. Wlasnie w pracy dostalam bukiet roz
Morwa co do pryszczy to ja tez zawsze mialam przed @, a w tym dodatnim cyklu to wypryszczylo mnie jeszcze bardziej i temu zaczelam cos podejrzewac wczesniejA jak nie chcesz robic bety to poczekaj do terminu @ i zrobisz test
Cigaretta oj ten bocian to chyba nie bez powodu sie zjawil
Nataliano zobaczysz, ze wkrotce sie doczekasz i ty! A potem bedziesz sie lapac za glowe, ze czas tak szybko leci. Wkrotce masz wizyte to bedziesz cos wiecej wiedziec co u ciebie aktualnie w brzuchu piszczy