Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatka wszystkiego najlepszego! Spelnienia wszystkich marzen25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Oj kochana ja Cię chętnie zaraze tylko najpierw sama muszę się jakoś zarazić a obawiam się ,że jest już trochę za późno dla mnie :p pewnie ciałko żółte już mi powoli zanika toż to nie Ameryka :p
Prowadzisz wykres ? Jeszcze ty mnie zarazisz w kolejnym moim cyklu jak będziesz po pierwszej swojej wizycie :p -
Morwa napisalam dluga wiadomosc a tu tylko pierwsza linijka sie pokazala
Piekny masz wykresA powiedz skoro nie chcesz robic bety, to bedziesz brala dupka az do terminu @? Czy troszke nas oszukujesz a beta juz zrobiona?
Triss sie nie odzywa. Martwie sie bardzomam nadzieje, ze wroci i sa nam znac co sie dzieje
A u mnie ok, owu juz byla, termin mam 20-21 (w moje urodziny), wiec zaraz po Tobie i Cigarecie
W tym miesiacu mnie prawie wcale cycory nie bola, dopiero jak dotkne. A tak to tak mnie tylko ciagna. Dziwne uczucie i nowy urojony objaw
Poza tym jestem jakas taka spokojna i wcale sie nie nakrecam, bardzo mi sie to podoba
Niepokorna zazdroszcze wakacjidobrze, ze odpoczelas i sie zresetowalas :*
Nataliano mam nadzieje, ze za pare dni zobaczysz piekne jajko na USG
Cigaretta prosze mi tu myslec pozytywniew koncu kiedys musi sie udac, to dlaczego nie w tym cyklu?
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
No to jeszcze tylko 3 dni
Trzymam kciuki :*
Morwa lubi tę wiadomość
17 cs2.11.2019
Agata83 szczęścia i spokojnej drugiej połowy ciąży:* Dzięki za kciuki, trzymaj mocno!
Niepokorna cieszę się, ze urlop udany, ale dobrze, że już do nas wróciłaś! Nie narzekaj na Włochów, tylko ciesz się, że to nie Rosjanie stanowili główną nację w Waszym hotelu ;p Sharm faktycznie jest lepszym miejscem dla osób chcących prowadzić życie nocne i do tego są tam piękne rafy koralowe. Hurghada tez jest OK jeśli chcesz spędzać czas poza hotelem, ale tam z rafami już dużo gorzej. Zreszta jak dla mnie półwysep Synaj jest nr 1 ze względu na bezpośrednią bliskość morza i gór-pływasz w morzu i jednocześnie patrzysz na góry:)
Nataliano mam nadzieje, ze ten cykl będzie tym szczęśliwym:* Kiedy wracasz do PL?
Morwa, Cigaretta, She - czekam na Wasze testy! :*
Morwa a jak Twoje samopoczucie w dolnych partiach ciała?U mnie przed @ też zawsze gorsza cera i pryszcze, jednak jajo,
, wykres i progesteron masz tak piękne, że aż się prosi, żeby winowajcą tym razem był fasol:*
Morwa, She Wolf lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyAgatko wszystkiego co najlepsze z okazji urodzinek! Aby córunia zdrowo rosła i TY abyś się czuła cudownie
Spełnienia marzeń:*
Morwa, Cigaretta trzymam mocno kciuki za Wasze testowanie!!! a w następnej kolejności She za Ciebie Kochana! Musi Wam się w końcu udać!! bo ostatnio coś kiepsko z fasolkami na naszym wątku!
Cigaretta ten bocian to musi być jakiś znak
ja tez kilka razy pisałam do Triss, ale nie odzywa się, oby wszystko było dobrze...
miłego popołudnia Dziewczynki!! -
nick nieaktualny
-
Kalika dzieki :*
Nusia, no wlasnie, jakos slabo z fasolamimusimy poprawic statystyki - z Toba na czele
A Co tam u Ciebie?
No i gdzie jest reszta dziewczyn? Zetka juz dawno nie bylo
Magda wyniki pieknetylko zazdroscic
17 cs2.11.2019
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Nusia, no wlasnie, jakos slabo z fasolami
musimy poprawic statystyki - z Toba na czele
A Co tam u Ciebie?
Kochana chyba z Tobą na czeleja już nie mam sił, znowu łapie jakiegoś doła i nie chce mi się już dalej walczyć o dziecko...
a u mnie bez zmian, pracuje, chociaż mam dość już tego stażu za takie marne pieniądze, tzn atmosfera jest super, bardzo fajnie, ale chce znowu normlanie zarabiać! to mnie chyba też tak trochę dobija
a TY jak z pracą? szukasz coś, czy na razie odpuściłaś? jak Ci idą ćwiczenia i zrzucanie brzuszka?ja właśnie idę na podwórko coś porobić, poruszać się a potem pewnie na jakiś długi spacer się wybiorę żeby te złe myśli z głowy uwolnić...
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:Kochana chyba z Tobą na czele
ja już nie mam sił, znowu łapie jakiegoś doła i nie chce mi się już dalej walczyć o dziecko...
a u mnie bez zmian, pracuje, chociaż mam dość już tego stażu za takie marne pieniądze, tzn atmosfera jest super, bardzo fajnie, ale chce znowu normlanie zarabiać! to mnie chyba też tak trochę dobija
a TY jak z pracą? szukasz coś, czy na razie odpuściłaś? jak Ci idą ćwiczenia i zrzucanie brzuszka?ja właśnie idę na podwórko coś porobić, poruszać się a potem pewnie na jakiś długi spacer się wybiorę żeby te złe myśli z głowy uwolnić...
Kochana, nie ma co sie zalamywac, wiadomo, jest ciezko, ale musisz wierzyc ze w koncu sie uda. Moze warto wykorzystac ostatnia probe in vitro? A myslalas kiedykolwiek o adopcji? Przepraszam, ze pytam, ale ja o tym mysle, dlatego pytam.
Myslisz ze przedluza Ci umowe po stazu? Bo jesli tak, to chyba warto sie uzbroic w cierpliwosc :* Szkoda, ze tak daleko mieszkam, bo juz ja byc Cie przywrocila do pionu
Pracy ciagle nie szukam, bo juz niedlugo planujemy przeprowadzke. Powiem Ci ze nie wiem jak ja bym znalazla czas na prace. Nauka, gotowanie, sprzatanie a do tego cwiczenia zajmuja mi caly dzien. Pewnie dlatego nie mam ostatnio czasu na myslenie, bo ciagle cos mam do roboty.
Co do cwiczen, to juz widac efekty na posladkach, ale brzuch stoi w miejscu. Do tego mam ciagle wzdecia, mimo ze mleko ograniczam do minimum. Musze isc do lekarza, niech zobaczy czemu ciagle cos mi jezdzi w brzuchu.
Milego spacerkuA Ty masz jakiegos psiaka, zeby z nim spacerowac?
Nusia lubi tę wiadomość
17 cs2.11.2019
magdaM85 wrote:Odebrałam dziś moje wyniczki:-) ładnie wszystko wyszło, tsh mi się ładnie obniżyło i mam 1,56 i prolaktyna tez spadła z 37,21 do 9,45 przy normie od 3,34 do 26,72. Jestem dobrej myśli, moze ten cykl bedzie tym:-)
Pięknie:) a powiedz, zauważyłaś jakieś działania niepożądane Bromergonu-ból głowy, ogólnie gorsze samopoczucie, albo coś innego?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
kalika wrote:Pięknie:) a powiedz, zauważyłaś jakieś działania niepożądane Bromergonu-ból głowy, ogólnie gorsze samopoczucie, albo coś innego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 19:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Kochana, nie ma co sie zalamywac, wiadomo, jest ciezko, ale musisz wierzyc ze w koncu sie uda. Moze warto wykorzystac ostatnia probe in vitro? A myslalas kiedykolwiek o adopcji? Przepraszam, ze pytam, ale ja o tym mysle, dlatego pytam.
Myslisz ze przedluza Ci umowe po stazu? Bo jesli tak, to chyba warto sie uzbroic w cierpliwosc :* Szkoda, ze tak daleko mieszkam, bo juz ja byc Cie przywrocila do pionu
Pracy ciagle nie szukam, bo juz niedlugo planujemy przeprowadzke. Powiem Ci ze nie wiem jak ja bym znalazla czas na prace. Nauka, gotowanie, sprzatanie a do tego cwiczenia zajmuja mi caly dzien. Pewnie dlatego nie mam ostatnio czasu na myslenie, bo ciagle cos mam do roboty.
Co do cwiczen, to juz widac efekty na posladkach, ale brzuch stoi w miejscu. Do tego mam ciagle wzdecia, mimo ze mleko ograniczam do minimum. Musze isc do lekarza, niech zobaczy czemu ciagle cos mi jezdzi w brzuchu.
Milego spacerkuA Ty masz jakiegos psiaka, zeby z nim spacerowac?
Ja wiem, że nie mogę się poddawać, ale jak już praktycznie wszyscy znajomi mają dzieci, tylko my zostaliśmy bez, to tak trochę jest smutno...a czas niestety leci i jesteśmy coraz starsi...
Na in vitro na razie nie mamy kasy, bo co z tego, że zabieg jest refundowany, ale w cholerę kasy idzie mi na dojazdy, poza tym po takiej przerwie, czyli od września będę musiała znowu zrobić prawie wszystkie badania a to kolejne ogromne koszty, więc dopóki nie będę miała stałej pracy, albo normalnych zarobków to nie ma o czym mówić. O adopcji na razie nie myślimy, nie wie, jakoś to nie mój czas jeszcze, nie jestem na to gotowa.
a Twój T co myśli na ten temat???
A odnośnie stażu to nie wiem na razie czy przedłużą umowę czy nie, na pewno mają mnie zatrudnić na min 3 miesiące bo tak jest w umowie, a to czy mnie zatrudnią zależy pewnie od tego, czy się to technikum utworzy.
No ja wiem jak to jest z tym czasemjak wracam do domu to też się nie mogę z niczym wyrobić, strasznie czas ucieka, ciągle go za mało
ale stwierdziłam ostatnio, że piernicze to wszystko i będę się delektować wiosną
wiadomo, że coś tam w domu musze ogarnąć na tygodniu, czy pomóc Kubie w ogrodzie, ale musze mieć obowiązkowo czas na spacery
pieska niestety nie mamy, ale mam męża
a te Twoje wzdęcia, to rzeczywiście dziwne, masz rację, idź skonsultuj to z lekarzem, a bierzesz coś? jakieś tabletki, espumisan, cokolwiek?
-
Hej
Stęskniłam się za Wami :*
I przyszłam się trochę pożalić i wygadać..
Moja przyjaciółka jest w 12 tygodniu ciąży, jak mi powiedziała to razem płakałyśmy ze szczęścia bo dość długo się starali o drugiego dzieciaczka. Strasznie cieszę się jej ciążą ale z drugiej strony jest mi tak cholernie przykro, że u mnie nadal nic.. Znajoma z pcos i dobrze funkcjonującym tylko jednym jajnikiem zaszła w drugim cyklu i za parę tygodni rodzi,a u mnie niby wszystko wspaniale a dzidziusia jak nie było tak nie ma..
Martwię się trochę moim ostatnim niby okresem, bo to krwawienie, które ja miałam to do obfitych nie należało, śmiało mogłam dać radę z jedną podpaską w ciągu dnia a nocą to już wogóle susza była. A i co najdziwniejsze pierwszy raz nie umierałam, owszem pojawił się delikatny ból a no-spa, którą wzięłam była czysto zapobiegawczo.. Może coś mi się zaczęło rozregulowywać?
Szyjka przez cały okres i do dnia dzisiejszego mega wysoko a już chyba powinna zacząć wędrować w dół bo pachwiny i jacory bolą praktycznie od okresu chyba już na owulke.. ;/
Mam już dość tego ciągłego obserwowania siebie i myślenia czy owulka będzie, potem czy była i na koniec szukanie tych wymyślonych objawów ciążowych.. ;/