Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia rozumiem, bez kasy nie ma co o sie napalac
mam nadzije, ze dostaniesz stala umowe i bedzie Was stac na kolejne podejscie.
Ja tez jestem jedyna w moim gronie bez dzieci, do tego za pare dni skoncze 37 lat. Ja to dopiero powinnam panikowac. Ale ciagle mam nadzieje, ze zostane mama i jestem pewna, ze Tobie tez sie uda :*
Co do adopcji, to ja tez jeszcze o tym nie mysle, daje sobie czas tak do 40stki. Jak sie nie uda, wtedy bedziemy myslec. A T. tez jest w razie czego za.
I masz racje, ciesz sie pogoda, bo ani sie obejrzymy i znowu sie zrobi zimno
Na wzdecia biore enzym laktazy, ale nie pomaga. Mysle, ze to nietolerancja laktozy, ale pewnosci nie mam. A ja tak uwielbiam mleczko itp.
Klaudia, test robilas? Moze Ty w ciazy jestes.
Nie smutaj sie, wiem, ze to nie jest pocieszenie, ale nie starasz sie jeszcze zbyt dlugo, a przeciez starania do roku sa norma. Glowa do gory, Tobie tez sie udaNusia lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Nie robiłam, bo pierwszy raz stwierdziłam, że kupię jak @ nie przyjdzie.. ale przyszła. Nie ciąża to to raczej nie jest, chociaż słyszałam kilka razy o krwawieniach w terminie @, które wyglądały podobnie jak okres.
She wiem, że to dopiero 7 miesięcy no ale, która z nas nie chce żeby to stało się jak najszybciejA dzisiaj jakoś tak się dodatkowo zdołowałam jak kolejna znajoma dodała dodała na facebooka post, że oczekuje dziecka..
-
nick nieaktualnyKlaudia, zrób test żebyś miała pewność. Jak będzie negatywny to może podejdzie do lekarza? Teraz nie prowadzisz wykresu?
Moja mama dowiedziała sie o ciąży jak nie dostała @ w drugim cyklu, w pierwszym miała krwawienie (tylko jakieś mniejsze jak mi opowiadala) I nie skojarzyla tego z ciążą. Kiedyś nie było takiego dostępu do informacji.
Wiem co czujesz, też już mnie to wszystko męczy-jak tylko się postaram z czymś, czy dieta, suplementami czy ilościąto wychodzą jakieś jaja-teraz np najprawdopodobniej bezowulacyjny. ...jak nie urok to sraczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 22:08
-
klaudia1534 wrote:Nie robiłam, bo pierwszy raz stwierdziłam, że kupię jak @ nie przyjdzie.. ale przyszła. Nie ciąża to to raczej nie jest, chociaż słyszałam kilka razy o krwawieniach w terminie @, które wyglądały podobnie jak okres.
She wiem, że to dopiero 7 miesięcy no ale, która z nas nie chce żeby to stało się jak najszybciejA dzisiaj jakoś tak się dodatkowo zdołowałam jak kolejna znajoma dodała dodała na facebooka post, że oczekuje dziecka..
Kochana, to moze zrob test w razie czego? Cuda sie zdarzaja.
Wiem ze chcialabys jak najszybciej, ale pewnie juz doszlas do wnisku, ze chciec to my sobie mozemy, a ciaza to jak wygrana w totka. Wiem jakie to dolujace jak sie slyszy o ciazach innych, ale musimy sie do tego przyzwyczaic. Przeciez nie zawsze wiemy czy te dziewczyny tez nie mialay problemow z zajsciem. Nie kazdy sie chwali problemami.
Trzymam kciuki, zebys nie czekala juz zbyt dlugo :*25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Monika, u Ciebie przeciez byla owulka. Moze podejdz do gina zobaczyc czy jajka pekly25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
Monika niby prowadzę, ale temperatury jakoś nie mierzyłam regularnie
Jak będę na mieście to kupię jakiegoś teściora i dla świętego spokoju zrobię, nie zaszkodzi mi to.. A przy najbliższej wizycie u gina pogadam o tym moim skąpym okresie
Poprawiłyście mi humor, wiedziałam, że odezwanie się do Was będzie dobrym pomysłem :*
Monika mnie też się wydaję, że u Ciebie już po owu, zaciskam kciuki -
nick nieaktualnyShe - u mnie w przychodni mają już chyba wpisane w moją kartę "histeryczka" i "nakręcona" więc jak tam pójdę to pewnie znowu usłyszę, że "za bardzo chcę" i że "mam wyluzować". I wtedy będę musiała im wygarnąć co o tym myślę
Nigdy nie miałam tak małego skoku - temperaturę w granicach 36,45 to ja zawsze miałam w pierwszej fazie, nie drugiej.
No to dobra wiadomość by była, jak się okaże, że @ przyjdzie po 14 dniach, planowoNa dwie kreski nie liczę, bo ja widzicie mieliśmy serduszkowy falstart, i nie daliśmy już z mężem rady
On biedny wracał o 22, ja wstawałam o 5.30 do pracy. A, że śluzu u mnie brak (a sprawdzam przy szyjce) to żołnierzyki nie miałby by łatwo przetrwać z poprzedniego dnia.
No, zobaczymy - mże stanie się cud
Klaudia, brakowało nam Ciebie! Nie uciekaj już od nas więcej na tak długo
Jutro zrobisz test? -
Monika, nie uciekam zostaję
jak nie zapomnę kupić to zrobię, jak szaleć to szaleć
Pamiętam jak ja byłam w 4 cyklu starań i podczas wizyty u lekarza rodzinnego, który wypisywał mi skierowanie na podstawową morfologię wspomniałam mu, że staramy się z mężem o dziecko i narazie nam nie wychodzi, dopisał mi wtedy na karteczce jeszcze progesteron do zrobienia a jak powiedziałam, że to 4 cykl to od razu go wykreślił bo stwierdził, że za wcześnie na tego typu badania i że mam wyluzowaćMonika*** lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo mój endo zaczął mi się śmiać w twarz (jest też ginem). Jak powiedziałam, że JUŻ mi przeszła ta pierwsza podnieta, to zacząć się śmiać i powiedział "nie jest Pani nakręcona a idzie się Pani kluc Z własnej woli? Widzę że lubi mieć Pani wszystko zaplanowane? Otuz ciąży się nie da zaplanować." To się na niego wkurzylam i mu powiedziałam parę słów
-
Dziewczyny dziekuje wam bardzo za zyczenia
She czyli ty tez majowa kobietka, fajnieZycze tobie juz dzis samych pogodnych dni i spelnienia marzen! I w ogole wam wszystkim zycze pieknych brzuszkow! Jest wiosna, idzie do lata, wiec niech pszczolki was zapylaja!
nataliano lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuwelka pamiętam, nawet ostatnio sobie ściągnełam fajną pszczołe ale jakoś nie ustawiłam, bo mój wydziarany aniołek mi się podoba
teraz jak tak patrze, to wszystkie macie pszczoły i jesteście zapylone hehe :p
może sobie ustawie też, przynajmniej do pon.juwelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to rzeczywiście kawał chłopa z Twojego synka, teraz tylko pozostaje czekać. Swoją drogą strasznie szybko leci ten czas, dopiero co zaszłaś a tu już czekamy na rozwiązanie
niedługo Tymuś będzie z wami
odpoczywaj kochana !!
Ps. Dzieki za kciuki, mam nadzieję, że Morwa mnie zarazi a ja przekaże dalej !kurde, wiosna przyszła, dzień matki niedługo, mogłoby się w końcu udać...
mam nadzieje, że ten bzyczek przyniesie szczęście !
Morwa, juwelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa nie kracz, mi też jest ciężko myśleć pozytywnie ale trzeba przywołać fasola myślami
to byłby 12 wnuk mojej mamy i 3 wnuk teściów
teściowa chce wnuczke, mi tez się marzy mała cigaretta, ale mąż jak to facet - chce syna
co będzie, to będzie, byleby było !