Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My z mężulkiem dzisiaj zjadamy wcześniej obiadek i lecimy na wycieczkę po sklepach
Coś mnie podkusiło i zrobiłam teściora i niestety jedna strasznie wyraźna krecha..łudzę się jeszcze, że 11 dpo to za wcześnie i 3 dni mogą jeszcze zdziałać cuda.
-
nick nieaktualnyHey Dziewczynki!
Klaudia ja też mam nadzieję, że jest jeszcze za wcześnie, ale za 2-3 dni wyjdą Ci 2 grube krechy!!Twój wykres jest naprawdę piękny hehe.
Magda ale Wam fajnieu nas właśnie pojawiły się jakieś chmurzyska i tak chłodnawo jest, jedziemy zaraz na miasto na jakiś obiadek z rodzicami, ale też mi się marzy kocyk nad jeziorkiem
Nataliano powodzenia u gina, daj znać potem co i jak
A ja mam ciężki weeekend, w piątek niespodziewanie wpadł do nas męża kolega, zapaliliśmy ognisko i skończyło się mega kacem wczorajumierałam cały wczorajszy dzień, na dodatek coś mnie postrzyknęło z lewej strony i nie mogę się ruszać, pół nocy nie spałam...a dzisiaj dalej mi niedobrze, koniec z alkoholem!
Morwunia a jak TY się czujesz?????
Madlene Twoja Emilka wyglądała cudnie!!!Jesteście śliczną rodzinką!
Kiedy wracacie do starań????
Miłej niedzieli Kochane:*Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Klaudia też myślę, ze za wcześnie z tym testem, bo wykres masz tak piękny, ze tylko zielony kropek tam potrzebny:*
Nataliano czekamy wieczorem na relacje z wizyty u gina.
Magda miłego odpoczynku i pięknej opalenizny :*
Marysiaanna jakie pierogi lepicie? Podobnie jak nataliano uwielbiam ruskieNatomiast od 2 dni mam wilczy apetyt, zjadam mega porcje i jem co 2 godziny. Już wszscy w domu podejrzliwie na mnie patrzą... Ale chyba zawsze tak miałam przed okresem, tak mi sie wydaje przynajmniej...
My wieczorem wybieramy sie do kina i na gofry, bo od wczoraj za mną chodzą
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Na opalenizne to jeszcze aż tak ciepło nie jest niestety, chociaż ja się i tak bardzo ciężko opalam, zwłaszcza nogi...pamiętam że właśnie nogi do tej pory udało mi się tylko raz opalic, jak w zeszłym roku byliśmy na krecie, nasze słońce jest za słabe na moją blada skórę niestety.
Właśnie mój brat dzwonił do mnie,jego żona dziś urodziła. Bidula się 12 godzin meczyla, ale najważniejsze ze maluch ok:-) szkoda bo go dopiero za miesiąc zobaczę. Już też bym chciała mieć takiego małego slodziaka, wierzę że się w końcu uda, każdej z nas:-)Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za miłe słowa i kciuki, mam nadzieję, że w środę zobaczę II tłuste kreski
Morwa może to jeszcze maluszek się zagnieżdża i dlatego ciągle czujesz te bóle i dyskomfort. Trzymam kciuki, żeby wszystko było w najlepszym porządkuMorwa lubi tę wiadomość
-
Klaudia, to życzę Ci tych kresek w środę
Morwa, jak się czujesz? Kiedy idziesz do lekarza?
U mnie jakaś masakra, w sobotę znów zemdlalam, dziś rzygam cały dzień... Idę jutro do lekarza, spróbuję wziąć trochę wolnego.Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualnyO kurcze Kotowa, to wspołczuje Bidulko!!! weź koniecznie zwolnienie!!!
moja siostra na początku ciąży też raz zemdlała i to w nocy w łazience, poobijała się trochę...więc uważaj na siebie i niech mąż za Toba chodzi na wszelki wypadek
Morwunia to nie ja szłam do kina
A może powinnaś brać nospe rozkurczowo??? nie zaszkodzi Ci a może pomóc. Wiele dziewczyn np. po in vitro bierze od tranferu już nospę 3 razy dziennie i potem kontynuują jak się udaje, może zapytaj o to lekarza???Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey wam noca;) powiem wam.ze nic sie nie zmienilo,cykl bezowu.Nast cykl z clo od 5do9 dc po 1tabl,jak to nie pomoze to beda w nast cyklu 2razy dziennie ,a jak to nie pomoze to 3razy dziennie,a jak.juz sie nic nie uda to laskoskopia czy cos takiego tlumaczyl,masakra ;/juz sie boje tego ostatniego az mnie brzuch kuje
-
Morwa, ja na samym początku codziennie czułam lewy jajnik. Brałam nospę i leżałam. Czasem w nocy ból mnie budził. Pamiętam, że dziewczyny wtedy mówiły, że to fasol się wgryza i zakopuje głęboko
Oby u Ciebie też tak było.
U gina byłam w 6 tyg ciąży i pomimo tego, że serduszka jeszcze nie było, to mógł stwierdzić, gdzie jest pęcherzyk umiejscowiony a to już mnie uspokoiło.Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny