Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Jestem po wizycie i za dużo się nie dowiedziałam. Pęcherzyka nie widać , więc trzeba czekać i przez to nie można wykluczyć pozamacicznej. Mam już bety nie robić tylko przyjść na wizytę 11-12 czerwca . No chyba ,że coś by się działo to mam przyjść odrazu. Dostałam zwiększona dawkę dupka, mam brać 3 x 1. No i to by było na tyle.Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny
-
Morwa, nie rób bety i czekaj na usg. Na pewno zobaczysz serduszko. Ja na pierwszym usg, żeby było coś widać, byłam dopiero w 8 tygodniu. Kciukam
Nataliano, na pewno się doczekasz, zobaczysz
Cigaretta, trzymam dziś kciukinataliano, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Piątkowo
Nataliano miłego dnia, pogoda piękna, idealna na bieganie
Cigaretta kciuki za wizyte
Morwa słuchaj Pani Doktor!!dobrze mówi
Jak tam dzisiaj u Was humorki?
Ja się ciesze, bo powróciły mi wyższe temperatury...nie wiem czy pamiętacie, ze jakiś czas temu moje tempki po owulce były cały czas na poziomie 36,6 - 36,5, czasami 36,7. Dzisiaj tak z ciekawości zmierzyłam i była 36,8, więc może w końcu organizm wrócił do formyZetka, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, piękna dzis pogoda
mam zamiar się trochę poopalać na ogródku o doczytać książkę.
Mi się popsuł chyba termometr, bo od wczoraj pokazuje 36,08także rezygnuje z mierzenia, chociaż chciałam sprawdzić czy mi wyznaczy owulke, ale w sumie ide na monit więc zbędne mierzenie; )
Dziękuję za kciuki kochane, dam znać po wizycie co i jak!
Miłego dnia :*Nusia, Morwa lubią tę wiadomość
-
Hej
Widzę, że każda z nas stara się korzystać z chwili ładnej pogody :)Ja też wybrałam się rowerkiem do mamy niby tylko 6 km polnymi drogami ale i tak trochę ruchu było i jeszcze droga powrotna mnie czeka
Cigaretta kciuki zaciśnięte, czekamy na informacje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia mi też sie bardzo podoba Twój wykresik, tak samo jak ostatni Morwy:) A ja właśnie kupiłam nowy termometr, bo stary zostawilam dziś rano pod poduszka u brata u którego nocowalam i dopiero za 4 dni mam szansę go odzyskać, a juz zaczęło mnie wciągać to poranne mierzenie i nie wytrzymam tyle;)
klaudia1534 lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyByłam u gina, ale tylko pocałować klamkę, bo było zamknięte... trudno, wybiorę się w przyszłym tygodniu
we wtorek czeka mnie obrona pracy, no a wieczorem chyba monitoring.
Właśnie skończyliśmy grillować, opaliłam się dziś ładniedziś po naszym ogródku chodził bocian, oczywiście poruszenie w rodzinie i zagadówy
Nusia lubi tę wiadomość
-
Cigaretta to nie przelewki, skoro wybrał wasz ogródek na spacernik. Przygotowujcie sie!
Zazdroszczę opalenizny, mojej bladosci daje radę tylko solarium i tropikalne słońce, w inny sposób nie pamiętam, zeby udało mi sie uzyskać pożądany efekt:)
Coś nie masz szczęścia do monitoringu ostatnio, w zeszłym cyklu też nie wypalilo, dobrze pamiętam?
06.2015 - nasz aniołek:*