Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia trzymam kciuki za siostrę i siostrzenice !
Morwa moim zdaniem nakręciłas się niepotrzebnie tą beta. Ale zobaczysz że wszystko będzie dobrze. Żadnych nieprawidłowości lekarz nie ujrzał a to bardzo dużo. Jak się dobrze czujesz to i normalnie powinna funkcjonować bo ciąża to nie choroba. Chyba ze daje Ci popalić to pozwól sobie na większy odpoczynek. Przede wszystkim dobrze mówisz unikaj stresu... a już na pewno stresowania się tym na co nie masz żadnego wpływu.Nusia, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta gratuluje
Cigaretta lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa, piękne kreseczki
Cigaretta, gratulacje!!!! Teraz kciukam za wieczórbędzie pecherzyk, a potem trzeba będzie z mężem uczcić
))
Agatko, ale miałaś stresa. Dobrze ze pepowinka się odwinela. Widzę że ten pęcherz meczy Cię ciąglemoże te antybiotyki nietrafione?
She, u mnie różnienoce są do bani, ciężko się wyspać bo bardzo krzyż boli i plecy. Wczoraj wręcz się bałam czy to nie skurcze
a generalnie to wróciłam do domu, zostało jeszcze sporo do zrobienia, ale ta największą robota juz za nami. Teraz trzeba półki przykrecac i wszystko czyścić z tego syfu. Dziś miałam 6 pralek prania
Poza tym żołądek mi dokucza. Ściska mnie aż plecy bolą
She, jak owulka?
Tak, jestem cały czas na zwolnieniu, jakoś juz sobie powrotu nie wyobrażam teraz. Nie wysiedzialabym przed kompem 8 godzin. Często musze się kłaść bo brzuch boli.
Nusia, powodzenia dla siorki jutroNusia, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zetka wspolczuje Ci ze tak sie meczysz ale juz niedlugo, jak malenstwo przyjdzie na swiat, stwierdzisz ze oplacalo sie cierpiec. Tylko nie przemeczaj sie. Nie masz nikogo, kto moglby Ci pomoc z tym sprzataniem?
A moja owulka mnie strasznie wk.... Testy ciagle negatywne, szyjka caly czas srednio otwarta, sluz jakis taki dupiasty. Wogole to mnie ciagle podbrzusze pobolewa. Czekam po prostu, co ma byc to bedzie.Zetka lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Nusia, jeszcze kilka dni na luzie, bo moze troche sie opoznila. Watpie czy juz po, bo sprawdzam szyjke od 7dc, testy tez od wtedy robie, dwa razy dziennie zeby nie przegapic i ciagle jest to samo. Testy raz troszke ciemnieja to znowu jasnieja, monitor pokazuje Low fertility. Nie wiem co mam myslec, ale na razie po prostu czekam. W przyszlym cylku ide prywatnie na monitoring, bo mnie moj T. juz wygania nawet.
Jak Twoja siostra? Jakies newsy?25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
nick nieaktualnyKochana a może po prostu trafił się cykl bezowulacyjny??? tylko skąd te bóle podbrzusza? hmm
w każdym bądź razie pewnie za kilka dni wszystko się wyjaśni..
A siostra póki co jeszcze w domku, wody nadal jej nie odeszły, zero skurczy, więc jutro koło 9 rano ma jechać do szpitala tam gdzie będzie rodzic, umówiona jest z położną, że jak się do tego czasu nic nie zmieni to jej przebije coś tam żeby wody płodowe odeszły i zrobią jej cesarkę. Ona chciała rodzić naturalnie, ale dzisiaj jej ta położna powiedziała, że skoro za 1 razem miała cesarke, to przy tym porodzie niestety nie mogli by jej dać znieczulenia gdyby był naturalny, więc musiałaby się tak czy tak męczyć...więc stwierdziła, że nie chce czekać bo nie ma po co a już i tak jest po terminie.
Dziękuję Zetka:*
Kochana kurcze a nie ma kto Ci pomoc z tymi porządkami?? sama tak wszystko Bidulko robisz??? gdybys mieszakla bliżej to bym Ci przyjechala pomocZetka lubi tę wiadomość