X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dobrze, ze soe zdecydowala na cesarke. Po co ma sie meczyc. Trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo gladko :)
    Moze nie bedzie u mnie owu, ale za wczesnie jeszcze o tym mowic. A ten brzuch to moze od Donga mnie boli. Chyba przesadzilam z dawka w tym cyklu. Dzis juz go nie bralam wiec zobaczymy czy sie cos rozstrzygnie :)

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzis brzuch boli ,kluje w klatce,i lewy jajnik szpikulce oddawal,chyba okres sie szykuje bo mam juz plamienia z krwia,nawet szybko dostane to mnie cieszy,zobaczymy jutro,tymczasem ide w kapiel i lezec;);*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa,
    Przepiękne te Twoje kreski. Ja też podbieram wiruski :D

Ja dzisiaj załatwiłam zaświadczenie o niekaralności, załatwiłam nową parę okularów (stare były ubezpieczone od zagubienia :P ). Ściemniłam, że zginęły i za 74 zł będe miała identyczne zupełnie nowe, więc w UK w razie gdyby coś się tym pierwszym stało mam zapasowe patrzałki. Dodam, że te nowe mają kolejny rok ubezpieczenia :D
    Jutro jadę załatwić zaświadczenie z NFZ dotyczące tego, że jestem ubezpieczona.
    No i na sam koniec dnia spędziłam 3 godziny na pakowaniu pudełek i pisaniu sobie, co koniecznie trzeba wysłać zaraz po tym jak dolecę, a co jest na zimę lub może być wysłane w późniejszym terminie :D

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie wieści średnie, owulki nie było w tym cyklu i już nie będzie - szczerze mówiąc spodziewałam się tego. Laparoskopia 16 lipca, dostałam skierowanie do szpitala, dzis gin zrobił mi wymaz i mam za tydzień przyjść po wyniki, bo w razie gdyby coś było nie tak to trzeba podleczyć przed laparo. No i uprzedził mnie, że będę leżeć napewno z tydzień w szpitalu, ale cieszę się, bo on będzie mi wykonywał zabieg i ogólnie będzie w szpitalu pod ręką; ) tyle dobrego

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ale tłuste krechy, no takich to chyba jeszcze nie widziałam :D cieszy oko !
    A to jajo zajebiste, chciałam takie dziś zobaczyć na monitoringu i dupa ! :p zostaw se je na pamiątkę, bo aż żal rozbijać to maleństwo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Zobaczysz takie już niedługo Kochana :) czuję to w kościach ;) szkoda ,że w tym cyklu nie ma owu nie tego się spodziewałam :( ale myślę, że laparo dobrze Ci zrobi i skróci drogę do fasola :* sprawdza drożnosc przy okazji ? Dobrze by było :)

A co do jaka to szkoda je rozbijać bo ono nawet żółtka nie będzie miało ;) (wiem bo już kiedyś podobne rozbiłam tylko nieco większe ) myślałam aby zrobić z niego wydmuszke i podziurkowac tak ozdobnie :) zostawię je na pamiątkę :)
    Pewnie sprawdzą drozność, lewy niedrożny ponoć wiec muszą się upewnić, żeby pousuwać zrosty ;)
    To zrób to jajo ładnie i się nam tu pochwal efektem :)

• Niebieskookaaa96 Nowa

Wysłany: 3 czerwca 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem że jest już bardzo dużo pytań tego typu ale muszę zapytać bo nie daje mi to spokoju.
    Cykle mam 28 dniowe i nie zabezpieczamy się bo stwierdziliśmy że co ma być to będzie. Wczoraj minął termin miesiączki i nie dostałam jej jeszcze. Brzuch boli mnie od jakiś 8 dni jak na miesiączkę i mam biały taki gesty śluz, piersi bolą jak zwykle ale też zaczęły boleć te 8 dni temu a zawsze zaczynają jakieś 2 dni przed miesiączka.Test zrobiłam w 24 dniu cyklu i był negatywny. Czy jest szansa że to ciąża?

wróżbitka lubi tę wiadomość

" Nadzieja umiera ostatnia!! " " Kochać i być kochanym!! "
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 04:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem happy,przyszla @ ;)po malu sie rozkreca,nowy cykl zaczety;)pierwszy raz taki krotki;)))

kalika, Nusia, Zetka lubią tę wiadomość

• kalika Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano super:) Kolejny powód do świętowania:)

nataliano lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano super, że @ przyszedł tak szybko :) teraz oby już było z górki ;)

Cigaretta przykro mi, że nie było owulki, ale może coś laparoskopia pomoże, może uda im się jajowód udrożnić...chociaż ja to juz chyba nie zdecydowałabym się na kolejne laparoskopie, bo dla mnie to błędne koło jesli chodzi o zrosty.
    Musicie się intensywnie starać zaraz po zabiegu :) uda się, zobaczysz :)

nataliano lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskooka zrób test, oczywiście, że jest szansa, że to ciąża. Test w 24 dc to troszkę wcześnie.

• Zetka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, przykro mi ze nie było owulki. Moja przyjaciółka miała laparoskopie i po jakimś czasie zaszła w ciążę. Teraz juz ma drugiego synka :)

Nusia, kciukam za siostrę :)

Nataliano, super że cykl się skrocil :)

She, a może po tym Dongu coś się wydłużylo?

Mi dużo pomaga mąż, ale i tak kupa roboty :) ale już zaczyna jakoś wyglądać :)

Niepokorna, a gdzie ubezpieczalas okulary?

Miłego dnia dziewczynki :)

Niebieskooka może beta? Powodzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 08:46

Nusia lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia Zetka :)

ja jestem w pracy, ale siedzę jak na szpilkach i tylko czekam na telefon od szwagra co i jak, jak tylko coś się zacznie dziać to spadam do szpitala :) moja pani dyrektor powiedziała, że mogę sobie dzisiaj wyjść o której chcę :)

Zetka lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Niepokorna, a gdzie ubezpieczalas okulary?

Kochana,
    Jak kupujesz okulary marki Fielmann to z automatu masz na nie 1 rok gwarancji. Ona obejmuje zniszczenia, kradzież, zagubienie. Polega na tym, że masz 119 zł refundacji za oprawki i po 100 zł za szkła. Czyli jak ja zapłaciłam za całe nowe okulary 383 zł, to kolejne nowe po zagubieniu kosztowały same 64 zł, ale za 10 zł dokupiłam roczne ubezpieczenie :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Niepokorna. Mąż teraz ma sobie jakoś wymienić :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Dzięki Niepokorna. Mąż teraz ma sobie jakoś wymienić :)

Polecam tą firmę. Ja robię okulary u nich od lat i nigdy się nie zawiodłam. Są dobre, solidne, zawsze naprawią jak coś jest nie tak. I są tańsze często niż gdzieś indziej.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) właśnie jestem na mieście i kupiłam ten test ale coś mi się wydaje,że niezdaze go zrobic bo objawy okresowe zaczynają się chyba pojawiać..

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia dziewczyny te zaciazona tez mówiły o takich objawach. Tempka wciąż u góry wiec musi być zielono!

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ idzie niesamowicie wcześnie. Wczoraj 10dpo i plamienie brzuch boli okresowo a tempka spada. Coś dziwnie krótki ten cykl...

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:40

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
‹‹ 516 517 518 519 520 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ