Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia no właśnie po dzisiejszej temperaturze przyszło mi to do głowy. .. jak do wieczora @ nie przyjdzie to jutro rano zrobię test jak nie zapomnę kupić bo nie cierpię jak mi organizm robi takie nadzieje a ja się nakrecac. ...
-
Nusia gratulacje dla siostry
Klaudia przykro mi bardzo szczegolnie ze taki piekny wykres, ale moze jeszcze jest nadzieja?
Madlene! Trzymam kciuki!
A u mnie w koncu pozytywny test! Ale mnie ta owulka trzymala w napieciu, tylko sluzu tyle co nic, dzis bede caly dzien pila siemie ;/Nusia, kalika, Zetka, Kotowa lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Madlene,
A ja myślę, że mogło Ci się udać
U nas 18 stopni i bardzo delikatny wiaterek. Pogoda idealna na opalanie. I właśnie to postanowiłam dzisiaj robić. Słucham muzyki na słuchawkach i smażę sięZależy mi na tym by opalić nogi, bo idę na wesele i nie chcę zakładać rajstop, bo latem ich nienawidzę! A potem może wskoczę na rower i zrobię kilka km by się odrobinę spocić
A jak Wam kochane mija dzionek? -
Właśnie Morwa myślałam o Tobie ze coś ucichlas i pewnie odpoczywasz
Jak tempka nie spadnie i @ nie przyjdzie to sim e jutro jeśli się mi uda kupić test. Chodź by po to żeby się nie nakrecac bo z każdą wizyta w kibelku nakrecac się bardziej. Tylko jeśli *całkiem teoretycznie oczywiscie) zagniezdzenuu było 10dpo to 13 dpo coś na teście wyjdzie? -
Madlene powodzenia kochana
She, super że owulka jest
Mam do Was pytanko. Dopiero zaczęłam odstawiac duphaston który brałam od 8 tyg ciąży z powodu boli podbrzusza. No i zauważyłam, że piersi mi zmalały teraz. Nie chodzi mi o to żeby były wielkie, tylko zastanawiam się czy to nie ma złego wpływu, czy z hormonami jest wszystko ok. Nie mam doświadczenia z duphastonem wiec nie wiem czy to normalne. Po prostu nie są takie pełne jak były jeszcze tydzień temu. brałam 2 x1 tabl.
-
Chyba nie... bo i brzuch klul wcześniej i śluz się później skończył. .. ale kto to wie
Najbardziej mnie to plamienie zdziwiło bo nigdy nie mam. Moze nawet plamienie za dużo powiedziane ale "brudny" śluz i ból jak na @ teraz cisza narazie.
Ja się oczywiście nie nastawialam a na myśl że się udało wpadam w dziwna panikę hahaha ale oczywiście się nakrecam i wkurza mnie to! -
nick nieaktualnyNo takie nadejście lata to ja rozumiem
fasolki zaczynają kierować
Madlene ja też się nie mogę doczekać rana, trzymam mocno kciuki!!
Klaudia, za Ciebie też trzymam, może sikniecie poranne coś pokaże!
Ostatnio nie mam weny do pisania, oczekuje na owulke-zaopatrzylam się w testu owulacji i conceive, pije siemię codziennie (blenduje je z bananem, nie czuje wtedy tej konsystencji) no zobaczymy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 19:03
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny