X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • kalika Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdlene :* Cudowne wieści!

Madlene84 lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• Zetka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaaaaaaa <3 chciałaś lato, to masz! <3

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam tylko na chwile a tu od razu takie wieści! Madlene kochana ogromne gratulacje!!!!!!!! Tak sie cieszę;)

Nusia gratulacje siostrzenicy;) Kciukam teraz za ciebie!

Dziewczynki mówiłam wam, ze idzie lato i pszczółki bedą zapylac hehe;)

Ja ide jutro na test obciążenia glukoza. Nie wiem tylko czemu aż 3 godz mam tam siedzieć.

Madlene84, Nusia lubią tę wiadomość

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene cudowne wiadomosci. Gratuluje i ciesze sie ze kolejny fasolek sie pojawil :-)
    Agatko obciazenie glukozy trwa trzy godziny bo najpierw pobieraja i sprawdzaja glukoze na czczo co schodzi ok godz, jak masz glukoze ok to daja ci do picia i czekasz dwie godziny na pobranie. Mozesz miec tez pobierane po 1 h i po 2 h po wypiciu. Pamietaj ze po wypiciu nie wolno chodzic bo wtddy glukoza szybciej sie spala i wynik bedzie zafalszowany.

• agata83 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia przy pierwszej ciąży trwało to 2 godz wiec temu troche sie zdziwiłam tym razem. Ale serio nie można chodzić w międzyczasie? A jak mi sie zechce siusiu to co? Tez nie będę mogła iść? Poprzednio troche chodziłam aby czas szybciej minął. Teraz biorę ze sobą książkę! A można chociaż troche pić miedzy pobraniami?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz was doczytam ale powiedzcie mi czy was uwierala 8 na dziaslo masakra jsk to boli;//

• Zetka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam przeboje z ósemka. Dziąsło mi na nią nachodzi i ciągle stany zapalne. Polecam elugel.

Agatko, ja miałam ostatnio i pobrali mi krew, wypiłam glukozę, pobrali za godzinę i za dwie. W sumie ze 2,5godzinki nawet nie. Chodzić można do kibelka :) ale aby się nie przemęczac. Ja piłam małe ilości wody, malutkie.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:41

Zetka, Madlene84 lubią tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka dzieki;) zobacze jak jutro bo ta 8jest za bkisko dziasla i haczy bo taki hakby szpikulec byl;/ pijde moze do dentysty jak mnie przyjmie,a bylam 2dni temu to mi blombowal 7 i mnie niebolalo ze znieczuleniem,a od wczoraj masakra boli i kuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene gratuluje po cichu;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Madlene! :) :*

• Zetka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juwelka, tak też myślałam z tym większym brzuszkiem :) ale oczywiście się zastanawiam :D

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera, wchodzę na chwilę i już ciąża. Madlene, gratulacje kochana :D Swoją drogą to ciekawe, bo jak patrzyłam na Twoje zdjęcie po komunii to miałam wrażenie, że jakoś promieniejesz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 21:10

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja... chyba od jutra zacznę mierzyć temperaturę :)

Monika***, Madlene84 lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene gratuluję:-) świetna wiadomość. Teraz im więcej fasolek tym większe szanse ze nas pozarazacie:-)

Madlene84, kalika lubią tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmotywowałam się. Wykupiłam abonament na 3 miesiące na Ovu, bo jednak jak jest kolorowo jest przyjemniej :)
    Jedyne, czego nie umiem nadal to sprawdzania szyjki. Nie wiem, kiedy co powinnam zaznaczać. Jakiś gamoń ze mnie :P

Zetka, Madlene84 lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny baaaardzo dziekuje! Oczywiscie nie moge uwierzyc, ale chociaz uspokajam sie powoli :)

Mezowi powiedzialam od razu, bo z kims sie musialam podzielic moja euforia i padlo na niego :P "zmarwil sie" bo sie nastawial na bardzo intensywne starania w kolejnych miesiacach hahahah ;)

Niepokorna ja tez wole jak jest kolorowo, ale wyglada na to ze juz nie zdaze wykupic. Szyjke musisz dosc dlugo obserwowac, regularnie, abys mogla zauwazyc roznice u siebie. A ja generalnie tak ostatnio promienieje, bo jestem wyjatkowo szczesliwa ;) A dzis to chyba blyszcze wrecz :P

NIEPOKORNA, agata83, Nusia, Kotowa lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Zetka z latem jak ulal - Termin porodu Walentynki ;)

Zetka lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Niepokorna ja tez wole jak jest kolorowo, ale wyglada na to ze juz nie zdaze wykupic. Szyjke musisz dosc dlugo obserwowac, regularnie, abys mogla zauwazyc roznice u siebie. A ja generalnie tak ostatnio promienieje, bo jestem wyjatkowo szczesliwa ;) A dzis to chyba blyszcze wrecz :P

No a co sprawia, że jesteś taka strasznie szczęśliwa. Może masz jakiś przepis? Może właśnie to szczęście spowodowało, że się udało :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene zazdroszczę! :) ja się boję tej operacji. . . Chociaż może nie tyle operacji co tego uśpienia i pobytu w szpitalu. Tyle czasu sama :( muszę się powoli nastawiać psychicznie

‹‹ 519 520 521 522 523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ