Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Weszłam tylko na chwile a tu od razu takie wieści! Madlene kochana ogromne gratulacje!!!!!!!! Tak sie cieszę
Nusia gratulacje siostrzenicy;) Kciukam teraz za ciebie!
Dziewczynki mówiłam wam, ze idzie lato i pszczółki bedą zapylac hehe;)
Ja ide jutro na test obciążenia glukoza. Nie wiem tylko czemu aż 3 godz mam tam siedzieć.Madlene84, Nusia lubią tę wiadomość
-
Madlene cudowne wiadomosci. Gratuluje i ciesze sie ze kolejny fasolek sie pojawil
Agatko obciazenie glukozy trwa trzy godziny bo najpierw pobieraja i sprawdzaja glukoze na czczo co schodzi ok godz, jak masz glukoze ok to daja ci do picia i czekasz dwie godziny na pobranie. Mozesz miec tez pobierane po 1 h i po 2 h po wypiciu. Pamietaj ze po wypiciu nie wolno chodzic bo wtddy glukoza szybciej sie spala i wynik bedzie zafalszowany.Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Malagosia przy pierwszej ciąży trwało to 2 godz wiec temu troche sie zdziwiłam tym razem. Ale serio nie można chodzić w międzyczasie? A jak mi sie zechce siusiu to co? Tez nie będę mogła iść? Poprzednio troche chodziłam aby czas szybciej minął. Teraz biorę ze sobą książkę! A można chociaż troche pić miedzy pobraniami?
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam przeboje z ósemka. Dziąsło mi na nią nachodzi i ciągle stany zapalne. Polecam elugel.
Agatko, ja miałam ostatnio i pobrali mi krew, wypiłam glukozę, pobrali za godzinę i za dwie. W sumie ze 2,5godzinki nawet nie. Chodzić można do kibelkaale aby się nie przemęczac. Ja piłam małe ilości wody, malutkie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cholera, wchodzę na chwilę i już ciąża. Madlene, gratulacje kochana
Swoją drogą to ciekawe, bo jak patrzyłam na Twoje zdjęcie po komunii to miałam wrażenie, że jakoś promieniejesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 21:10
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Zmotywowałam się. Wykupiłam abonament na 3 miesiące na Ovu, bo jednak jak jest kolorowo jest przyjemniej
Jedyne, czego nie umiem nadal to sprawdzania szyjki. Nie wiem, kiedy co powinnam zaznaczać. Jakiś gamoń ze mnieZetka, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny baaaardzo dziekuje! Oczywiscie nie moge uwierzyc, ale chociaz uspokajam sie powoli
Mezowi powiedzialam od razu, bo z kims sie musialam podzielic moja euforia i padlo na niego"zmarwil sie" bo sie nastawial na bardzo intensywne starania w kolejnych miesiacach hahahah
Niepokorna ja tez wole jak jest kolorowo, ale wyglada na to ze juz nie zdaze wykupic. Szyjke musisz dosc dlugo obserwowac, regularnie, abys mogla zauwazyc roznice u siebie. A ja generalnie tak ostatnio promienieje, bo jestem wyjatkowo szczesliwaA dzis to chyba blyszcze wrecz
NIEPOKORNA, agata83, Nusia, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Madlene84 wrote:Niepokorna ja tez wole jak jest kolorowo, ale wyglada na to ze juz nie zdaze wykupic. Szyjke musisz dosc dlugo obserwowac, regularnie, abys mogla zauwazyc roznice u siebie. A ja generalnie tak ostatnio promienieje, bo jestem wyjatkowo szczesliwa
A dzis to chyba blyszcze wrecz
No a co sprawia, że jesteś taka strasznie szczęśliwa. Może masz jakiś przepis? Może właśnie to szczęście spowodowało, że się udało -
nick nieaktualny