X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • kalika Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdlene :* Cudowne wieści!

Madlene84 lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• Zetka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaaaaaaa <3 chciałaś lato, to masz! <3

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • agata83 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam tylko na chwile a tu od razu takie wieści! Madlene kochana ogromne gratulacje!!!!!!!! Tak sie cieszę;)

Nusia gratulacje siostrzenicy;) Kciukam teraz za ciebie!

Dziewczynki mówiłam wam, ze idzie lato i pszczółki bedą zapylac hehe;)

Ja ide jutro na test obciążenia glukoza. Nie wiem tylko czemu aż 3 godz mam tam siedzieć.

Madlene84, Nusia lubią tę wiadomość

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene cudowne wiadomosci. Gratuluje i ciesze sie ze kolejny fasolek sie pojawil :-)
    Agatko obciazenie glukozy trwa trzy godziny bo najpierw pobieraja i sprawdzaja glukoze na czczo co schodzi ok godz, jak masz glukoze ok to daja ci do picia i czekasz dwie godziny na pobranie. Mozesz miec tez pobierane po 1 h i po 2 h po wypiciu. Pamietaj ze po wypiciu nie wolno chodzic bo wtddy glukoza szybciej sie spala i wynik bedzie zafalszowany.

• agata83 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia przy pierwszej ciąży trwało to 2 godz wiec temu troche sie zdziwiłam tym razem. Ale serio nie można chodzić w międzyczasie? A jak mi sie zechce siusiu to co? Tez nie będę mogła iść? Poprzednio troche chodziłam aby czas szybciej minął. Teraz biorę ze sobą książkę! A można chociaż troche pić miedzy pobraniami?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz was doczytam ale powiedzcie mi czy was uwierala 8 na dziaslo masakra jsk to boli;//

• Zetka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam przeboje z ósemka. Dziąsło mi na nią nachodzi i ciągle stany zapalne. Polecam elugel.

Agatko, ja miałam ostatnio i pobrali mi krew, wypiłam glukozę, pobrali za godzinę i za dwie. W sumie ze 2,5godzinki nawet nie. Chodzić można do kibelka :) ale aby się nie przemęczac. Ja piłam małe ilości wody, malutkie.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:41

Zetka, Madlene84 lubią tę wiadomość

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka dzieki;) zobacze jak jutro bo ta 8jest za bkisko dziasla i haczy bo taki hakby szpikulec byl;/ pijde moze do dentysty jak mnie przyjmie,a bylam 2dni temu to mi blombowal 7 i mnie niebolalo ze znieczuleniem,a od wczoraj masakra boli i kuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene gratuluje po cichu;))

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Madlene! :) :*

• Zetka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juwelka, tak też myślałam z tym większym brzuszkiem :) ale oczywiście się zastanawiam :D

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera, wchodzę na chwilę i już ciąża. Madlene, gratulacje kochana :D Swoją drogą to ciekawe, bo jak patrzyłam na Twoje zdjęcie po komunii to miałam wrażenie, że jakoś promieniejesz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 21:10

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja... chyba od jutra zacznę mierzyć temperaturę :)

Monika***, Madlene84 lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene gratuluję:-) świetna wiadomość. Teraz im więcej fasolek tym większe szanse ze nas pozarazacie:-)

Madlene84, kalika lubią tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmotywowałam się. Wykupiłam abonament na 3 miesiące na Ovu, bo jednak jak jest kolorowo jest przyjemniej :)
    Jedyne, czego nie umiem nadal to sprawdzania szyjki. Nie wiem, kiedy co powinnam zaznaczać. Jakiś gamoń ze mnie :P

Zetka, Madlene84 lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny baaaardzo dziekuje! Oczywiscie nie moge uwierzyc, ale chociaz uspokajam sie powoli :)

Mezowi powiedzialam od razu, bo z kims sie musialam podzielic moja euforia i padlo na niego :P "zmarwil sie" bo sie nastawial na bardzo intensywne starania w kolejnych miesiacach hahahah ;)

Niepokorna ja tez wole jak jest kolorowo, ale wyglada na to ze juz nie zdaze wykupic. Szyjke musisz dosc dlugo obserwowac, regularnie, abys mogla zauwazyc roznice u siebie. A ja generalnie tak ostatnio promienieje, bo jestem wyjatkowo szczesliwa ;) A dzis to chyba blyszcze wrecz :P

NIEPOKORNA, agata83, Nusia, Kotowa lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Zetka z latem jak ulal - Termin porodu Walentynki ;)

Zetka lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Niepokorna ja tez wole jak jest kolorowo, ale wyglada na to ze juz nie zdaze wykupic. Szyjke musisz dosc dlugo obserwowac, regularnie, abys mogla zauwazyc roznice u siebie. A ja generalnie tak ostatnio promienieje, bo jestem wyjatkowo szczesliwa ;) A dzis to chyba blyszcze wrecz :P

No a co sprawia, że jesteś taka strasznie szczęśliwa. Może masz jakiś przepis? Może właśnie to szczęście spowodowało, że się udało :D

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene zazdroszczę! :) ja się boję tej operacji. . . Chociaż może nie tyle operacji co tego uśpienia i pobytu w szpitalu. Tyle czasu sama :( muszę się powoli nastawiać psychicznie

‹‹ 519 520 521 522 523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ