Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa trzymam mocno kciuki za wizytę
Juwelka na poczatku podobnie jak Ty po prostu na niej siadałam oglądając coś w tv i tak mimo wolnie skakałam chyba zaczęłam od 35tyg..nie pamiętam już dokładnie
Kotowa dlaczego robili Ci punkcję? Gratuluje córeczki
Dziewczyny czy tempka po alko jest wiarygodna?Kotowa, juwelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa powodzenia, daj znac, jak wrocisz
Astrate mialam robione genetyczne z krwi i bylo podwyzszone ryzyko chorob genetycznych, wiec musieli to sprawdzicMałgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Monika badanie nasienia nie jest refundowane z tego co wiem, wiec po prostu poszukaj w ktorym labie robia i umow meza
Tak, dobrze pamietasz, u mnie wszystkie badania w normie, mojego T tez, choc w dolnej granicy to w normie. Teraz tylko czekam na badanie droznosci, a po urlopie chyba zaczniemy leczenie prywatnie, bo inaczej do smierci sie nie doczekamy.
Marysia skok nie jest dokladnym wyznacznikiem, owu mogla byc przed skokiem, jak i po. U Ciebie chyba byla faktycznie wczesniej, bo wkazuje na to sluz i szyjka.
Cigaretta, nie ma za co :* Oby to wyleczyla, bo strasznie nieprzyjemne.
Triss, u mnie nic nowego, duzo nauki a do tego jakis pech sie mnie trzyma ostatnio Ciagle cos nie tak. Tego dnia co pojechalam na bete, zlapal mnie radar na autostradzie i musze isc na kurs zeby uniknac punktow na prawku Trzeba za niego zaplacic sporo, a my odkladamy kase na urlop, wiec jestem na siebie strasznie zla, bo niedosc, ze sie nakrecilam wtedy tym glupim testem, to jeszcze mi zrobili zamiast progesteronu - testosteron, no i do tego ten radar! Pechowy dzien
Wogole ciekawi mnie ten niski testosteron, bo jak robilam w pazdzierniku, to mialam w gornej granicy, a teraz ponizej normy. Moze to blad...
Mocno trzymam kciuki za to podejscie Kochana :*
Astrate, u mnie tempka nawet po majej ilosci % jest podwyzszona
Kotowa gratuluje coreczki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 16:21
Kotowa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Astrate wrote:She wolf czyli nie brać tego pomiaru pod uwagę? tempka skoczyła mi aż o 0.3
Kotowa mam nadzieję ,że dzieciątko jest zdrowe
Ja bym nie brala
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Monika badanie nasienia nie jest refundowane z tego co wiem, wiec po prostu poszukaj w ktorym labie robia i umow meza
Tak, dobrze pamietasz, u mnie wszystkie badania w normie, mojego T tez, choc w dolnej granicy to w normie. Teraz tylko czekam na badanie droznosci, a po urlopie chyba zaczniemy leczenie prywatnie, bo inaczej do smierci sie nie doczekamy.
Marysia skok nie jest dokladnym wyznacznikiem, owu mogla byc przed skokiem, jak i po. U Ciebie chyba byla faktycznie wczesniej, bo wkazuje na to sluz i szyjka.
Cigaretta, nie ma za co :* Oby to wyleczyla, bo strasznie nieprzyjemne.
Triss, u mnie nic nowego, duzo nauki a do tego jakis pech sie mnie trzyma ostatnio Ciagle cos nie tak. Tego dnia co pojechalam na bete, zlapal mnie radar na autostradzie i musze isc na kurs zeby uniknac punktow na prawku Trzeba za niego zaplacic sporo, a my odkladamy kase na urlop, wiec jestem na siebie strasznie zla, bo niedosc, ze sie nakrecilam wtedy tym glupim testem, to jeszcze mi zrobili zamiast progesteronu - testosteron, no i do tego ten radar! Pechowy dzien
Wogole ciekawi mnie ten niski testosteron, bo jak robilam w pazdzierniku, to mialam w gornej granicy, a teraz ponizej normy. Moze to blad...
Mocno trzymam kciuki za to podejscie Kochana :*
Astrate, u mnie tempka nawet po majej ilosci % jest podwyzszona
Kotowa gratuluje coreczki :*
No mam nadzieję że faktycznie jest tak jak myślę bo to znaczy że jest już 7dpo i nie ma plamienia a to znaczy że się w miarę uregulowało wszystko
Morwa no ja też mam powiedziane że muszę w ciągu pół roku zajść w ciąże tylko że przez te moje torbiele i potem mogą się znów pokazać No a jeden jajnik mam już prawie cały zniszczony.. Ale nie ma co się martwić na zapas Damy wszystkie jakoś redę -
nick nieaktualny
-
Juwelka teraz tak delikatnie poczekaj do 38tyg a później jak tylko poczujesz, że macica Ci się stawia to skacz intensywnie na piłce podczas skurczu No i nie zapominaj o myciu podłóg czy okien
Morwa 3 miesiące zlecą w mig Dobrze, że mamy lato można się czymś zająć żeby czas szybciej zleciał
magda wyniki piękne! Oby zwiastowały małego człowieczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 21:19
-
Po wczorajszych wynikach się nie mogłam powstrzymać i siknelam rano, blada ale jest druga kreska:-) chyba że mam zwidy, zaraz na betę idę. Może zrobię memu K prezent na dzień ojca:-) aaaaaaaaaaa
Zetka, Morwa, kalika, kahaśka, Kotowa, Astrate lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika*** wrote:Magda, trzymam kciuki!!! Kiedy będziesz miała wynik bety?