Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kahaśka, polecam skakanie na piłce Ja dzięki temu urodziłam w 38tyg a gdyby to nie pomogło zapytaj się swojego ginekolog czy możesz się umówić na indukcję porodu. Mój się zgodził na 39 tydzień ale moje dziecko miało inne plany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 17:25
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa dziękuje za ciepłe przyjęcie Przeglądam owu od dłuuuższego czasu i bardzo trzymałam za Ciebie kciuki, nadal je trzymam bo w końcu musi być happy end :*
Co do inozytolu to na wiki łacińska nazwa zaczyna się właśnie od myo w tym cyklu jeszcze mam femibion natal classic zamówie sobie inofem na następnyMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mało tego wchodzi jeszcze w skład spermy lol
Znaczenie dla człowieka
Inozytol jest wytwarzany w organizmie przy udziale enzymu o nazwie fitaza. Buduje fosfatydyloinozytol (glicerofosfolipid), który jest prekursorem ważnych drugorzędowych przekaźników (IP3 i DAG) hormonów takich jak GnRH i TSH oraz wchodzi w skład spermy (100 g spermy zawiera 53 mg inozytolu[8]). Przypuszcza się, że brak inozytolu może być jedną z przyczyn niepłodności.
Ja tam nic nie sugeruje ale jakiś jakby łatwiejszy dostęp niż do moczu diabetykaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 19:09
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie wróciliśmy z kina, spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać....
Dziękuję Morwa za odp. Może rzeczywiście to jest infekcja, do tego dziwny grudkowaty śluz znowu coś mnie dopadło i tak jest praktycznie w każdym cyklu. Jutro dzwonie do gina ! Pewnie we wtorek wizyta.
Dobranoc pchły na noc! :* -
Morwa kciuki zacisniete, oby wieści dziś były dobre, a Twoje samopoczucie coraz lepsze. Daj znać co doktorek powiedział
Cigaretta, zgadzam sie z Morwa, wygląda to na infekcje. Przeleczysz sie i wrocicie do produkcji fasola pelna parą
06.2015 - nasz aniołek:*
-
dzień dobry
Morwa :* :* czekam z niecierpliwością na wiesci po wizycie. Po zdjęciu szwów bedziesz normalnie funkcjonować, wiem jak po cc mi zdjeli to zaczęłam śmigać normalnie
Niepokorna zdaj relację jak u Ciebie jak się już ulokujesz
Juwelka to już niedługo, super, trzymam kciuki za to, by poszło gładko
She gdzie Ty??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 08:46
juwelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane, dzięki dziewczyny za rady, dziś zadzwonię do gina i powiem mu ,że mam nawracające infekcje, ból, pieczenie, swędzenie, upławy.. miałam robiony wymaz, jutro odbiorę wyniki może coś wykazał, choć nie znam się na tym kompletnie
Morwa cieszę się, że masz dobry nastrój, wszystko będzie dobrze ! :* -
Magda oj wyszalalam sie, było super, ale wczorajszy dzien był droga przez mękę. Nie mogę pić, alkohol mi szkodzi;p
Wg mnie jeszcze zbyt wcześnie na test. U mnie 11 dpo był taki cień cienia cienia, ale tylko na teście plytkowym z allegro, 12 dpo na teście paskowym z allegro nic, 13 dpo na teście plytkowym piękna druga krecha. Także myślę, że zaopatrz sie w dobry test i za 3 dni sikaj;) Wykres masz ladny, nawet bardzo, oby taki pozostał:*
06.2015 - nasz aniołek:*