Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda suuuuper! Juz sie nakręciłam, na Twoja ciąże! Czekam na Twoja betę, ale musi być +
Morwa czasu szybko płynie, 3 miesiące mina szybko, a potem będzie dobrze, zobaczysz:* Jak tam dzisiaj, boli głowa? :p
Ja wczoraj byłam na kontroli u gin, macica juz praktycznie czysta, endometrium cienkie i robi sie jednorodne. Jutro robie betę i badania tarczycowe. Mamy czekać ze staraniami do nowego cyklu, a po pierwsze muszę unormować tarczyce, bo najprawdopodobniej to była przyczyna poronienia. Ciekawe ile będzie to trwało:( Glupie hashi...magdaM85 lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Dzień dobry wszystkim
Jak mija dzionek? U nas zapowiada się całkiem ładna pogoda. Ma być podobno 25 stopni i słoneczko.
A ja jestem zszokowana, bo dzisiaj 34 dc i @ nadal brak. Ostatnio jak przyjechałam do UK na chwilę to mi się skrócił cykl, a teraz mi się wydłuża. Dziwny ten kobiecy organizm -
juwelka wrote:Astrate ,,macica stawia" czyli że brzuch taki mega twardy się robi?
Okna w planie na ten tydzień, podłogi czyste kurczę, na razie nie ma kto pobrudzić hi hi
Morwa miłego wieczorku i nocy Wam życzę) Wakacje szybką miną , a co mąż w końcu na tą gumkę? Nie ma wyjścia w sumie co?
W ramach wprawiania sie w role matki mozesz przejsc sie po mieszkaniu porozrzucac wszystkie rzeczy z szuflad szafek regalow, wylac troche wode popluc na podlogi i sypnij na koniec jakims piachem a nastepnie szorowac na kolanach hehhe
Morwa to dopiero domwa biba az zazdroszcze w co gracie na pleju? i tak do rana siedzieliscie? Mega
magda super! Trzymam mocno kciuki
kalika oby tarczyca jak najszybciej Ci sie unormowala bierzesz juz leki?
Niepokorna moze ciaza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:59
magdaM85 lubi tę wiadomość
-
Morwa takimi wynikami badań laboratoryjnych bym sie nie martwiła, zastanawiające są te ewentualne zwapnienia w RTG - mogą to być zwapnienia w blaszce miazdzycowej w aorcie (choć trochę młoda na to jesteś), ewentualnie zwapnienia w węzłach chłonnych. A jakie miałaś wyniki tych markerów nowotworowych?
Magda juz nie moge sie doczekać Twojej bety:) Jak sukieneczka po przymiarkach, pasuje? Jakie dodatki do niej planujesz?
Astrate, leki brałam jeszcze przed ciąża, choć wówczas wyniki miałam dobre, tylko przeciwciała przeciwtarczycowe wysokie. Niestety w ciazy tarczyca mi oszalała, stała sie niewydolna i najpewniej dlatego poroniłam. Teraz jestem na podwojonej w stosunku do okresu sprzed ciazy dawcę (25 ug Euthyroxu). Jutro zrobię kontrole, zobaczymy czy wyniki powoli wracaja do normy.
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Kalika markery wyszło ok. Myślałas może aby trochę obniżyć przeciwciała przeciwtarczycowe? Da się to zrobić np wprowadzając dietę bezglutenową, albo np bez laktozy. Zależy co Ci szkodzi a o czym możesz nie wiedzieć :p
O diecie nie słyszałam, ale są badania, ze selen ma działanie obniżające poziom przeciwciał przeciwtarczycowych. Zastanawiam sie nad tym.