Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, jasne ze dobrze, gratulacje
Believe, tak remont ku końcowi. Mąż właśnie w Ikea bo czegoś zabrakło
Oj zazdroszczę Wam dziewczynki ze, Wy donoszona juz
No to która teraz testuje?
Niepokorna ja czuję se coś tam u Ciebie na rzeczy jest
No właśnie Martika mogłaby sie odezwać. Mam nadzieję że u Nich ok.believe lubi tę wiadomość
-
Kalika ja biorę letrox, już zwiekszylam dawkę ale pewnie jeszcze trzeba bedzie zwiększyć. Zadzwonię w tym tygodniu do lekarza i się dowiem wszystkiego:-)
Kurczę cały czas nie wierzę że się udało, na razie to takie niewiarygodne.
Sukienka super jest:-) z dodatkami jeszcze nie wiem, buty mam takie jasne w kolorze nude więc pewnie w jasne kolorki pójdę. -
Magda serdecznie gratuluję!
Kalika też słyszałam, że selen obniża przeciwciała ale nigdy tego nie sprawdzałam, ile u Ciebie wynoszą? Ostatnio jak rozmawiałam z lekarzem to powiedziała, ze stres ma niemały wpływ na ich wzrost
boszzz dostałam mandat za cioto-parkowanie i 5pkt...mój pierwszy, chyba powieszę go na lodówceWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 18:24
-
Moim zdaniem metformine powinnaś odstawić. Bierz tylko Letrox, kwas foliowy i witaminę D.
Astrate przeciwciała robiłam na początku marca i antyTPO miałam ok 350, tj. 10x powyżej górnej granicy normy. AntyTG miałam ok. 475, tj. 4x powyżej normy. W przeszłości (kilka lat temu) miałam wyższe. Chyba kupie sobie ten selen. Przez krotki czas mi nie zaszkodzi, a może coś pomoże.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Magda gratuluje i zycze spokojnych 9 miesiecy25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Astrate antyTG to także przeciwciała przeciwtarczycowe tylko skierowane przeciwko tyreoglobulinie (podobnie jak antyTPO występują w chorobie Hashimoto). Selen ma obniżać jedne i drugie, zobaczymy;)
Morwa zwapniała niedomykalna zastawka może dawać taki obraz, ale byłaby widoczna troszkę w innym miejscu, a poza tym nie sadze, ze dotyczy to Ciebie (musiałabyś mieć ja w dość kiepskim stanie, a to dawałoby objawy). Astma zwapnień nie daje. Pierwsze co przychodzi mi na myśl słysząc o zwapnieniach w płucach to gruźlica;) ale myśle, ze z dużym prawdopodobieństwem mogą być to łagodne, nic nie znaczące zmiany pozapalne.Astrate, Morwa lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyMonika ja tez kciukam za nowy cykl;* Kotowa gratulacje coreczki;* Morwa jakos dacie rade przesyc 3mies a potem babelek malutki sam sie wcisnie i bedzie rosl;));*zycze ci z calego serca zeby wam sie udalo, wiec teraz masz odpoczywac leniuchowac i nabierac sil;*
Morwa, Kotowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrocilam, czekałam w poczekalni ponad godzinę, tylko po to, żeby wypisał mi recepte. Dostałam globulki i maść - antybiotyk, a razem z mężem mamy zażyć 2 tabletki na grzybicę. Wizyta dziś za free za to leki 80 zł... no i powiedział, że czeka na mnie w szpitalu na zabiegu. Także wszystko ustalone, a monitoringu nie robił bo chyba uznał, że przy grzybicy są marne szanse
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
zaginiona staraczka cosma melduje sie odnaleziona pewnie i tak mnie tutaj nikt nie pamieta bo za bardzo aktywna tez nie bylam ale czy moge sie znowu do was dolaczyc ?
Wielkie gratulacje dla wszystkich zaciazonych i pozdrowienia dla wkrotce rodzacych (jejku jak ten czas szybko leci) oraz dalej sie starajacych
ja po polrocznej przerwie z forum i po dalszych bezowocnych staraniach postanowilam w koncu przestac sie cackac i zlapac byka za rogi ...czyli zrobilam termin w klinice nieplodnosci( wczoraj mielismy pierwsza rozmowe) i bedziemy sie z mezem w ciagu nastepnego miesiaca badac wszerz,wzdluz i wskros dostalam juz liste i terminy co kiedy bedzie badane i najchetniej przewinelabym czas do wynikow, zeby wiedziec co w trawie piszczy.
pozdrawiam was wszystkie i zycze milego wieczorku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:45
Morwa, She Wolf, Kotowa, Madlene84, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cosma Kochana moja! W koncu sie odnalazlas. Czesto o Tobie myslalam i martwilam sie
Troche szkoda ze do nas wracasz, ale mam nadzieje, ze nie na dlugo i za chwile bedziesz w dwupaku :*Cosma lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyMagda, gratulacje!
Witaj Cosma!
Niepokorna, powodzenia na nowej drodze zycia:* mocno trzymam kciuki za to, żeby się okazało ze przemycilas fasola też Mam co do Ciebie przeczucia, jak zetka mam nadzieję że się zaskoczyszNIEPOKORNA, Cosma lubią tę wiadomość