Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kalika świetna sukienka i w ogóle strona, akurat szukam kiecki na wesele
Niepokorna jak mieszkałam w UK większość czasu spędzałam w primarku Polecam Ci też new look i tk maxx( mają ciekawszy asortyment niż w PL )
magda już mdłości? oswajaj się oswajaj bo jakieś 38tyg przed Wami Chociaż mi się wydaje, że to niedowierzanie towarzyszy kobietom przez całą ciążę, takie jakieś wirtualne to dziecko jest
Cosma trzymam kciuki za wyniki męża :)Pamiętam jak mi znajoma opowiadała, że wysłali męża do śmierdzącego kibla żeby pobrał próbkę..mam nadziej, że takie rzeczy tylko w Lubinie
Ja już z niecierpliwością czekam na dni płodne bierzemy się do roboty w tym cyklu jak nie pyknie myślę czy nie iść na sprawdzenie drożności jajowodów...
Cześć Doda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 21:45
-
Astrate,
New look na bank oblookam, bo u nich można kupić buty w moim rozmiarze. Ale to już jak będzie spokojniej i jak zacznę zarabiać.
PS: Udało nam się wynająć bardzo przyjemny pokój, więc mamy gdzie mieszkać, a to najważniejsze. Teraz pora szukać pracy -
Astrate wrote:zapomniałabym o dorothy perkins jakiej pracy szukasz? u nich najłatwiej aplikować przez internet Życzę powodzenia!
Ubrania Dorothy kojarzą mi się z takimi bardzo kobiecymi, a ja się tak nie ubieram za bardzo.
Na razie nie mam pomysłu na pracę dla siebie. -
Hej dziewczynki, wracam do żywych. Od poniedzialku rzygalam znow jak kot, ale na szczescie juz przeszlo. Teraz tylko czekam na wtorkowe wyniki, jestem dobrej mysli.
Moj szanowny malzonek w tajemnicy przede mna wynalazl nam samochod, wczoraj tylko zabral mnie, zebym sobie obejrzala i czy mi sie podoba mam nowa fure do pracy przynajmniej zajelam sobie czyms glowe, teraz mam mase papierow do zalatwiania...
Cosma, ja Cie bardzo dobrze pamietam Witaj, powodzenia tym razem, mam nadzieje, ze po badaniach szybko doczekasz sie fasolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:14
Cosma, Madlene84 lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualnyAstrate na szczescie nie bylo smierdzacego kibla wlasnie dzwonil i mi opowiadal, ze mial pokoj z lazienka, przydymione swiatlo, nastrojowa muzyka, na scianie wisial duzy obraz z marylin monroe, telewizorek, gazetki takze nie bedzie mial traumy ja sobie dzis troche zartowalam przed zeby go troche rozluznic ale jak zauwazylam ze tylko ja sie smieje dalam sobie spokoj na szczescie juz po (pol roku go gonilam na to badanie) i teraz czekamy na wyniki
Niepokorna a w jakiej miejscowosci jestes? Jak czytam Twoje wpisy przypomina mi sie moj rok w anglii i jego poczatkiZetka, Astrate lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Cosma,
Kotowa no najwyzszy czas zebys sie zaczynala czuc lepiej i wreszcie w 100% cieszyla tym stanem. Wyniki beda dobre, zobaczysz.
U mnie bez tragedi, chociaz czasem mdlosci sa, ale nie poranne, raczej popoludniowe i koniecznie musze cos zjesc co chwile, bo jak nie to czuje sie gorzej... najchetniej warzywka w kazdej postaci. W poniedzialek 1 USG - nie moge sie doczekac.
Niepokorna, a tam ciezko, jest inaczej, a bedzie juz tylko lepiej, zobaczysz!
Trzymam za Was kochane kciuki alwayAstrate, Kotowa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Hej :*
A u nas w koncu lato na calego, a ma byc jeszcze cieplej - do 30C w przyszlym tygodniu Nareszcie
PozdrawiamAstrate lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyCześć laski, u mnie pochmurno i nieciekawie. Za 1,5 jade na babskie spotkanie z kolezankami z uczelni będziemy oblewac dyplom. A jutro pakowanie się na wczasy i w końcu relaks i oderwanie myśli od starań.
Tak apropo właśnie wyczytalam na necie, że Sejm przyjął ustawę o in vitro, jakoś spadł mi kamień z serca, bo gdzieś cały czas to mam z tyłu głowy, w razie Wu.
Miłego popołudnia!Morwa, Astrate, Zetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niepokorna w takim razie zaciskam kciuki
Cigaretta też się bardzo cieszę, że przeszła ta ustawa bo to wybawienie i jedyna szansa na dzidziusia dla niektórych rodzin..
Co do snów to mnie od początku cyklu ciągle śnią się dzieci, kilkakrotnie śnił mi się test z II kreskami i że byłam w ciąży, już chyba zaczynam świrować przez to ciągłe myślenie kiedy nam się uda zajść w ciążę.. -
Morwa wrote:She jak będziesz miała chwilę to uzupełnij listę o nowe staraczki i przywróć Cosme na właściwe miejsce jak tam na uczelni ? Wszystko już zaliczyłas? Kiedy u was coś się ruszy w tej klinice , już coś wiadomo ?
Juz przywracam Cosme, a reszta musi napisac dane
Na uczelni nauki od groma, wlasnie wyslalam dwie prace, ale to jeszcze nie koniec semestr konczy sie we wrzesniu, a od pazdziernika zaczynam kolejny, wiec w tym roku nie mam odpoczynku od nauki
Wlasnie dzwonili do mnie z kliniki, bo napisalam 2 skargi. Ale dalej nic nie wiem, bo pielegniarka musi przejrzec moje papiery i wtedy oddzwoni. Jaja sobie ze mnie robia konkretne.
A jak Ty sie czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 19:28
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty