Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
juwelka wrote:Kotowa urośnie, musi !
dziewczyny ja jutro usunę te fotki, chcę być anonimowa w miarę ;]juwelka lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgata ja tez sie ciesze ze polecialas i mame zobaczylas,nawet nabrala sil jak cie zobaczyla,a twoj szef pelna klasa,dobrxe sie spisal,oby wiecej takich gestow ze strony szefostwa. Juwelka nie usuwaj,fajnue sie patrzy na takie brzusie;)) oj Morunia,nuech ladnie sie goi biedactwo nasze,a twoj maz ale teksty hahaha chociaz humorek dopisuje i wesolo macie;)) idz idz do doktora i niech wszystko bedzie tak jak powinno;*
-
Juwelka ale piękności tutaj wrzuciłaś jesteś moim ulubionym typem ciężarnych-tylko brzuch, reszta bez zmian, jak przed ciąża:)
Morwa na tą ranę kup sobie preparat Solcoseryl-swietnie radzi sobie z trudno gorącymi sie ranami. Jesli coś Ci sie tam saczy jeszcze z tej rany to kup w żelu, a jesli rana jest sucha to w maści.
Witam sie z pochmurnego Trojmiasta. Aż sie nie chce wstawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 09:27
juwelka lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
Niepokorna, wiedziałam juz kilka dni temu! Gratulacje.
Juwelka, nie zdążyłam fotek zobaczyć
She mam nadzieje że niepotrzebna Wam będzie klinika.
Cigaretta udanego i Owocnego urlopu
Agatko, trzymaj się :*
Morwa, mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie.
Kotowa i Madlene Rosnijcie
Kahaska, Believe, Juwelka, jak u Was?
Cosma, faktycznie, czas nieźle leci powodzenia.
U nas remont ciąg dalszy ale już bardziej porządki poremontowe
Już mam torbę częściowo spakowana, ale niech jeszcze poczeka z 7 tygodniKotowa lubi tę wiadomość
-
Gratki Niepokorna. Ja mam nadzieję że też niedługo zobaczę te upragnione 2 kreseczki na teście. Jak narazie czekam na unormowanie cyklu bo końcem kwietnia odstawiłam antykoncepcję. Czekam również na owu bo w poprzednich dwóch cyklach temperaturka wzrastała dosyć szybko bo około 10-12 dnia cyklu a teraz jak narazie nic nie idzie w górę. Przed tabsami cykle miałam dosyć długie bo po 30- 34 dni wiec mam nadzieję że wszystko wraca do normy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane :*
Astrate, to dawaj dane, tak jak Morwa Ci podpowiedziala
Kalika tak to jest jak sie zachce studiowac na stare lata. Chce to jak najszybciej skonczyc, dlatego nie robie sobie przerwy
Ja tez tak mam jak Ty, jak zblizaja sie terminy, to bez kija nie podchodz
Kotowa jestem pewna, ze nadrobisz z brzuszkiem, przeciez te mdlosci i wymioty nie beda Cie chyba meczyc cala ciaze?
Morwa, mam nadzieje, ze szybko sie wszystko zagoi :*
Tez mam nadzieje, ze ta klinika nie bedzie potrzebna, ale widzisz sama, ze nie jest latwo, a nie chce czekac za dlugo na leczenie, bo stara jestem
Nataliano, wez jutro tego dupka a pojutrze zatestuj i jak bedzie pozytyw (czego bardzo zycze) to bierz dalej, a jak nie, to mozesz odstawic. Tak zazwyczaj radza lekarze. A jesi sie martwisz, to wez dupka kilka dni dluzej w razie czego.
Niepokorna, jeszcze raz gratuluje
Zetka, Ty to sobie nie odpoczelas w tej ciazy a bylas u lekarza? Jak brzuch?
A moj T dzis do mnie pisze z pracy, ze rozcial sobie ptaka, nie wie nawet jak to sie stalo, wiec musimy kilka dni chyba odczekac, oby owulka poczekala
Kotowa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She, byłam wczoraj u internisty. Ale już mi było lepiej bo przedwczoraj kupiłam sobie gaviscon fujjjjj ale pomogło. Jeszcze uważam z jedzeniem. Mam mieć lekkostrawna dietę. Dostałam tez na wyciszenie tabletki homeopatyczne NERVOHEEL ale bije się z myślami czy je brać, bo te duszności to najpewniej od nerwów.
Podziwiam Cię kochana za wytrwałość z ta nauka. Ja sie zbieram żeby język sobie przypomnieć fr bo mam braki w słowach i jakoś mi nie po drodze.
Jak to rozciął ptaka? Chyba nie TEGO ptakaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 13:27
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:She, byłam wczoraj u internisty. Ale już mi było lepiej bo przedwczoraj kupiłam sobie gaviscon fujjjjj ale pomogło. Jeszcze uważam z jedzeniem. Mam mieć lekkostrawna dietę. Dostałam tez na wyciszenie tabletki homeopatyczne NERVOHEEL ale bije się z myślami czy je brać, bo te duszności to najpewniej od nerwów.
Podziwiam Cię kochana za wytrwałość z ta nauka. Ja sie zbieram żeby język sobie przypomnieć fr bo mam braki w słowach i jakoś mi nie po drodze.
Jak to rozciął ptaka? Chyba nie TEGO ptaka
A no to dobrze, ze juz Ci lepiej, co do lekow homeopatycznych to mam mieszane odczucia, wiec nie wiem czy bym sie zdecydowala. Ale z drugiej strony jesli ma Ci to pomoc sie wyciszyc, to moze warto?
Wiesz co, no musze to pociagnac skoro zaczelam, bo to zawsze bylo moim marzeniem, ale jest coraz ciezej, a jak jest ciezko to mi sie odechciewa
A Ty jak chcesz podszlifowac jezyk, to chyba masz ostatnie chwile na to, bo jak sie Michas urodzi, to bedziesz mogla o tym zapomniec
Dlatego ja tak chce tez przyspieszyc ta nauke, bo jesli w koncu sie uda zaciazyc, to nie dam rady sie uczyc, bo juz teraz mi ciezko.
No wlasnie tego ptaka! Nie wiem jak tego dokonal, bo wczesniej nic nie mowil Oby nie za mocno, bo trzba sie bedzie niedlugo starac hahaha!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 13:34
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty