Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
może jak rozporek zapinał?
No właśnie ja teraz nie mam kiedy przez remont. Nawet nie wiem gdzie są książki do tego od pn jestem z Jaskiem w domu także nici z mojej nauki A i teraz jakoś się skupić na niczym nie mogę nawet
A tabletki kupiłam, zobaczę. Może w krytycznej sytuacji wezmę, ale obym takiej nie miałaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 14:02
-
Zetka możesz mi napisać coś więcej o tym leku? Na co dokładnie można go stosować? To na receptę? Bo jak nie to moze tez bym sobie kupiła. Muszę mieć coś na uspokojenie w razie "w". Byłam teraz u swojej polskiej lekarki rodzinnej ale powiedziała, ze nie moze nic mi dać i żebym pila melisę.
Niepokorna gratulacje!!!
Ściskamy was mocno dziewczyny!Zetka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:-) Niepokorna gratulacje:-)
Ja dziś zrobilam bete zeby sprawdzic przyrost, wyszło 309:-) we wtorek było 69.
Lekarz zalecił mi odstawić metformine, letrox mam brać 75mg, pierwsza wizytę mam 18 lipca, to będzie początek 8 tygodnia, już się nie mogę doczekaćZetka, kalika, NIEPOKORNA, believe, Astrate, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatko to bez recepty. Generalnie na nerwy żeby się wyciszyć. Powiedziała ze mogę spokojnie brać. Tabletki to 3x1 a jeśli krople to 3x10 i nie przejmować się ze na spirytusie. Ja zamówiłam tabletki bo kropli nie było. O takie:
http://www.aptekagemini.pl/heel-nervoheel-n-50-tabletek-podjezykowych.html
Magda, piękny przyrost.
Believe, gratulacje ciąży donoszonej Pozytywnie zazdroszczę
believe, magdaM85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda super:) dbaj o fasolka:) Suwaczek
Pisze do Was z plaży. Mimo pochmurnego poranka potem sie wypogodzilo i po spacerowej połowie dnia wylądowaliśmy na plazy. Trochę wieje ale siędzie w bunkrze z parawanu także daje radę Buziaki :*magdaM85 lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
To i ja się pochwalę
https://imagizer.imageshack.us/v2/768xq90/r/913/Un8goY.jpg
Niepokorna, strasznie Ci gratulujęNIEPOKORNA, believe, Monika***, agata83, Morwa, Astrate, magdaM85, juwelka lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Niepokorna ogromne gratulacje! Poradzicie sobie na pewno
She rocznik 86, starania od października 2014 o drugą dziewczynkę
Morwa niech Ci te czereśnie na zdrowie wyjdą! Ja też się ich dzisiaj najadłam, tylko nie wiedziałam, że są bogate w jod
Kotwo wcale się nie dziwię Twojej endo w ogóle nie widać, że to prawie 18 tydzień
Kalika udanego wypoczynku!
Cigaretta u mnie też dzisiaj jakiś marazm...chyba przez tą pogodęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 21:40
-
Niepokorna, jestem w stanie sobie to wyobrazić... dowiedz się jak wygląda Twoja sytuacja w świetle ich prawa i staraj się szukać pracy( nawet w zwykłym sklepie, aplikacje masz on-line i przjmują w zasadzie wszystkich) oni tam i tak pracują jakoś do 8 miesiąca, przecież nie każda kobieta od razu wie, że jest w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 22:04
-
nick nieaktualnyNiepokorna, a mąż już wie? Czy chcesz mu jakoś specjalnie ogłosić nowinę?
No teraz będziecie musieli trochę pewnie dostosować plany i będzie dobrze - przecież nie jesteś tam sama:) I na szczęście masz aż 9 miesięcy na ułożenie sobie tam wszystkiego
Nic się teraz nie martw A jak się czujesz tak w ogóle? pomijając stres oczywiście
Invicta organizuje bezpłatne konsultacje ze zniżką na badania w lipcu - postanowiłam się zapisać z mężem. Może dowiem się czegoś ciekawego, a jak nie to chociaż 50% zniżki na badanie nasienia dla męża i dla mnie też jakaś zniżka, tylko nie pamiętam jaka -
Astrate,
Będę próbowała w polskim sklepie szukać pracy
Monika,
Mąż wie, bo robiłam test i byłam tak zszokowana, że musiałam go zapytać, czy również widzi tą drugą kreskę...
Czuję się dobrze. Jestem trochę bardziej senna, częściej sikam i strasznie bolą mnie piersi. A tak poza tym ok. -
nick nieaktualnyLaseczki żegnam się z wami na tydzień lub dłużej
O 3 pobudka i wyjazd.. 10 h drogi nas czeka, ale damy rade !
Miłego weekendu, miejcie się dobrze!
Pozdrowienia :*Monika***, NIEPOKORNA, Morwa, kalika, Madlene84, Zetka, Astrate, nataliano lubią tę wiadomość