Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCigaretta udanego wyjazdu, She Wolf podziwiam Cie ze chce ci sie uczyc,ja tylko czekalam.kiedy technikum skoncze ale wszystko zdasz na 6;)) ja nowa gratulacje;)) Niepokorna ja tez teraz pracy nie mam stalej,musze chociaz zarejestrowac sie do up jutro,mam nadzieje ze cos znajdziesz;*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nataliano wrote:Niepokorna udanych zakupow;))
Na razie nie mam weny by wyjść z domu, bo pogoda się popsuła.
A co do pracy to jednak nie będę szukała. Jestem jeszcze na okresie wypowiedzenia w Polsce. Więc muszę otrzymać od lekarza tu zaświadczenie, że jestem w ciąży i jestem niezdolna do pracy i wysłać je do pracodawcy. Wtedy ZUS będzie mi płacił 100% aż do porodu. A potem postaramy się o zasiłek dla męża na mnie i dziecko. Czyli mąż będzie pracował, a ja będę zajmowała się domem Doszliśmy do wniosku, że tak będzie najlepiej dla mnie i dziecka.Astrate, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa jutro zatestuje,jutro musze jechac po testa do apteki z rana bo z allegro mi nie przyjda tak szybko;. a jak przyjda to tamte zatestuje az @nieprzyjdzie, jakby wyszedl pozytyw to we wt badz stode pojechalabym do labo na bete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 12:20
Morwa lubi tę wiadomość
-
Morwa trzymam i nie puszczam. Mam nadzieje, ze wszystko szybko wroci do normy i pojawi sie Fasolka ze szczesliwym zakonczeniem. A jak Twoja blizna?Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualny
-
Niepokorna, widzisz jednak się wszystko ułożyło i oby już tak zostało Jak się zakupy udały?
Morwa, trzymam mocno kciuki żebyś w czerwcu 2016 odliczała z niecierpliwością dni do swojego porodu
Nataliano, powodzenia w jutrzejszym testowaniu, obyś wysikała dwie krechy!
Jak Wam niedziela mija? Pogoda do niczego...a ja się czuję jak za czasów studenckich mąż wyjechał a dziecię me sprzedałam do dziadków leżę i oglądam seriale aa i mam pytanie? taki spadek na moim wykresie zwiastuje owu? -
Astrate,
Zakupy udane. Weszłam do Primarka i spędziłam tam 2 godziny. Chciałam wszystko na spokojnie obejrzeć.
Kupiłam:
- 2 pary krótkich spodenek dresowych po domu na ciepłe dni
- 2 pary bawełnianych legginsów po domu na chłodne dni
- bluzę z kapturem w kolorze ecru rozpinaną z kapturem milutką
- rozpinany sweterek granat w białe pasy
- spodnie rurki granatowe na gumkę (bo jeansy mi się nie dopinają )
Ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupów. Uwielbiam ten sklepAstrate, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
serduszkowanie było wczoraj rano, planuje jeszcze dzisiaj i jakoś jutro albo pojutrze szyjki jeszcze do końca nie rozgryzłam zaznaczam jak mi się wydaje.. mam wrażenie, że dzisiaj jest średnio miękka, otwarta i nisko i sluź się robi powoli rozciągliwy ale jeszcze nic mnie nie boli a zawsze czuje ból owulacyjny więc sama nie wiem..
-
Mam wrażenie, że moja szyjka też żyje własnym życiem Śluz staram się badać przy szyjce jak najpóźniej po Co do płodnego to mam tak samo jak Ty Cykl bezowulacyjny w 12dc zapadnięty, nierówny pęcherzyk a 14dc wręcz zalewało mnie śluzem płodnym...bądź tu mądry i pisz wiersze