Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka wrote:Miłego wieczoru dziewczynki
Juwelka, Kahaska, Believe, Malagosia, meldujecie się?
U mnie pracowity weekend, padam dziś normalnie. W tyg mam zamiar prac i prasować ciuszki, o ile Jaś mi na to pozwoli
Melduję się jeszcze w dwupaku. Na razie jakikolwiek objawów zbliżającej się godziny "0" brak
Zetka, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nataliano serdecznie gratuluje :*
nataliano lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Cześć dziewczyny! Widzę ze fasolkowy szał trwa:) Nataliano mi to wyglada na ładna kreseczkę, juz nie taki cień cienia:) Tempka sie nie przejmuj, mi tez spadała a potem znów skoczyła do gory;) trzymam kciuki za betę
Jak sie miewa reszta czerwcowych ciazoweczek?
Madlene daj znac jak po USG.
Magda co u Ciebie, jak z mdlosciami?
Niepokorna najwyraźniej fasol wziął Cię z zaskoczenia;) Dbaj o siebie, o Was;)nataliano, Madlene84, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Niepokorna, tak miałam bóle jak na @, nawet dość długo. Na te bóle dostałam duphaston. Co do biegunki to nie pamiętam, chyba nie.
Nospe możesz wziąć.
Kahaśka, będzie dobrze pamiętam ze w sobotę umyłam wannę, byliśmy na zakupach a o 5 rano w niedziele zaczęły się skurcze. To był 38w6d
Małgosiu a ruchy jak czujesz? Nie majstra je Ci rączkami po pęcherzu? Nie martw się, najważniejsze że z dzidzia wszystko ok i na pewno będzie dobrze.
Juwelka!!! Believe!!!
Nataliano, gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 10:16
nataliano lubi tę wiadomość
-
Nataliano, jak dla mnie to super krecha:) gratuluję bardzo:)
U mnie bez większych zmian, mdłości póki co nie męczą, czasem rano mam takie uczucia gorąca i jakby zimne poty mnie oblewały, ale długo to nie trwa na szczęście. Apetyt mi się tylko zwiększył, z czego zadowolona nie jestem hehe:)
Wczoraj mój brat przyjechał na 2-tygodniowy urlop:) bratanek w sobotę wyszedł ze szpitala i wczoraj właśnie przyjechali:) Jaki on jest malutki i mega słodziak:)Na szczęście zdrowiutki, moja bratowa się śmieje, że pielęgniarki go super karmiły w szpitalu, bo przez tydzień przybrał 500gram:)
Powiedzieliśmy im o naszej fasolce, bardzo się ucieszyli. Ogólnie mój brat bardzo nas wspierał więc się należało mu żeby szybko przekazać wiadomość
Się śmiał, że będą teraz musieli poczekać z chrzcinami Mateuszka aż urodzę, bo będę chrzestną - będzie mój trzeci chrześniak, samych chłopaków mam:)kalika lubi tę wiadomość
-
Nataliano kreska piękna jest. Gratuluję.
Ja z samopoczuciem różnie ale tragedii nie ma. Magda ja w 4- 5tyg tez nie miałam objawów. Wręcz przeciwnie radość i energia mnie rozpieraly. .. teraz juz trochę mniej męczą mnie trochę mdłości ale delikatne głównie popołudniu. Nie mam siły a co gorsza i ochoty na nic. A jak nie zjem maks co 2h to jest mi gorzej. Ciągle mnie w środku trzęsie jakbym była na kacu
USG na 16.00. Wcześniej jeszcze jadę do szkoły na udawana rozmowę o pracę. .. jak dla mnie strata czasu ale zaliczyć musze.nataliano, Zetka lubią tę wiadomość
-
juwelka wrote:Ja również się melduje ;] Do TP 15 dni. Ja po wizycie -zalecenia - dużo chodzenia i sex ;]
Tymek waży 2900 ;]
Zetka info dla Ciebie -Sławek w wyśmienitym humorze ;] Był prze miły -och ach ;]
Eeee Juwelka, zazdroszczę!!!!!
A ja mam wizytę za tydzień dopiero wiec mam nadzieję że też humor będzie miał
To seksijcie się ile wlezie, bo potem 6tyg post )))
A jak szyjka Twoja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 13:15
-
Nataliano gratulacje!!
Magda tobie tez, bo nie pamietam czy już gratulowalam
Ja wróciłam już do domu. Okropnie zmęczona jestem po podróży, a do pracy trzeba było iść. Mama jest przytomna, ale nadal w ciężkim stanie. Cieszę sie bardzo, ze ja zobaczyłam. Pożegnałem sie z nią, ale jakos nie dałam rady zrobić to tak, jakby to już było na zawsze. Ciagle mocno wierze, ze jeszcze sie zobaczymy. Niemniej serce mi pęka.
Nie wiem czy uda mi sie was nadrobić w tym tygodniu, bo sporo pracy mnie czeka w domu i w pracy. Ale będę po trochu podczytywać.nataliano lubi tę wiadomość
-
Agata tule mocno i ciesze sie ze spedzilas z mama troche czasu :* :* :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
ja nowa oficjalne gratulacje
A mnie jakieś choróbsko chyba rozkłada od wczoraj pobolewa mnie gardło a dzisiaj to strasznie nie do życia jestem, muszę uważać żeby zbyt szybko nie wstać z fotela bo zaraz mi się w głowie kręci.. Ehh a tu upały zapowiadają, mam nadzieję, ze mnie nie rozłoży na ten czas..