Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata trzymaj się! Jesteś dzielna i uważam że to była wspaniała decyzja ze polecialas się z mamą zobaczyć. Dla Was obu na pewno to dużo znaczy!!
Nowa gratulacje.
Kalika, She dzięki. Ja po USG. Wszystko w jak najlepszym porządku. Dzidziuś jest jeden... uff. Ma dokładnie z USG tyle ile z OM. 7tc 2dc. 12mm szczescia. Serduszko wali jak dzwon a tego się jakoś bałam. Szyjka ponoć piękna. .. czysta długa. .. idealna do rozmnażania się hahaha.
Maleństwo Maciupkie wiec jeszcze niewiele widać
http://zapodaj.net/09638326fa263.jpg.html
Ale jestem spokojna ze jest ok.
Teraz za 5tyg USG genetyczne na które w planach jest zabranie całej rodzinki bo dzieci już się nie mogą doczekać! . Dziękuję Wam za całe wsparcie. I teraz już oficjalnie prycham i kicham żeby każda tu na wątku zarazić! Love u!Morwa, Monika***, D-dawna, Zetka, juwelka, Kotowa, magdaM85, kalika, agata83, nataliano lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataliano, gratulacje!! szał fasolek trwa
Klaudia, pokaż wykres może to nie choroba? :> coś mi się tak tli przeczucie w związku z Tobą
Madlene, super ta Twoja fasolka - teraz takie super oficjalne gratulacje
Ja mam wizytę w Invicta 8 lipca - ta za darmo, W ramach bezpłatnych konsultacji doczekać się nie mogę co usłyszę dodam sobie trochę tylko starań, żeby nas wzięli na poważnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 17:53
-
Monika wykres udostępniony, za parę dni sytuacja się wyjaśni Pierwszy raz mam taki z tak częstymi zmianami temperatur, zazwyczaj moja temperatura wędrowała do góry, przez kilka dni była stała a później nagle spadała i przychodził okres
-
nick nieaktualnyOby to była TA zmiana wykresu która skończy się na zielono ...Ja już bym testowala ...chociaż to dopiero 10po, więc można jeszcze poczekać- trzymam kciuki! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 18:26
Zetka, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj testowałam i oczywiście jedna wyraźna krecha, ale to był dopiero 9 max 10 dpo więc może jeszcze za wcześnie było. Oczywiście jak co miesiąc nadzieja się tli ale z drugiej strony uwierzę jak zobaczę
Zetka lubi tę wiadomość
-
Madlene piekny dzidzius Strasznie sie ciesze ze wszystko dobrze
Klaudia, faktycznie, nietypowy ten Twoj wykres i mam nadzieje, ze ta jego innosc to wlasnie Fasolka
Monika trzymam kciuki za wizyte. Niech Wam doradza co dalej, ale mam nadzieje, ze nie bedziecie potrzebowali kolejnej wizyty
A ja polecialam sobie szybko kupic syrop na kaszel na sluz, bo szyjka juz prawie otwarta, a sluz jest do dupy od tamtego cyklu nie obserwuje rozciagliwego mimo picia hektolitrow wody i siemieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 18:38
Madlene84, Monika***, klaudia1534 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
ja nowa1987,
Jeszcze raz ogromne gratulacje
nataliano,
Ja tam swoje wiem i beta nic nie zmieni
kalika,
Dzięki, będę dbała o siebie. Przecież fasol najważniejszy.
Zetka,
Pytałam o te bóle, bo się zastanawiam, czy to normalne.
Morwa,
Nie mam już biegunki. Szybko minęła. A banany mi cholernie nie smakują.
A Ty skoro czujesz, że masz owulkę to do dzieła
Monika***,
W 14 dniu po owulacji mi wyszedł pozytyw, więc może Ty też zatestuj za 4 dni
A ja właśnie wróciłam z miasta. Załatwiałam różne sprawy na mieście. Byłam też w Southampton. Zobaczcie jaki piękny statek tam był
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta cudnie!
Kalika, she, dziewczyny... dziękuję! :* trzymam kciuki za Was!
Morwa dzieci chcą brata - oboje, ale córcia ma przeczucie ze jednak dziewczynka będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 23:15
-
nick nieaktualnyAgatka 3maj sie cieplo;* wspieramy Cie;) Morwa no widzisz fajnue ze owu,wszystko sie normuje po malu;*** ja nowa gratulacje:)) Madlen dobrze ze wszystko ok,slodko tak sie robi jak piszesz o serduszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 23:27
-
nick nieaktualny