Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Astrate wrote:Niepokorna rozsylaj aplikacje gdzie się da wierze, że się uda Musisz mieć chyba przepracowanie 26tyg żeby dostać maternity allowance
Ciesz się stanem błogosławionym!
A co jeśli będę się źle czuła w trakcie?
PS: Jestem w 6 tygodniu.Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Rany ja tu taka wiadomość przegapiłam! Niepokorna gratulacje! Wszystko się ułoży i będzie dobrze. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Ale masz prawo panikować w końcu hormony szaleją. .. mi też nie raz do głowy jakieś dziwne wątpliwości przychodzą co wcześniej w życiu na myśl by mi nie przyszło.
Kotowa ja chyba nawet w pierwszej ciąży w 18tc miałam większy brzuch a też silne mdłości i wymioty...a z ciekawości poszukam jutro zdjęcia z tego okresu
Teraz jem jak szalona wiec pewnie urośnie szybciej i bardziej.
Believe to teraz już spokojnie :*
She ja też bym chciała na starość tyle jeszcze się nauczyć ale chyba często brak mi determinacji. . A Ciebie podziwiam!
Cigaretta udanego wypoczynku!
Ja średnio się czuje wiec i humor mi się popsuł. Do tego dzieci mają za chwile wakacje i całe przesiedza w domu... no jakieś namioty zaliczymy i może we wrześniu 2tyg w ciepłych krajach.... ale tu z osiedla prawie wszystkie dzieci lecą do polski na dłużej bądź krócej. .. a my tak w sumie to nie mamy dokąd. ... smutne to trochę. ... mój M myśli żeby jakiś letniskowy domek kupić w Pl to wtedy z dziećmi trochę mogłabym tam posiedzieć. .. bo w IRL pogoda jest jaka jest....
Buziaki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 00:44
believe lubi tę wiadomość
-
teraz to dopiero mam problem zrobilam test rano o 4 bo tak sie obudzilam zobaczylam ze nic nie wyszlo to go wywalilam teraz wstalam i tak poszlam do kosza zobaczyc czy dalej jest negatywny ale jest pozytywny chyba tylko czy po takim czasie to sie liczy ??chyba nie bo gdziesz kiedys czytalam ze testy po uplywie czasu daja wyniki falszywie dodatnie
-
ja nowa1987 wrote:niepokorna gratulacje **
oto zdjecie testu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d18f77af8923cc63.html
Ja bym na Twoim miejscu powtórzyła test za kilka dni. I moim zdaniem najlepsze są testy strumienioweWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 07:25
ja nowa1987 lubi tę wiadomość
-
Jak pięknie wyglądają te Wasze suwaczki w podpisach, uwielbiam je czytać
ja nowa mnie się wydaje, że coś jest na rzeczy
Ja jeszcze w łóżku leniuchuje ale muszę się zwlec, bo sprzątanie czeka i obiecałam teściowej, że jej przy gołąbkach pomogę, a jeszcze ciasto muszę mężusiowi upiec na imieninyja nowa1987 lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie skończyłam odkurzać w autach i wycierać kurze, a mężu umył i moje i swoje I tak się właśnie zastanawiamy czy nie wyskoczyć wieczorkiem na jakiś festyn bo w obrębie 30 km mamy aż 3, muszę posprawdzać gdzie fajniejszy zespół będzie grał
Morwa to udanej imprezkiMorwa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny. wykorzystalam dzisiejsze dobre samopoczucie i sprzatnelam porzadnie cale mieszkanie. jutro grillujemy caly dzien u znajomych, a od poniedzialku wracam do pracy.
we wtorek wyniki punkcji, siedze jak na szpilkach. w piatek wyniki usg tarczycy i krwi na hormony... to bedzie nerwowy tydzien. a jeszcze w miedzyczasie musze zalatwic ubezpieczenie i odebrac samochod z salonu, a mam az 100km
z pozytywow: 6 lipca jedziemy do Polski na caly lipiec nie moge sie doczekac!NIEPOKORNA, Monika***, Morwa, Zetka, Astrate, Madlene84 lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm