X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene plusem jest to, że mąż ma takie samo zdanie jak ja jeśli chodzi o teścia, ale życie w takiej atmosferze jest co raz bardziej uciążliwe.

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene ja się właśnie tego obawiam.... ja już się czasem kłócę o to, mówię że mi się to nie podoba że powinna to ona się zastanowić nad sobą i swoim postępowaniem że ciekawe czy by chciała żeby jej teście tacy byli namolni i ona jest taka że taką swoją słodyczą dobrocia tak umęczy człowieka że głowa mała.
    No ale to jest jego matka.....
    I tak jak mówiłam nawet jak jej zwraca uwagę i ja jej daję do zrozumienia to i tak to nic nie daje....

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze ze męzowie Wasi są po wasezj stronie, bo znam i takie przypadki gdy jest na odwrót :/

Madlene a jak Ty się czujesz? transfer w przyszłym tygodniu pewnie. jutro idę na usg i bedziemy podglądać endometrium, bo od tego zależy termin transferu.

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss trzymam kciuki :*
    Ja też muszę w końcu iść do lekarza i zacząć coś robić...

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie jest reszta dziewczyn?
    nataliano, Morwa, She, Smerfelinka i inne...

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dziewczyny gdzieś zaginęły, Moniki też dawno nie widziałam.

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Zetka? wiadomo co u niej?

• Madlene84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss to trzymam kciuki.

Niepokorna ja jestem chudzielcem, wiec juz troche widac, znaczy ja widze. Rano odrobinke, ale popoludniu i wieczorem juz niezle. W kazdym badz razie spodnie cisna, zamowilam juz pierwsze ciazowe spodnie, ale bede je miala dopiero po 20stym. Przytylam okolo 1-1.5kg zalezy kiedy, bo waha mi sie waga okolo kilograma z dnia na dzien. Odpukac i zeby nie zapeszyc, wczoraj czulam sie super, dzis narazie tez tak jest, mam nadzieje, ze rzeczywiscie wstepuje w ten dobry czas :)

Ale zeby nie bylo nudno, wczoraj wypadla mi plomba z zeba i mam dziure jak krater :/ Wizyta dopiero na czwartek, i jak normalnie nie boje sie dentysty, to czuje ze tym razem moze byc roznie :P

Trzymajcie kciuki za mojego meza bo zdaje egzamin za 15 minut :)

CO do tesciowych.... moj maz tez byl po mojej stronie, ale tesciowa moja cwana i tak kombinowala za plecami naszymi, ze i tak sie klocilismy.... i poki znami mieszkala to nawet tego nie widzielismy... przejrzelismy na oczy jakis czas po tym, jak sie jej pozbylismy. Wtedy zrozumielismy, ze wszystko co sie zle dzialo w naszym malzenstwie to jej interwencje, ale tak jak mowie na tyle cwana byla, ze ciezzko to bylo dojrzec. My przez to bardzo duzo przeszlismy.... a dla niej najwazniejsze bylo, aby nas sklocic, a synus wtedy wrocil by do Polski i zamieszkal z nia. Wierzycie? Nie mialo znaczenia, ze jej wnuki beda zyc bez ojca, bo ze o moja samotnosc sie nie martwila to mam gdzies hahaha. Smieje sie teraz z tego, bo wyszlismy z tego wszytskiego niesamowicie silniejsi i teraz... to jest jego matka... ale skoro ona nie szanuje jego wyborow i dla niej nie jest najwazniejsze aby on byl szczesliwy... no to sorry... zalozyl rodzine i to my jestesmy dla niego najwazniejsi, chocby nie wiem co. To tak bardzo ogolnikowo, bo sytuacja jest delikatnie mowiac skomplikowana do dzis.

triss lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez to cisza tu straszna...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, czuję się coraz mniej atrakcyjna :( I kompletnie nie mam ochoty na seks. A mówi się, że w ciąży libido rośnie :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde wlasnie co u Zetki, nic nie wiemy :(

A reszta pewnie korzysta z lata w Polsce i plażing i smażing :P

zrz6e6ydhjw308do.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja będe kiedyś najlepszą teściową, obiecałam to sobie i chocby nie wiem, co taka własnie będę :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Kurde, czuję się coraz mniej atrakcyjna :( I kompletnie nie mam ochoty na seks. A mówi się, że w ciąży libido rośnie :(

Ponoc w drugim trymestrze, w pierwszym za duzo zmian, wszystko sie musi uregulowac. Ale ja sie tez czuje brzydsza.... bedzie corcia :P

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Ponoc w drugim trymestrze, w pierwszym za duzo zmian, wszystko sie musi uregulowac. Ale ja sie tez czuje brzydsza.... bedzie corcia :P

Ja się nie czuję brzydsza, tylko grubsza. A tak to ok wyglądam. Cycki mi się podobają :D
    Dobra, uciekam zająć się czymś pożytecznym. Miłego dnia kochane :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Ja się nie czuję brzydsza, tylko grubsza. A tak to ok wyglądam. Cycki mi się podobają :D
    Dobra, uciekam zająć się czymś pożytecznym. Miłego dnia kochane :)

Mi corcia powiedziala, ze mi tylek urosl hahaha, poki co to mnie narazie nie rusza ;)

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Mi corcia powiedziala, ze mi tylek urosl hahaha, poki co to mnie narazie nie rusza ;)

No mi jakby mąż tak powiedział to chyba bym się pod ziemię zapadła.
    A dzieciakom jak powiedziałaś?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene dzieci sa beztrosko i bezwarunkowo szczere :)

ja przytyłam przez te dwie stymulacje chyba z 5 kilo :/ jestem raczej drobna więc u mnie to na prawdę sporo. Nigdy wczesniej tyle nie ważyłam (no oprócz czasu ciązowego). Za to moj P. wydaje się być tym faktem zachwycony ;)

mnie wkurza najbardziej to, że nie mieszcze sie w ubrania. Chociaż teraz zauwazylam ze w pasie mam luźniej, objawy hiperki znikają, wiec i brzuch się zmniejszył na szczescie :)

• Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja się nie odzywam, bo ciężko mi chociaż chwilę dla siebie złapać w pracy. Niestety zapierdziel okropny, a ja jakby ostatnio mam kryzys i zero motywacji do pracy, przez co idzie jeszcze gorzej :/ Po pracy nie mam już ochoty siadać do komputera i tak mi mijają dni... No i nie powiem, podłamałam się kolejnym niepowodzeniem na polu starań o dzidziusia i nie chciałam Wam ciągle narzekać. Wpadłam w taki dołek przez to wszystko, że ciężko mi cokolwiek sensownego napisać, ale poczytuję Was w nielicznych wolnych chwilach i zbieram siły, bo @ powoli się wynosi. Może uda mi się jeszcze później odezwać. Miłego dzionka Kochane!

👩36 lat 🧑39 lat

14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
    9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml
    16 dpt - beta 1028 mIU/ml
    18 dpt - beta 1804 mIU/ml
    20 dpt - beta 2872 mIU/ml
    24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
    14.10 - pusty pęcherzyk 💔

kwalifikacja z MZ - 10.06

21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔

lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞

luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży

22.07.2019 - urodził się Leon <3
    13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
    październik 2018 - Salve - ivf
    sierpień 2018 - histeroskopia ok
    kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz tez pewnie by nie plakal jakbym przytyla nawet nie bedac w ciazy, ale wiem, ze ja bym sie zle czula. Ale z drugiej strony nie posiadam silnej woli, wiec gdyby mi sie przytylo np od jedzenia, to nie wiem co by bylo silniejsze.... zle samopoczucie, czy jednak fakt ze uwielbiam jesc :P

Moje dzieci szczere do bolu, ale ich tata tez.... wydaje mi sie jednak ze to dobrze :)

Niepokorna pytasz jak powiedzialam dzieciom o ciazy?

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz nie zdal tego egzaminu.... oblal na ostatniej prostej :( I o ile wierze, ze zda nastepnym razem, to on wsciekly.... strasznie takie rzeczy na niego dzialaja demotywujaco. Jedzie wlasnie do domu, musze go ustawic do pionu i zamowic nastepny egzamin :)

zrz6e6ydhjw308do.png
‹‹ 620 621 622 623 624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ